Kezdőlap EZOTÉRIA Szerinted ki törte el a vázát? Érdekes dolgokat fed fel rólad a...

Szerinted ki törte el a vázát? Érdekes dolgokat fed fel rólad a választásod!

Egyre népszerűbbek azok a személyiségtesztek, amelyekben egy adott élethelyzetben kell döntened arról, ki éppen a bűnös, ki követett el egy véletlen vagy szándékos tettet.

Ez azért lehet igazán pontos, mivel egy adott szituációban kell a saját reakciód alapján döntened és ez sok dolgot elárul rólad, akár olyan tulajdonságokat is, amikkel te magad sem vagy tisztában.

Ebben a tesztben azt kell eldöntened, hogy a négy gyermek közül melyikük felelős a földön fekvő, darabokra tört vázáért. Nincs helyes megfejtés, viszont mindenképpen választanod kell. Ez alapján kapsz majd leírást arról, hogy milyen is vagy valójában. Készen állsz?

A # Gyerek

Ha azt a kisfiút választottad, aki fehér pulcsiban van és kifogástalan a megjelenése, akkor ez azt árulja el rólad, hogy te magad is nagyon gondosan figyelsz a részletekre. Mindent alaposan átgondolsz, mielőtt komoly döntést hoznál vagy cselekednél. Bár érzékeny ember hírében állsz, sosem hagynád, hogy a szíved vegye át az irányítást feletted.

B # Gyerek

Ha a magas lányt választottad, az azt jelenti, hogy nagy élettapasztalattal, ebből kifolyólag kellő bölcsességgel is rendelkezel. Az emberek megbízhatnak benned és bármikor bárkinek támasza vagy, akinek szüksége van rád. Jó emberismerő hírében állsz és minden szituációban képes vagy a legjobb döntést meghozni.

C # Gyerek

Ha a választásod a szürke kabátos, lezser kisfiúra esett, akkor te nagy valószínűséggel egy laza személyiség vagy. Minden akadályt könnyedén veszel, és mindig eléred azt, amit kitűzöl magad elé. Megnyerő típus vagy, aki egyből szót ért bárkivel. Azt is el tudod érni, hogy hallgasson rád a környezeted, vezetőnek születtél. Általában a társaság középpontja vagy, aki legalább annyira szeret szórakoztatni, mint szórakozni.

D # Gyerek

Ha úgy gondolod, hogy a legkisebb lányka a ludas, akkor az azt jelenti, hogy nagyon érzékeny lélek vagy. Nem mutatod ki könnyen azt, ami benned zajlik, legfeljebb a közeli barátaidnak és a családodnak. Szívesen hallgatsz meg másokat, de magadról nem szoktál sokat beszélni. Nagyon szeretsz álmodozni és a belső világodban biztonságra lelni.

tudasfaja.com

loading...