Kezdőlap EZOTÉRIA Ki a legostobább ezen a képen?

Ki a legostobább ezen a képen?

Hirdetés

Bármely szituációra igaz, hogy több perspektívából is megközelíthető. Egyesek a hitrendszerükre hagyatkoznak, míg mások talán teljesen ellentétesen vélekednek, múltbéli tapasztalataik alapján. 

Bárhogyan is legyen, sok-sok egyedi látásmóddal ismerkedhetünk meg egyazon témát illetően. Ennek tudatában tekintsd meg a fenti képet.

Hirdetés

Ez a neten népszerűvé vált teszt képes meghatározni, hogy mennyire különbözőképpen tudjuk látni a világot. Miután megnézted a képet, válaszolj a következő kérdésre.

Ki a legostobább ezen a fán?

Fontos, hogy elképzeld, mi történhet az egyes szereplőkkel a választott cselekedetüket tekintve. Habár a következményeket nem tudjuk, nem nehéz kitalálni, hogy ki hogyan fog járni.

Az sem utolsó szempont, hogy az ‘ostoba’ szó számodra mit jelent.

Ha szerinted az 1. számú ember a legostobább, akkor te valószínűleg olyan típus vagy, aki a logikus gondolkodást többre tartja az érzelmeknél. Szeretsz mindent ésszel megoldani és folyamatosan új ötleteken töröd a fejed.

Úgy gondolhatod, hogy ez a személy tétlenül várja a sorsa alakulását, amelyet mások kezébe adott, ezért ő a legostobább.

Azonban azt kell, hogy mondjuk, hogy mégis a 3. számú ember a legostobább, mert bár ő nem maga alatt vágja a fát és nincs kitéve a lezuhanás következményeinek, végül biztosan bűnhődni fog a tettéért, ami sokkal súlyosabb lesz, mint egy egyszeri fájdalmas tapasztalat, ami után legalább fel lehet állni és tanulni, fejlődni lehet általa.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...