Kezdőlap EGÉSZSÉG Keverd össze a sót és az olívaolajat! 5 évig biztos nem érzel...

Keverd össze a sót és az olívaolajat! 5 évig biztos nem érzel majd fájdalmat ebben a testrészben!

Azok, akik rendszeresen éreznek fájdalmat valamelyik testrészükben, biztosan többször is kérdezték már, hogy miért nem találtak még fel valami csodaszert, ami nem csak rövid időre szünteti meg a kínzó fájdalmat, hanem jó ideig emlékezni se kellene rá.

Az alábbi recept a só és olaj keverékéből tevődik össze és kifejezetten a nyaki fájdalomra fejti ki hatását. Olyan hatékonyan hat a fájdalomra, hogy akár évekre képes száműzni azt.

Hozzávalók:

  • 10 evőkanál só
  • 20 evőkanál finomítatlan napraforgóolaj vagy olívaolaj

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és öntsük át egy üvegbe. Néhány napra csomagoljuk el, ez idő alatt a hozzávalók jól összeállnak és egy könnyű, laza krémet kapunk.

Használata:

Az első napon 2-3 percig masszírozzuk be a krémet, a következő napon emeljük további 2-3 percre, és ezt egészen addig folytassuk, amíg el nem érjük a 20 percet. Ha befejeztük a masszázst, távolítsuk el a felesleges olajat egy nedves törölköző segítségével. Kissé talán irritálhatja a bőrt, de egy bőrnyugtató, hidratáló krémmel megkönnyíthető az irritáció. Ez az irritáció viszont hamar megszűnik. A kezelés körülbelül 10 napot vesz igénybe.

Hatása:

Javul a vérkeringés az érintett területen, az izmok és a csontszövetek regenerálódnak, megújulnak a nyaki gerinc véráramlások, megszűnik a fejfájás és még a látás is javul. Az anyagcserére is hatással van, a szervezet méregtelenítésbe kezd majd.

Szerző: tudasfaja.com

loading...