Kezdőlap IDÉZETEK Keanu Reeves üzenete az emberiségnek! Szavai felkavarták az egész világot!

Keanu Reeves üzenete az emberiségnek! Szavai felkavarták az egész világot!

Hirdetés

Sokan szeretik Keanu Reeves játékát a filmekben. Jó, és tehetséges színész, szinte nem tudunk olyan filmet mondani, amelyben rosszul szerepelt volna.

Keanu Reeves egy nagyon határozott ember a való életben is. Rengeteg pénzt adományozott különböző szervezeteknek, mert fontosnak tartja a segítségre szoruló emberek megsegítését.

Hirdetés

Ugyanolyan rajongással szereti s színészeket akikkel együtt játszhatott mint mi. Profizmusa és szeretetteljessége figyelemreméltó.

Keanu mindig azt teszi amit a szíve diktál, és kimondja kíméletlenül a gondolatait. Szereti felhívni az emberek figyelmét a lényeges dolgokra, mert üzenetet szeretne közvetíteni.

Keanu Reeves ezt írta egy posztjában:

” Nem lehetünk egy olyan világ részei, ahol a férfiak prostituáltként mutatják be feleségüket. Ha nem ismerjük a a tisztelet és a méltóság fogalmát, akkor van értéke annak, amikor azt mondjuk, ígérem?

A nők nem akarnak gyereket, a férfiak nem akarnak családot. A fiatal srácok azt hiszik, sikeresek lesznek a tehetős apjuk kocsijának szélvődője mögött, és egy nagyobb hatalommal rendelkező apa elhitetheti velük, hogy senkik. Az emberek kijelentik alkohollal a kezükben, hogy hisznek Istenben, de a vallásuk megértésének homályában élnek.

A féltékenység fogalmát szégyellik, a szerénység pedig nem számít erénynek. Az emberek elfelejtették a szeretetet, egyszerűen csak a legjobb partnert keresik. Olyan világban élünk, ahol az emberek nem megjavítják autójukat, hanem inkább vesznek egy újat, mert a szegénységüket egy drágább jármű tudja csak elrejteni.

Ahol a fiúk szüleik pénzét egy bárban verik el különböző primitív dolgokra, és a lányok ebbe szeretnek bele. Ahol a férfiak és a nők már nem azonosíthatóak, és ezt nevezik szabadságnak, de akinek más a véleménye, azt lenézik és elítélik. Sajnos nem találtam megértést azokban az emberekben, akikben a legjobban meg akartam találni…”

Keanu üzenete elég egyértelmű, hiszen társadalmunk legnagyobb valós hibáit sorolja fel. Valami történt az érvekkel és elvekkel, és valamilyen oknál fogva lelkünket és szívünket is csak a szórakozás és vágyából használjuk.

Hirdetés