Kezdőlap EZOTÉRIA Júniusi szerelmi horoszkóp

Júniusi szerelmi horoszkóp

Hivatalosan is elérkezett a nyár, a kalandok, szórakozás, pezsgés és kibontakozó szerelmek évszaka. Kíváncsi vagy, hogy neked mit jósolnak a csillagok párkapcsolati téren júniusra? Akkor görgess tovább!

Kos

Fontos, hogy jobban tudatosítsd a szerepedet a kapcsolatodban. Lehet, hogy a párod mostanában jobban el volt foglalva más dolgokkal és kevés ideje jutott rád, de tedd a szívedre a kezed, te mennyi időt töltöttél azzal, hogy a kedvében járj? Legyen ez a hónap a kettőtöké és szánjatok több időt egymásra. Kezdd el te, apró figyelmességekkel. Ha még keresed az igazit, akkor vesd bele magad a kalandokba, de csak azt engedd közel magadhoz, akit ígéretesnek találsz.

Bika

A nyár eleje igazán kellemesen fog telni a pároddal, sok romantikus percet élhettek át együtt. Vigyetek bele egy kis csavart és tervezzetek kisebb kiruccanásokat a hétvégékre, hogy minél élménygazdagabb legyen ez a hónap és közelebb kerülhessetek egymáshoz. Ha még nem találtad meg a másik feledet, akkor tudd, hogy egy olyan személlyel hozhat össze a sors, aki talán életed végéig kitart majd melletted.

Ikrek

Úgy érzed, hogy a párod elhanyagol, hogy nem veszi figyelembe az igényeidet, néha, mintha egy idegennel élnél együtt? Légy türelmesebb és megértőbb a pároddal. Nem szándékosak a megnyilvánulásai, egyszerűen leterhelik a mindennapi feladatok. Ha vágysz valamire, akkor adj neki hangot, segíts, hogy jobban rád tudjon hangolódni. Ha párkeresésben vagy, akkor ne zárkózz be a négy fal közé, hanem mozdulj ki, amikor csak teheted, hiszen bárhol utadat keresztezheti a nagy Ő.

Rák

Egy nehezebb időszakon vagytok túl a pároddal és már nagyon hiányzott a békesség és a harmónia kettőtök között. Ez annyira jól fog esni, hogy az életed többi területén tapasztalt problémák is, mintha villámcsapás szerűen megoldódnának. Nem hiába, a lelki egyensúly nagy erő. Ha még keresed a párod, akkor előbb fontos lenne, hogy önmagaddal kerülj összhangba. Szeresd magad, az erősségeiddel és gyengeségeiddel együtt, így nagyobb eséllyel talál rád az Igazi.

Oroszlán

Végre elérkeztél oda, ahová mindig is tartottál. A megfelelő ember mellett vagy és másra jelenleg nem is fogsz vágyni. Jó érzés kétségek, és megingás nélkül benne lenni egy kapcsolatban és neked ez az öröm megadatik, élvezd hát. Ha még nem találtad meg a párod, akkor készülj, mert a nyár első hónapja sok izgalmat tartogat számodra. Mintha tálcán kínálná fel neked a jobbnál jobb jelölteket, de vigyázz, kétszínűek is lesznek közöttük.

Szűz

Nem vagy biztos az érzéseidben, kétségek merültek fel a pároddal kapcsolatban? Csendesedj el, gondold át alaposan a dolgokat. A szíved megsúgja, hogy merre van a helyes irány. Ne feledd, az éremnek mindig két oldala van. Mielőtt komolyabb döntést hozol, mindenképpen beszélj a kedveseddel. Ha még egyedülálló vagy és randevúzásra adod a fejed, tartsd észben, hogy egy jó kapcsolat kialakulásához is idő kell. Ne siettess semmit.


Mérleg

Ez a hónap minden lesz, csak nem langyos. Olyan izgalmas heteket élhettek meg a pároddal, mint a régi szép időkben. Romantika és szenvedély költözik be a kapcsolatotokba és nosztalgiáztok egy kicsit. Igazán feldobottak lesztek mind a ketten. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor érdemes egy kicsit jobban kinyitnod a szemed, mert az, akit keresel, lehet, hogy éppen az orrod előtt van. Talán egy ismerősöd máshogyan viszonyul hozzád, mint azt eddig hitted.

Skorpió

Ideje, hogy jobban megbízz a párodban és ne keresd mindig az okokat a féltékenységre és a sértődésre. Gondold át, mégis mi lehet a hátterében annak, hogy ennyire bizalmatlan vagy? Talán valamiért nem vagy elégedett önmagaddal? Akkor ezt próbáld megoldani és ne a párodra vetítsd ki a problémát. Ha nem ad rá okot, hogy goromba légy vele, akkor légy szeretetteljes. Ha még nem találtad meg a másik feled, akkor lehet, hogy ebben a hónapban sem kacsint rád a szerencse, viszont sok érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, ami kaput nyit számtalan lehetőségre.

Nyilas

Úgy érzed, hogy megtaláltad az Igazit és csak magadnak akarod? Szeretnéd, ha el tudnátok merülni egymásban úgy, hogy senki nem zavar meg titeket? Nem kell mást tenni, mint felpakolni és elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem ismer titeket. Élvezzétek ki a kettesben töltött napokat. Ha még egyedülálló vagy, akkor élvezd ki a flörtök izgalmas időszakát. Nyár van és te amúgy sem szoktál lelombozódni a szingliségtől, kalandra fel!


Bak

Ha nem voltak sínen mostanában köztetek a dolgok a pároddal, akkor tudd, hogy hamarosan minden rendeződni fog. A nyár jó hatással van mindkettőtökre és te meg is teszed a tőled telhető legtöbbet, hogy kedves gesztusokkal halmozd el a másik feled. Várj türelmesen és ő is viszonozni fogja a szereteted. Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, akkor csak élvezd a szabadságot, a nyári pezsgést és add át magad az eseményeknek. Nagy valószínűséggel a hónap végén találkozni fogsz valakivel, aki pillantok, alatt megváltoztatja  az életedet.

Vízöntő

Az elmúlt időszakban eléggé le voltál terhelve és nem voltál különösebben megértő a pároddal sem. Valóban volt okod kiakadni vagy csak az adott lelki állapotod miatt viselkedtél vele gorombán? Őszintén válaszold meg magadnak ezeket a kérdéseket és cselekedj a legjobb belátásod szerint. Ha szereted, tegyél érte, ha nem boldogít többé ez a kapcsolat, akkor azért is. Ha szeretnél párra lelni, akkor vizualizáld őt, sokszor és erőteljesen. El sem tudod képzelni, hogy mekkora erővel bír az elme.

Halak

Régóta vágysz arra az állapotra, hogy ezt érezd, körülötted minden a legnagyobb rendben és végre most ezt az időszakot éled. Boldogság és elégedettség tölt el, minden reggel vidáman és hálásan ébredsz. Szeretnéd, hogy ez öröké maradjon így és a helyzet az, hogy ha valóban akarod és tudatosan élsz, akkor úgy is lesz. Ha még pár nélkül vagy, akkor engedd át magad az élet sodrásának és olyasvalakivel találkozhatsz, aki minden képzeletedet felülmúlja.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...