Kezdőlap EZOTÉRIA Jim Carrey 5 tanácsa – Így használd a vonzás törvényét

Jim Carrey 5 tanácsa – Így használd a vonzás törvényét

A vonzás törvényének lényege, hogy hasonló a hasonlót vonzza, tehát ha kiküldesz egy energiát, gondolatot az univerzumba, az vissza fog szállni hozzád valamilyen formában. Ha tele vagy dühvel és feszültséggel, akkor a munkádban és a kapcsolataidban is ellenállásba fogsz ütközni, ám ha nyitott vagy és pozitív energiát sugárzol, az segít növekedni, fejlődni és boldog elégedettséget vonz hozzád.

„Higgy mindennél jobban abban, amit el akarsz érni és nem lesz más választása, mint valóra válni.”

A neves színész, Jim Carrey őszintén hisz a vonzás törvényében és néhány bölcs tanácsot meg is osztott a világgal, hogy mások is hatékonyabban tudják alkalmazni azt.

1# „ATTÓL, HOGY ELKÉPZELSZ EGY SZENDVICSET, MÉG NEM TUDOD MEGENNI.”

Ha jobban belegondolsz, az életben minden munkát, tettet igényel. Nem kívánhatunk magunknak egy fényes csillagot, majd várhatjuk, hogy az az ölünkbe hulljon. Némi erőfeszítést nekünk is be kell fektetnünk ahhoz, hogy egy álom valóra váljon.

Ha nem teszel azért, hogy egy vágyad teljesüljön, akkor az továbbra is csak egy vágy marad. Ahhoz, hogy hidat építs vágyálom és valóság között, adekvát lépéseket kell tenned. Alkoss kisebb célokat és érd el őket lépésről lépésre. Senki nem tud felépíteni egy birodalmat egy nap alatt.

2# “A SZÁNDÉK MINDEN. SEMMI NEM TÖRTÉNIK EZEN A BOLGYÓN NÉLKÜLE.”

A legtöbb ember ezt fel sem fogja, mivel a folyamatos apátia állapotában van. Igenis megvan bennünk az erő, hogy valóra váltsuk azt, amire vágyunk, csupán felszínre kel hívnunk magunkból ezt az erőt. A társadalom szeret minden embert címkékkel ellátni és korlátozni minket, ezért nagyon fontos, hogy átírjuk azokat a programokat, amelyeket az elménkbe ültettek arról, mire vagyunk képesek. Végtelen potenciál lakozik bennünk.

Ha szeretnél valamit látni megvalósulni az életedben, fektesd bele minden energiádat. Maradj nyitott a lehetőségek felé, mondj igent az életre! Ha egyszer képes vagy lebontani a mentális blokkokat magad előtt, az álmaid is kibontakoznak előtted.

3# “KÉRD AZ UNIVERZUMOT.”

A legtöbb embert soha nem kér segítséget ahhoz, amit el akar érni, pedig mindannyiunknak szüksége van támogatásra az életben. Bízz az univerzum erejében és a környezetedben lévő emberek támogatásában. Fontos, hogy pontosan meghatározd, hogy mire vágysz, így az univerzum tisztán „meghallja” és teljesíti azt.

Az univerzum nem reagál a gyenge energiákra, higgadt, mégis határozott kérésre van szüksége ahhoz, hogy megadhassa neked, amit kérsz. Ne hezitálj, hanem mondd ki hangosan vagy írd le, amit akarsz. Első körben így hozd életbe a gondolatot.

4# “AHOGY ÉN TUDOM, ELÉG CSAK TUDATNI AZ UNIVERZUMMAL, MIT AKARSZ ÉS TENNI ÉRTE, KÖZBEN PEDIG EL KELL ENGEDNI A ’HOGYAN’ KÉRDÉSÉT.”

Teljesen természetes, hogy nem minden olyan módon történik az életünkben, ahogyan azt elvárjuk. Lehet, hogy egy álmodnak 6 hónapra vagy 6 évre van szüksége ahhoz, hogy manifesztálódjon, ám bárhogyan is legyen, akkor nem fogod elérni a hegycsúcsot, ha nem folytatod a mászást.

Sokan feladják az álmukat, mert túlságosan lelkesek az elején és azt akarják, hogy minden olyan módon bontakozzon ki előttük, ahogyan azt elképzelték, ahelyett, hogy képesek lennének haladni az árral. Minden jó dolognak időre van szükséges és nem szabad csak azért feladni, mert még nem látod a célvonalat.

5# “HISZEK A MANIFESZTÁCIÓBAN. HISZEK ABBAN, HOGY VÁGYAIM RAKÉTÁJÁT KILŐVE AZ UNIVERZUMBA MEGKAPOM, AMIT SZERETNÉK, HA TÉNYLEG HISZEK BENNE.”

Ha nem azt az életet tapasztalod magad körül, amit elképzeltél, akkor tekints mélyebbre. Valóban hiszel magadban és abban az életben, amire vágysz? Hiszed, hogy képes vagy bármilyen akadályt átugrani, ami az utadba kerül? A vonzás törvényének sikere javarészt abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e korlátozó hiedelmeinket feladni.

Időbe és erőfeszítésbe kerül, mire képes vagy újra programozni az agyad, de nem lehetetlen. Légy tudatos és engedd át a terepet a pozitív gondolkodásnak és pozitív képzeletnek. Rá kell venned az elmédet, hogy érted, ne pedig ellened dolgozzon.

Sok ember azt vonzza be az életébe, amit nem akar, mert túl sokat koncentrál a negatív dolgokra a pozitívak helyett. Ezek az emberek nem lelkesítik magukat, nem szeretik magukat és megragadnak abban az életben, amit nem akarnak élni.

Zárj ki mindent, ami nem szolgál téged és fordítsd az energiád 100%-át arra, hogy valóra váltsd az álmaidat. Ne feledd, az univerzum reagál a határozott energiákra, tehát hidd, hogy megérdemled az álmaidat és végezetül arasd le pozitív gondolkodásod gyümölcsét.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...