Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Januári szerelmi horoszkóp – Válás, megcsalás, gyermekáldás, gondok, váratlan örömök? Rád mi...

Januári szerelmi horoszkóp – Válás, megcsalás, gyermekáldás, gondok, váratlan örömök? Rád mi vár?

Hirdetés

Kíváncsi vagy rá mi történik majd a szerelmi életedben 2020 januárjában? Jól figyelj, ezt ígérik a csillagok!

Kos

Ha egyedülálló vagy, akkor sok kedves gesztusban és bókban lesz részed. Ugyan az igazi még várat magára, de egyáltalán nem lesz unalmas ez az időszak sem. Ha párkapcsolatban élsz, akkor végre bekövetkezik az, amire mér régóta vágytál. Kedveseddel sokkal nagyobb egyetértésben és harmóniában fogtok élni, mint eddig valaha.

Hirdetés

Bika

Ha egyedülálló vagy, akkor a hónap második fele lesz számodra igazán izgalmas, hiszen találkozhatsz egy potenciális jelölttel, akivel nagyon szépen alakulhatnak majd a dolgaitok. A lényeg, hogy ne akarj siettetni semmit. Ha párkapcsolatban élsz, az évkezdés hektikussága miatt lesz némi összetűzésben részed a kedveseddel is, de ne aggódj. Légy inkább türelmes.

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, hirtelen fog beléd hasítani a felismerés, hogy az igazit már egy jó ideje ismered csak eddig nem tekintettél rá ilyen oldalról. Ha párkapcsolatban élsz, elkezdesz gondolkozni rajta, hogy talán nem is a megfelelő ember mellett vagy. A csillagok segíteni fognak abban, hogy eldöntsd, merre tovább.

Rák

Ha egyedülálló vagy, akkor most érdemes nagyobb társasági életet élned, ha szeretnél összeakadni az igazival. Megvan rá az esély, hogy egy új ismeretségből szövődött barátság fog szerelemmé alakulni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem lesz könnyű visszarázódni a dolgos hétköznapokba, hiszen minden idődet a kedveseddel töltenéd. Ha így van, keríts minden héten alkalmat rá, hogy együtt lehessetek.

Oroszlán

Ha egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban egy olyan találkozásban lehet részed, amely egy életre szóló kapcsolattá alakul majd. Légy nyitott és figyelmes. Ha párkapcsolatban élsz, akkor érdemes most arra figyelned, hogy mi mindenért adhatsz hálát a kedvesednek és a kettőtök közötti kapocsnak. Bár sok nehézségen vagytok túl, mégsem engeditek el egymást. Ennek oka van.

Szűz

Ha egyedülálló vagy és az Igazira vársz, akkor várnod kell még a nagy találkozásra. Addig is fontos, hogy magaddal törődj. Találd meg a belső békédet és teremts biztos alapot egy boldog kapcsolathoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor gondolkodj el rajta, nem vagy-e túl kritikus kedveseddel. Egy konfliktushoz is két ember kell. Ismerd fel a szerepedet a kettőtök közti problémákban.

Mérleg

Ha egyedülálló vagy, akkor ajánlott nyitott szemmel járnod, mert az Igazi ott fog felbukkanni valahol a környezetedben. A hónap közepén a legnagyobb eséllyel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel boldog perceket élhettek át. Tele vagy optimizmussal az újévet illetően, ami a kettőtök közti hangulatra is rányomja a bélyegét.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban olyan kisugárzásod lesz, amivel csak azokat nem leszel képes megbabonázni, akiket nem akarsz. Helyesbítés: még azokat is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az időszak a szokottnál érzékenyebben fog telni számodra. Olyan dolgokat is hajlamos leszel magadra venni, amiket a kedvesed egyáltalán nem rossz szándékkal közöl veled. Jobb, ha a heves reakcióid helyett elszámolsz tízig és higgadtan beszéled át vele az érzéseidet.

Nyilas

Ha egyedülálló vagy, lehetséges, hogy több vasat is a tűzben tartasz majd. Ezzel mindaddig semmi baj nincs, amíg komoly érzelmek nem alakulnak ki senkivel. Azután viszont fontos, hogy válassz, így senki nem fog sérülni. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel meghitt hétvégékben lesz részetek és azt sem kizárt, hogy ezt utazással egybekötve fogjátok megélni.

Bak

Ha egyedülálló vagy, akkor ez az időszak meglepetéseket fog hozni számodra. Lehet, hogy barátra, kollégára, ismerősre, vagy egy volt párodra fogsz más szemmel tekinteni. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel új élményeket fogtok átélni és kapcsolatotokat egy magasabb szintre emelitek majd. Ha kétségek merülnek fel benned, azonnal beszélj róla.

Vízöntő

Ha egyedülálló vagy, akkor ezt a hónapot bókokkal és romantikus üzenetekkel elhalmozva töltöd majd. Nem akarj semmit görcsösen, hagyd, hogy az események sodorjanak magukkal. Ha párkapcsolatban élsz, néha magaddal, néha a pároddal kapcsolatban bizonytalanodsz el. Mi zavar téged valójában? Ha a szeretet valódi köztetek, mindenre találtok megoldást. Az őszinte kommunikáció a kulcs.

Halak

Ha egyedülálló vagy, akkor készülj fel rá, hogy a hónap második felében találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel első pillanattól kezdve egymásra hangolódtok és életre szóló kapcsolat alakulhat ki köztetek. Ha párkapcsolatban élsz, úgy érzed majd, mintha újra a kezdeti fellángolás ragadna magával titeket. Nem sokaknak adatik meg a második kezdeti rózsaszín köd, ezért légy nagyon hálás.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés