Kezdőlap AKTUÁLIS Itt az E-ON fontos közleménye – Október 1.-től lép életbe, minden ügyfelet...

Itt az E-ON fontos közleménye – Október 1.-től lép életbe, minden ügyfelet érint

Október 1-től az OPUS TITÁSZ Zrt. vállalat teljes működési területén átveszi az áramhálózati és műszaki ügyekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet az E.ON Ügyfélszolgálati Kft.-től.

 

Ez a lépés az áramszolgáltatás terén történő változásokat és az ügyfélszolgáltatási folyamatok új szervezését jelenti, amelyek célja a hatékonyabb és zökkenőmentesebb szolgáltatás nyújtása az ügyfelek számára.

Az OPUS TITÁSZ Zrt. elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú áramszolgáltatást és ügyfélszolgálatot biztosítson az ügyfeleinek, és várhatóan a változások pozitív hatással lesznek az energiafogyasztók számára.

Az ügyfeleknek fontos lehet az új ügyfélszolgálati kapcsolattartó információk és elérhetőségek frissítése, és érdemes lehet nyomon követni az OPUS TITÁSZ Zrt. által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos híreket és frissítéseket az átmeneti időszakban.

Október elejétől az OPUS működési területén ellátott valamennyi áramfogyasztó csak a cég ügyfélszolgálatán keresztül intézheti az új és a már folyamatban lévő műszaki, hálózati ügyeket. Lakossági fogyasztók esetében a számlázással, fizetéssel, átírással és szerződéskötéssel kapcsolatos ügyek intézésében továbbra is az E.ON ügyfélszolgálata az illetékes.A társaság a Tiszántúlon, konkrétan Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megye teljes területén, valamint Békés, Bács-Kiskun és Pest megye néhány területén végez áramhálózati elosztói engedélyezési tevékenységet.

Az ügyfélszolgálati feladatkört mindeddig az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. látta el ebben a régióban. Az ügyfelek október 1. után kizárólag az OPUS személyes ügyfélszolgálati irodáiban, telefonos ügyfélszolgálatán, valamint weboldalán intézhetik hálózati és műszaki ügyeiket.A fenti változás nem érinti az egyetemes szolgáltatási körbe tartozó lakossági és nem lakossági fogyasztók számlázással, számlareklamációval, ügyfélcserével, szerződéskötéssel kapcsolatos ügyeinek intézését, azokat az ügyfelek továbbra is az E.ON ügyfélszolgálati csatornáin intézhetik. A változás nem érinti az E.ON dunántúli, valamit fővárosi és Pest vármegyei ügyfeleit sem.

loading...