Kezdőlap AKTUÁLIS Itt az ALDI bejelentése – MINDEN vásárlót érint majd

Itt az ALDI bejelentése – MINDEN vásárlót érint majd

Hirdetés

Az Aldi megtette az első lépést a modernizáció útján a brit fogyasztói piac egyik legnagyobb szereplőjeként.

 

Hirdetés

Greenwichben megnyitották első pénztár nélküli üzletüket, ahol a vásárlók már nem kell sorban álljanak, és nem kell a hagyományos fizetési folyamattal vesződniük.

Az új üzletben a vásárlók teljesen új élményben részesülhetnek: az alkoholos és nem alkoholos termékek kiválasztása után nem kell a pénztárhoz menniük, sem a sorban állást elviselniük.

Ehelyett egy csúcstechnológiás kamerarendszer követi nyomon a vásárlók által választott termékeket, és a távozáskor automatikusan elkészíti a fizetendő számlát. Ez a megoldás már ismert az Amazon és a Tesco által is bevezetett pénztár nélküli boltokból.Az Aldi már korábban tesztelte az új koncepciót saját alkalmazottaival, hogy biztosítsa a rendszer zökkenőmentes működését.

A mostani bevezetés célja, hogy megszüntesse az üzletekben tapasztalható hosszú sorokat és elősegítse további hasonló formátumú boltok megnyitását.

A vásárlóknak az Aldi Shop&Go alkalmazást kell letölteniük és regisztrálniuk ahhoz, hogy beléphessenek az üzletbe.

Az alkalmazás nemcsak a hétköznapi termékek vásárlását teszi lehetővé, hanem az alkoholt vásárolni kívánó ügyfelek számára arcfelismerés útján igazolja a korukat is. Az ügyfelek azonban választhatnak a személyes kor ellenőrzését is az üzlet területén.Giles Hurley, az Aldi UK and Ireland vezérigazgatója elmondta, hogy ez a projekt több hónapos kemény munka eredménye, és nagy érdeklődéssel várják a vásárlók reakcióit erre az újszerű kezdeményezésre.

Az Aldi a modern technológiával és a kényelmi szolgáltatásokkal új szintre emeli a vásárlói élményt, és továbbra is innovatív megoldásokat kínál a fogyasztók számára.

Hirdetés