Kezdőlap EZOTÉRIA Itt a TELJES októberi horoszkóp – A legrosszabb hónap lesz 2 csillagjegy...

Itt a TELJES októberi horoszkóp – A legrosszabb hónap lesz 2 csillagjegy számára!

Hirdetés

Egyesek számára pozitív hozadékai lesznek az októbernek, míg másoknak számos kihívással kell majd szembenézniük. Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat a második őszi hónapban!

 

Hirdetés

Kos

Függetlenedési és személyes fejlődési vágyad teljesül a párkapcsolatod és partnerkapcsolatod terén. A munkahelyi környezetben minden rendben, viszont hajlamos leszel sokkal többet enni és inni a szokásosnál. A hónap végén új párkapcsolatba léphetsz. Október 15-e után újra találkozhatsz egy lehetőséggel, amiről azt hitted, már elúszott és 24-e után új barátokra tehetsz szert.

Bika
A produktivitási képességed ebben a hónapban teljes mértékben tesztelve lesz. Sokkal keményebben fogsz dolgozni, ezért fontos, hogy ne feledkezz meg az egészségi állapotodról. A hónap végén új párkapcsolatba léphetsz. Október 13-a után új projektbe kezdesz, 24-e után pedig egy olyan döntést hozhatsz, ami negatívan befolyásolhatja az életedet. Minden le fog tisztulni a hónap végére.

Ikrek

Az október nagyon játékos és szórakoztató időszak lesz számodra. Romantika, kreativitás és élvezetek között fogsz úszkálni. Egy jó időszak arra, hogy kidekoráld az otthonodat. Október 13-a tökéletes időpont lesz arra, hogy nekivágj egy új kreatív projektnek. Figyelj oda az egészségedre. Akár egy diétába is belefoghatsz. Október 27-e után felfedezhetsz valamit magaddal kapcsolatban, amiről eddig fogalmad sem volt.


Rák

Az otthonod egy igazi társasági központtá alakul. Számos vendéged lesz ebben a hónapban. Nosztalgikus beszélgetések, heves vitatkozások és új kapcsolatok kialakulását jósolják meg a csillagok. Ennek köszönhetően lehetséges, hogy többet fogsz enni és inni a szokásosnál. Október 13-a megfelelő dátum lesz arra, hogy a családi ügyeket megbeszéljétek. A hónap végére teljesíteni fogod az egyik vágyadat.

Oroszlán

Az október hónap egy tökéletes időszak lesz arra, hogy kamatoztasd kreativitásodat és elismerést zsebelj be a környezetedtől. Elkezdesz nagy terveket szövögetni a jövődre vonatkozóan és minden egyes napra felosztva, amelyek következnek. A hónap végén egy meglepő dologgal fog eléd állni a párod. Október 15-e után sokkal több időt fogsz a családoddal tölteni, mint az elmúlt időszakban, ami nagyon jót fog tenni neked.


Szűz

Ki fogod használni a tehetségedet és az aprólékosságodat, hogy felülvizsgáld a pénzügyi helyzetedet és még többet keress, ha azt szükségesnek látod. Sokkal hatékonyabban és keményebben fogsz dolgozni. Tegyél félre némi pénzt, a biztonság kedvéért. Október 13-a után nagy lehetőségek merülnek fel, új projektbe kezdhetsz, ami nagyszerű jövedelemforrásnak fog számítani. A hónap végére pihenésre lesz szükséged.

Mérleg

Ez a te hónapod, így nem meglepő, hogy tele leszel energiával. A rivaldafénybe kerülsz és nagyon kommunikatív eszel. Új lehetőségek, új feladatok keresztezik utadat, amelyek eredménye november közepén fog kialakulni. Október 15-e után újra fogod értékelni az anyagi, szellemi és spirituális értékeidet. Talán pénz szűkében leszel a hónap végére, de megismersz valakit, aki segíteni fog a helyzeteden.

 Skorpió
Úgy érzed, hogy fortyogsz, mint egy vulkán, amely bármelyik pillanatban képes kitörni. Semmi nem tiszta számodra és nagyon ingerlékeny leszel. A feszültség oldása érdekében ajánlott, hogy valamilyen fizikai aktivitással és mentális feladatokkal lekösd magad. Őrangyalod veled lesz az év végéig, így ideje valóra váltanod az álmaidat, részt venni közösségi tevékenységekben és több időt tölteni a barátaiddal. A hónap közepétől kezdenek majd kitisztulni a dolgok és 27-e után új kapcsolatba is léphetsz.

Nyilas
Ez az a hónap, amelyben minden vágyad valóra válhat. Tölts több időt a barátaiddal vagy szerezz új barátokat. Az október 15-e egy jó nap lesz ahhoz, hogy egy új projektbe kezdj bele. Elkezded jobban megismerni magad és nagyszabású terveket szövögetsz a jövődre vonatkozóan. Légy óvatos a hónap végé, mert valamilyen egészségügyi probléma ütheti fel a fejét.

Bak

Tele leszel energiával és amit elterveztél, ebben a hónapban valóra is válthatod. Itt az ideje pontosan meghatározni, hogy mit szeretnél. Anyagi jutalomban lesz részed a hónap végén. Október 13-a egy megfelelő időpont arra, hogy valami újba kezdj bele, ha az elmúlt időszakban fontolgattad. Új szerelem tűnhet fel a hónap végén.

Vízöntő
Október egy tökéletes hónap arra, hogy új dologba kezdj bele, legyen az egy munka, tanfolyam vagy hobbi, aminek során új emberekkel ismerkedhetsz meg. Azok, akikkel ennek kapcsán találkozni fogsz, nagy hatással lesznek rád és arra, hogy mivel fogsz foglalkozni a jövőben. Családi problémák adódhatnak október 27-e után.

Halak

Az egyik legintenzívebb hónapnak nézel elébe az évben. Olyan kérdésekre fogsz választ találni, amelyek már az év eleje óta foglalkoztatnak téged. Figyelemre van szükséged a párodtól és meg is fogod azt kapni. Október 24-e után pénzügyi lehetőség bukkan fel, amely jelentős mértékben fogja formálni a jövődet.

tudasfaja.com

 

Hirdetés