Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Itt a nagy hétvégi horoszkóp: Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók, Bikák ti különösen...

Itt a nagy hétvégi horoszkóp: Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók, Bikák ti különösen figyeljetek!

Strandolással, családi pikniken, izgalmas kiránduláson, vagy munkával töltöd ezt a hétvégét?  Most azt is megtudhatod, hogy mire számíthatsz szerelmi, és anyagi téren!

Kos

Bízz egy kicsit jobban a párodban, és ne vetítsd ki rá a saját önbizalomhiányod. Erősítsd meg az önbizalmad, ne légy féltékeny, hiszen szerelmed téged választott, és nem ok nélkül. A közös kasszát te kezeled mindig, de most hétvégén egy kicsit lazíts, dőlj hátra, és hagyd, hogy más vállalja a felelősséget a pénzügyekért.

Bika

Nagyon erős vonzerővel rendelkezel, ezen a hétvégén mindent, és mindenkit magadhoz vonzasz. Lehetséges, hogy egy jó kis flört vár rád, amitől szárnyrakapsz. Az elmúlt hetekben kissé több pénzt költöttél, de mostmár nincs amiért a múlt miatt siránkozz. Inkább a jövőt tervezd meg egy kicsit tudatosabban.

Ikrek

Itt az ideje egy nagy békülésnek, semmi értelme nincs annak, hogy haragban legyetek. Csak egy kis félreértés volt köztetek, nem kell arra várnod, hogy mindig a másik tegye meg az első lépést. A pénzügyek területén pár hét múlva szerencsésebb leszel, most inkább ne köss szerződéseket, és ne végy fel hitelt.

Rák

Nagyon féltékeny hangulatban vagy, legszívesebben magadhoz láncolnád a párod. Viszont, erőszakkal semmi sem megoldható, engedd egy kicsit lazábbra a gyeplőt, hagyd, hogy magától közeledjen hozzád. Végre felszusszanhatsz, hiszen a hétvégén vissza tudod fizetni a tartozásod, és kiegyensúlyozottabb időszak vár rád.

Oroszlán

Legtöbbet a pénzügyek miatt veszekedtek mostanában, ideje lenne valamit tennetek együtt az anyagi stabilitás érdekében. Hallgass nyugodtan a belső hangodra, amely arra biztat, hogy kezdj bele egy felelőtlennek tűnő vállalakozásba. Hosszútávon jól fognak alakulni az anyagi dolgok, csak légy bátor most.

Szűz

Csomagold össze a bőröndöt, és menjetek el a szerelmeddel egy rövid nyaralásra. Nagy szükségetek van most egy meghitt, csendes együttlétre. Ha otthon töltitek a hétvégét akkor varázsolj romantikus hangulatot a lakásban. Jó lenne, ha még valami másodállás után néznél, hogy egy kicsit biztonságosabb legyen az anyagi életed.

Mérleg

Nagyon feszült vagy mostanában, tele vagy aggodalommal. A csillagok most abban fognak segíteni, hogy megértsd a szerelmed valódi arcát. Meg kell értened, hogy nem fog megváltozni, ilyennek kell szeresd, amilyen, vagy lépj ki a kapcsolatból, de ne kritizáld állandóan. Ne adj kölcsön senkinek most pénzt, nem alkalmas ez az időszak erre.

Skorpió

Légy egy kicsit világosabb, csak a lényegről beszélj, és konkrétan, mert különben párod soha nem fog megérteni. Beszélj nyíltan az érzéseidről. A gyerekeidet tanítsd meg, hogyan kell bánni a pénzzel itt az ideje, nem felnőttkorukba kell rájöjjenek arra, hogy egyáltalán nem tudnak spórolni.

Nyilas

Itt az ideje, hogy megtaláljátok a saját szabályaitokat, és a harmóniát a kapcsolatban, egyáltalán nem a külvilág elvárásainak kell megfelelni. Jó lenne felkeresned egy pénzügyi tanácsadót is, aki segítségedre lesz abban, hogy megold az anyagi gondjaidat.

Bak

Párod nem a szavak embere, figyelj az apró jelekre, és fogadd el már végre, hogy nagyon szeret. Kezdd el tudatosan gyűjteni a pénzed, és fektesd be valami olyan dologba, ami a jövőben biztosítja az anyagi stabilitást.

Vízöntő

Kissé zavar, hogy a párod nem fordít annyi energiát, és figyelmet rád, mint amennyit szeretnél, de nyugodj meg, az nem azt jelenti, hogy már nem szeret. Töltsetek együtt egy harmonikus hétvégét, és akkor minden rendeződik köztetek. A pénzügyekkel légy egy kicsit körültekintőbb, mert túl sok pénzt költhetsz el a hétvégén.

Halak

Légy optimista, és jókedvű a hétvégén. Egyetlen mosollyal szebbé tudod varázsolni a saját napod, és a másokét is. Próbáld ki, megéri, nem nagy erőfeszítés! Jó ötleteid vannak, hogy miből lehet pénzt csinálni, de tenni is kell azért, hogy ezek megfogható valósággá változzanak.

tudasfaja.com

loading...