Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Isten üzenete a 12 jegynek. Téged milyen különös feladattal ruházott fel?

Isten üzenete a 12 jegynek. Téged milyen különös feladattal ruházott fel?

Hirdetés

Isten minden jegy szülöttét különleges képességgel ruházta fel, mindenki életét ugyanis egy kifejezett feladat felé irányította. Így most te is megtudhatod, hogy a te különleges feladatod Isten által mi!

Kos

Te Kos, te kapod tőlem az első ajándékot: a becsület terjesztése lesz a feladatod az életed során. Terjeszd ezt a magot szerte a világban. Te lehetsz az első, aki a jó ötletek magját elveti az emberek fejében. A jó munka és a becsület tőled ered majd, tanítsd meg erre az embereket is!

Hirdetés

Bika

Te, Bika mindig a kitartásod tesztelésére szánt helyzetekbe kerülsz majd. Erőt és türelmet ajándékozok neked ehhez. Tudom, hogy eléred majd céljaid, soha senki nem fog téged eltántorítani. Ahol te jelen leszel, ott az emberek életében lesz egy biztos pont.

Ikrek

Kedves ikrek, te kérdéseket kapsz tőlem ebben az életben és megkapod tőlem a tudást, hogy minden kérdésre megtudd a válaszokat. Te leszel mindig is az ész a csapatban, nagyon jó megfigyelő leszel.

Rák

Te, Rák, te fogod megtanítani az embereket az érzelmekre! Ehhez családot kapsz tőlem ajándékba, te leszel a családcentrikusság mintaképe. Megmutathatod mindenkinek mi az öröm, a bánat, a boldogság és a sírás. Ne félj, soha nem fogsz egyedül maradni!

Oroszlán

Te a kreativitást kapod tőlem. Olyan különleges képességekkel ruházlak fel téged, hogy képes leszel egyedit, gyönyörűt és tökéleteset alkotni. Ehhez pedig megkapod a boldogságot is, minden, amibe belekezdesz majd, nagy örömmel tölti majd el a szíved.Szűz

Te kapod meg tőlem a gondolatok tisztaságának hatalmát. Mindig racionális gondolkodású leszel az emberek között, mindig képes leszel megtalálni a hibát a dolgokban és tökéletesíteni is tudod majd azt. Alaposság és körültekinthetőség jellemez majd, emiatt pedig komolyságot is kapsz tőlem.

Mérleg

Te nehéz feladatot kapsz tőlem! Az lesz a feladatod ebben az életben, hogy mindenkinek eszébe juttasd a saját felelősségére. Mindig őszinte leszel másokkal, soha nem homályosít majd el a hazugság. Te szünteted majd meg a széthúzásokat és ezt a szeretet erejével teszed majd.

Skorpió

Te leszel az a személy, aki belelát majd mások fejébe és nagyon könnyen kiismered majd őket. Nem tűröd majd el a hibákat, nehezen bocsátasz majd meg, ösztönös lény leszel, aki még bosszút is áll, ha azt jogosnak érzi. Nem szabad ilyenné válnod, tarts ki és maradj hű önmagadhoz, a szívedhez!Nyilas

Te hozod majd a boldogságot az embereknek, akik könnyedén gonosszá válhatnak. Ahol azonban Te megjelensz öröm jár és remény, így eltűnik a gonoszság. Optimizmusod fog fényt vinni minden sötét zugba, bármerre jársz.

Bak

Mindig nagyon keményen dolgozol majd, s a társaidat is a munkára tanítod majd. Csökönyösséged, szívósságod visz téged előre. Érezni fogod a nehéz terhet a válladon, de büszkén hordod majd, cserébe mindig találsz földi javakat bármerre jársz. Önuralmat, becsületességet és igazságérzetet ajándékozok neked, hogy bírd majd a terheket.Vízöntő

Folyton a lehetőségeket keresed majd és képes is leszel meglátni ezt mindenben. Felruházlak azzal az erővel, hogy megújíts mindent. A szabadság és a függetlenség ajándéka a tiéd, ennek azonban az lesz az ára, hogy soha senkihez nem fogsz majd igazából kötődni. Te leszel viszont az a személy, akit mindenki szeretni fog.

Halak

A tiéd mind közül a legnehezebb feladat: gyűjtsd össze a Föld összes szomorúságát és hozd ide elém. Beleérző képességet kapsz ehhez tőlem, s a legnagyobb ajándékot: egyedül Te fogsz megérteni engem a 12 gyermekem közül, médiumi képességekkel is felruházlak. Nagymértékű fogékonyságot kapsz tőlem.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés