Kezdőlap EZOTÉRIA Indián zodiákusod őszintén megmondja az igazságot veled kapcsolatban!

Indián zodiákusod őszintén megmondja az igazságot veled kapcsolatban!

Az indiánok szerint mindenkihez tartozik egy védőállat, aki a születésünk pillanatától vigyáz ránk, és utána egész életünkben magunkon hordozzuk a tulajdonságait. Tudd meg, hogy milyen állat vagy az indiánhoroszkóp szerint, és mi jellemző rád!

Vidra (január 20.- február 18.)

Játékos, fürge, gyors gondolkodású személy vagy. Nem bírsz egy helyben ülni, állandó mozgásra, cselekvésre van szükséged. Nagyon magas intelligenciával, és képzelőerővel rendelkezel, hamar átlátod a helyzetet, és megoldást találsz bármilyen problémára. Őszinte vagy minden helyzetben. Néha úgy tűnik, hogy zárkózott vagy, pedig alapjában véve igen sok barátod van.

Farkas (február 19.-március 20.)

Érzelmes, és nagyon szenvedélyes vagy, az indián horoszkóp szerint te vagy a szeretet megtestesítője. Csak úgy érzed jól magad, ha szerető emberek vesznek körül, de, ha arra van szükséged, akkor fontos, hogy szabadon szárnyalj. Mély érzésű, gyengéd, és szeretetteljes ember vagy. Sérelmeidet nehezen hevered ki, akár a bosszúállásra is hajlamos vagy.

Sólyom (március 21.-április 19.)

Született vezető vagy, bármilyen helyzetben képes vagy higgadt maradni, és racionálisan döntést tudsz hozni. Soha nem fecséreled az időd fölösleges dolgokra, mindig igyekszel gyorsan megtenni a szükséges döntéseket. Határozott vagy, és nagy az önbizalmad, éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy kissé beképzelt vagy. Ha megfelelőek a körülmények, akkor nagyon hatékonyan tudsz dolgozni, de, ha kényelmetlenül érzed magad valami miatt, akkor arrogáns, és kiszámíthatatlan leszel pillanatok alatt.

Hód (április 20.-május 20.)

Kiváló üzleti érzékkel rendelkezel, nagyon gyors és logikus az észjárásod. A stratégiajátékokban mindig te vagy a győztes. Döntést csak azután hozol, mikor mindent jól átrágtál, és megfontoltál. Néha túlságosan önző, és tapintatlan vagy, nem vagy tekintettel másokra. Nagylelkű, és hűséges vagy, de, ha kihasznál valaki, akkor igen arrogáns leszel.

Szarvas (május 21.-június 20.)

Kiváló humorérzékkel rendelkezel, úgy gondolod, hogy a nevetés gyógyír lehet bármire. Néha kissé énközpontú vagy, lehet, hogy túlságosan sokat foglalkozol a megjelenéseddel.
Viszont, ha bajba kerülnek szeretteid, bármit képes vagy megtenni értük. De, ha valaki megbánt, akkor nagyon önző és kiszámíthatatlan leszel.

Harkály (június 21.-július 21.)

Az indián horoszkóp szerint te vagy a legmegértőbb, és legempatikusabb jegy. Mindenkinek türelmesen végighallgatod a problémáit, és ott segítesz, ahol csak tudsz. Viszont szükséged van arra, hogy téged is megértsenek, és problémák esetén legyen legyen kire számíts. Ellenkező esetben könnyen válsz bizalmatlanná. Erősséged a spórolás és a találékonyság. Romantikus alkat vagy, viszont néha hatalmába kerít a féltékenység.

Lazac (július 22.-augusztus 21.)

Sokkal jobban érzed magad társaságban, mint egyedül, kreatív és intuitív típus vagy. Hamar lelkesedsz az új dolgok iránt, sok barátod van, nagyvonalú és kedves személyiség vagy. Nagyon fontos számodra, hogy másokon segíteni tudj, állandóan tele vagy világmegváltó ötletekkel, célokkal. Stabil, nyugodt és megbízható személy vagy.

Medve (augusztus 22.-szeptember 21.)

Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy, praktikus észjárás jellemez. Kissé szerény vagy, ezért sokan nem tudják rólad, hogy mennyire nagylelkű, és szeretetreméltó vagy. Ha a környezeted nincs motiváló hatással rád, akkor könnyen ellustulsz, és szkeptikussá válsz.

Holló (szeptember 22.-október 22.)

Nagyon lelkes, és elbűvölő személy vagy, te egy sikeres vállalkozónak születtél. Szívesen kérnek mások tanácsot tőled, hiszen minden helyzetben kiegyensúlyozottnak látszol. Idealista vagy, és könnyen eléred a célod.

Kígyó (október 23.-november 22.)

Az indián sámánok legtöbbje Kígyó jegyben született, úgy tartják, ők tudnak legjobban kapcsolatot teremteni a túlvilággal.
Nagyon empatikus vagy, könnyen ráhangolódsz mások problémájára. Segítőkész embernek ismernek, de zárkózottságra is hajlamos vagy, így biztos nem te leszel az, aki egy új barátságot fog kezdeményezni.

Bagoly (november 23.-december 21.)

Hirtelen változtatod a hangulatod, nagyon kiszámíthatatlan vagy. Általában könnyen túlteszed magad a problémákon, nem rágódsz sokat. Szereted a kalandokat, az ismeretlen helyzetek kíváncsivá tesznek, vonzanak. Nagyon intelligens vagy, ezért remek tanár lehet belőled, leginkább a művészethez közeli tantárgyak keltik fel az érdeklődésed.

Vadlúd (december 22.-január 19.)

Kitartó, makacs és ambiciózus vagy. Mindig eléred azt, amit kitűztél magad elé, nagyon céltudatos vagy. Soha nem versenyzel másokkal, mindig az a célod, hogy önmagad legyőzd, és egy magasabb szintre juss. Nagyon jó élsportoló, esetleg  üzletember lehet belőled, mivel hajlandó vagy a végsőkig küzdeni.

tudasfaja.com

loading...