Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Indián horoszkópod felszínre hozza az eltitkolt személyiséged!

Indián horoszkópod felszínre hozza az eltitkolt személyiséged!

Hirdetés

Az indián horoszkópunk meglepő dolgokat árul el a személyiségünkről, a felszínre hozza ugyanis azt, ami mások elől el van rejtve. Ha te magad sem tudod, hogy benned mi is pontosan ez, akkor az alábbi indián horoszkópból megtudhatod!

 

Hirdetés

Vidra (január 20-február 19.) 

Nagyon nehezen kiolvasható személyiségek, akik kiszámíthatatlanok, érdekesek és olykor szokatlan módon is viselkednek. Mindig más szemszögből nézi a dolgokat,nagyon jó képességekkel rendelkeznek és mindig minden problémát képesek megoldani. Becsületesek és rendkívül bátrak.

Farkas (február 20-március 19.)

Nagyon titokzatosak, szenvedélyesek és érzelmesek is egyben. Ellentétben másokkal, ők azok, akik valóban megértik az élet lényegét. Nagyon jó megfigyelők és nagyon jó hallgatók is.

Sólyom (március 20. – április 19.) 

Tökéletes vezető, ami egy vele született adottság a számára. Az emberek tanácsot és bátorítást várnak el tőle, nagyon toleráns személyiségek.

Hód (április 20.-május 20.)

Folyamatosan fejlesztik önmagukat, szeretnek mindig a lépcső legmagasabb fokán állni. Szorgalmasak, viccesek, érzelmesek. Abszolút nem jellemző rájuk a birtoklási vágy vagy az ingerlékenység.

Szarvas (május 21-június 20.) 

Gyors gondolkodással rendelkeznek, akiknek kiváló humorérzékük van és bármikor bárki arcára képesek mosolyt csalni. Szeszélyes természetűek, de mindig figyelnek a részletekre.

Harkály (június 21-július 21.) 

Empatikusak és mindig pozitívan állnak a dolgokhoz. Kivételes partnerek és szülők válnak belőlük. Kissé makacs természetűek, amely néha fogékonnyá teszi őket a féltékenységre és a dühre.

Lazac (július 22-augusztus 21.) 

Kreatív, intelligens, és felvillanyozó személyiség. A teljes élet híve, aki imádja a célkitűzéseket. Ha nem sikerül megvalósítani a terveit, képes mély depresszióba kerülni.

Medve (augusztus 22-szeptember 21) 

A legcsendesebb csillagjegy, akikből a legkeményebb üzletemberek és a legerősebb családtagok kerülnek ki. Türelmesek és toleránsak másokkal szemben és képesek a legkeményebb terhelésnek is eleget tenni.

Holló (szeptember 22. – október 22.) 

A legszebb személyiséggel rendelkeznek. Jó üzleti érzékkel rendelkeznek, intelligensek és mindig teljes célokkal rendelkeznek. Társaságkedvelő emberek, rugalmasak, nyitottak az új ötletekre.

Kígyó (október 23-november 22.) 

A legmélyebb lelki oldallal rendelkezik, szoros kapcsolatban állnak a szellem világgal. Képesek gyógyítani másokat, emiatt gyakran az orvosi pályát választják.

Bagoly (november 23-december 21.) 

Ragaszkodó, engedelmes személyiség, akik nagyon bölcsek az élet minden területén.

Liba (december 22-január 19.)

Nagyon határozott személiségek, akik mindig teljesítik az ígéreteiket. Nem fogadják el a kudarcot és bármikor képesek talpra állni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés