Kezdőlap EZOTÉRIA Íme a lista: ezek a legrosszindulatúbb csillagjegyek, akiket jobb minél hamarabb elkerülni

Íme a lista: ezek a legrosszindulatúbb csillagjegyek, akiket jobb minél hamarabb elkerülni

Külsőre nagyon vonzóak, minden bizonnyal elsőre levesznek majd a lábadról, azonban, ha jobban megismered őket, rájössz, hogy csak a hátsószándék, és rosszindulat vezérli. Nem szabad a külső alapján ítélkezni, jobb, ha közelebbről is megismered az embereket.

Ők, azok a csillagjegyek, akik alapjábanvéve eléggé rosszindulatúnak mondhatók!

Vízöntő

Nagyon vonzó megjelenésű, különleges, és könnyen elcsábít. Az életét a saját szabályai szerint éli, egyből bele fogsz szeretni az idealizált világába. Ne tévesszen meg azonban a csomagolás! A Vízöntő csak akkor hajlandó szeretni, ha viszont szeretik, és mindenki az elvárásainak megfelelően viselkedik. Nehezen mutatja ki érzéseit, néha úgy tűnhet, hogy jégből van a szíve.

Oroszlán

Nem annyira rosszindulatú, mint a Vízöntő, de a külső csillogás mögött bizony egy igen számító lélek lakik. Arrogáns, féltékeny, és sokszor nem gondolkodik mielőtt megszólalna. Tisztában van viselkedésével, de nem tesz semmit azért, hogy megváltozzon. Egyáltalán nem törődik mások érzéseivel.

Bak

Ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelte, akkor nagyon rosszindulatúvá tud változni. Könnyen elveszti a bizalmát, és többé már nem tud megbízni soha abban a személyben. Ha ő sért meg valakit, soha nem kér bocsánatot, egész életében képes tartani a haragot. Kissé beképzelt, és egyáltalán nem akar megszabadulni a rossz tulajdonságaitól, pedig tisztában van velük.

Szűz

Túlságosan sokat kritizál, egyből kiszúrja mindenki rossz tulajdonságait, és nem hajlandó észrevenni a jó dolgokat. Soha nem elégedett semmivel, mindenkit lenéz, és tele van negatív energiával. Hiába dicséri meg bárki is, mindig kap valami kifogást, amivel visszavághat.

Ikrek

Nagyon könnyen csalódást okozhat, manipulál, pletykál, kétszínű, és bajkeverő. A szemedbe mindig mosolyog, éppen ezért azt gondolod, hogy ő a legjobb barátod, de a hátad mögött kibeszél. Mindig csak a pillanat öröme érdekli, egyáltalán nem zavarja az sem, ha valakit megbánt csak azért, hogy neki jó legyen.

tudasfaja.com

loading...