Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Íme, a legképmutatóbb csillagjegyek – Te benne vagy a négyesben?

Íme, a legképmutatóbb csillagjegyek – Te benne vagy a négyesben?

Amikor egy új embert megismerünk, az elsők között az a kérdés is az eszünkbe ötlik, hogy vajon igaz vagy hamis személy? Amit felénk mutat, az csupán egy álarc vagy valódi önmaga? 

 

 

Nincs annál kiábrándítóbb, amikor valaki a kedves arcát mutatja felénk, közben a felszín alatt teljesen máshogyan érez. Az asztrológusok lerántják a leplet a hipokrita csillagjegyekről. Lássuk, hogy kik a képmutatók.

Mérleg

A nagy béketeremtő Mérleg egyfolytában arra törekszik, hogy harmóniát teremtsen a környezetében. A kedves, barátságos felszín alatt azonban egy igazi ördögi zseni lakozik. Annak érdekében, hogy megnyerje mások szeretetét, a legnagyobb hazugságokat is képes elsütni velük kapcsolatban. Hogy jó kapcsolata megmaradjon mindenkivel, nagyon szépen előadja azt a szöveget, amit tudja, hogy hallani szeretnél.

Oroszlán
A nárcizmus és a tökéletesség közé egyenlőségjelet is húzhatna. Állandóan arra vágyik, hogy  a figyelem középpontjában ragyoghasson. A büszkeségét és az egóját mindennél előbbre tartja. Ha magával szemben talán őszinte is, másokkal nem fog az lenni, nehogy a megítélésen csorba essen.

Olyanokkal szereti körbevenni magát, akik felerősítik fényét. A saját érdekében szégyentelen hazugságokat képes kitalálni, hogy megvédje a magáról alkotott képet, amibe oly sok erőfeszítést fektetett.


Halak

Igazi álmodozók, akik gyakran képesek elveszteni a kapcsolatot a valós világgal. Hogy egyértelműek legyenek, az túl nagy kérés számukra.

Szeretik, ha nem látnak rajtuk keresztül és szívesebben verekedik át magukat a zavaros vízen, semmint egyenes úton eljussanak az igazsághoz. Szeretnek olyan békében élni, ahol a konfliktusok egyáltalán nem bukkannak fel, ehhez pedig az egyetlen járható út a szép, ferdítő hazugságok kitalálása.

Kos 

A Kos lázadó, lobbanékony és arrogáns. Mindennek úgy kell lennie, ahogy azt ő elképzeli. Nem tudatosan történik vele, de ha nem az van, amire vágyik, hirtelen nagyon haragossá, felbőszültté és kegyetlenné tud válni és mindenkit ledarál, aki az útjába kerül. Ha az ambícióiról és a sikereiről van szó, a legképmutatóbb tud lenni mind közül, hiszen még az ellenségének is képes bókolni, annak érdekében, hogy elérje, amit akar.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...