Kezdőlap EZOTÉRIA Íme, a csillagjegyek féltékenységi sorrendje – Te hányadik vagy a listán?

Íme, a csillagjegyek féltékenységi sorrendje – Te hányadik vagy a listán?

Megtalálni a hozzánk legjobban illő személyt egyáltalán nem egyszerű feladat, és ha az első néhány találkozás után is úgy érezzük, hogy minden klappol, akkor is megvan az esélye, hogy a zöld szemű szörnyeteg még mindig ravaszul várja, hogy felszínre bukkanhasson.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegy hogyan áll a féltékenység kérdésköréhez, akkor nézd meg a következő felsorolást. A leglazább jegyekkel kezdünk és folyamatosan haladunk az egyre nehezebb esetek felé.

12- Ikrek

Egyszerű ok miatt nem foglalkozik a féltékenységgel, ez pedig az, hogy nem érdekli. Minden lehetséges szituációt számításba vesz, ahogyan a másik és ő maga is viselkedhet, és ez megelőzi a felesleges bosszankodást.

11- Halak

Aligha látsz féltékeny Halakat, tekintve, hogy mennyire könyörületes természetűek. Soha nem éreznek haragot a másik iránt, maximum csalódottságot, de azt is igyekeznek palástolni.

10- Vízöntő

Nem gyakran tapasztalják meg a féltékenység érzését, hiszen mindig azon vannak, hogy az önbecsülésüket felturbózzák. Ha valóban azt érzik, hogy csappan a bizalmuk, akkor azonnal megbeszélik a párjukkal és megoldást keresnek rá.

9- Nyilas

A legoptimistább emberek a világon. Egyáltalán nem szeretnek haragot tartani másokkal és sokkal inkább rájuk szoktak féltékenyek lenni, semmint fordítva.

8- Mérleg

Az egyik legmegértőbb jegy a zodiákusok közül és elfogadja a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Igazi kihívás féltékennyé tenni őket, és mivel nem szeretik a konfrontálódást, ezért csak nehezen szerzel róla tudomást, ha mégis féltékeny lesz.

7- Bak

Nem szoktak féltékeny kitöréseik lenni. Néha zavarja őket egy-két kisebb dolog, de nem akadnak fenn rajta. Az önkontrolljuknak hála nem hagyják, hogy hatással legyenek rájuk a féltékeny gondolatok.

6- Bika

Kissé rögeszmések és önbizalom hiányosak tudnak lenni, de alapvetően nem féltékenykednek. Türelmesek és megértőek, így nem engedik, hogy elragadják őket az érzelmeik. Nagyon komoly dolognak kell bekövetkeznie, hogy egy Bika féltékeny legyen.

5- Kos

Szenvedélyes és temperamentumos jegy, amely tökéletes kombináció a robbanáshoz. Ha egy Kos féltékennyé válik, akkor azonnal látod rajta és a tetteit az érzelmei vezérlik. Nem olyan gyakori nála a féltékenységi roham, de ha elkapja az elsöprő erejű tud lenni.

4- Szűz

A Szüzek természetüknél fogva féltékenyek és ez nem csak a párkapcsolataikra jellemző. Nagyon kritikusak magukkal szemben, és ha azt érzik, hogy valaki jobban teljesít náluk, akkor az irigység vesz erőt rajtuk és a versenyszellemük akcióba lép.

3- Oroszlán

Az Oroszlánok a legszenvedélyesebbek a szerelemben és minden egyes tett következménnyel jár náluk. Ha több figyelmet fordít a párjuk egy másik személynek, akkor minden módot megragadnak, hogy ezt a figyelmet visszaszerezzék. Ha ez nem sikerül, akkor üt be a nagy baj.

2- Rák

A második helyen áll, egy kicsivel lemaradva, mivel nagy mestere annak, hogyan rejtse el az érzéseit. Sokszor nem fedik fel valódi érzéseiket, ha féltékenyek, de ha egyszer kitörnek, akkor lehet készülni a popcornnal, mert nagy show következik.

1- Skorpió

Messze a legféltékenyebb csillagjegy mind közül. Nem bíznak az emberekben, ami odáig vezet, hogy hamis vádakkal akarják alátámasztani féltékenységi rohamaikat. Az érzéseiket is képtelenek visszafogni, így a féltékeny harag minden egyes pórusukból áramlik kifelé.

tudasfaja.com

loading...