Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Íme, a 3 legféltékenyebb/legirigyebb csillagjegy mind közül, akiktől jobb távol maradni!

Íme, a 3 legféltékenyebb/legirigyebb csillagjegy mind közül, akiktől jobb távol maradni!

Mások boldogságának és sikereinek irigylése meggátolja azt, hogy mi magunk boldogok lehessünk a saját eredményeinkkel az életben. A féltékeny, irigy emberek képtelenek örülni mások boldogságának, ám erre nem mindig derül fény, hiszen képmutatással ügyesen tudják palástolni.

 

A következőkben azokról a csillagjegyekről lesz szó, akik a legirigyebbek mind közül. Lássuk, hogy kik ők.

1 – Skorpió

Folyamatosan az elismerésre vágynak és hajlamosak mindent és mindenkit kritizálni. Hűvösek és analitikusak a versenytársaikkal szemben. Perfekcionisták, akik nem viselik el, ha az élet bármely területén az ismeretségi körükben alul maradnak valamiben.

Szeretik manipulálni az embereket, ezáltal pedig olyan előnyre szert tenni, aminek köszönhetően elérik, amit akarnak. Rendszerint gyanakvóak és ritkán fedik fel, hogy mit gondolnak, még kevésbé, hogy mit éreznek. Szeretnének mindenkit letaszítani a trónról, aki felettük áll és éppen ezért keményen is dolgoznak a céljaikért.


2 – Szűz

Perfekcionista, ambiciózus, törekszik a nyugodt és stabil életre. Higgadt és megfontolt személyiség, aki magabiztosságot sugároz. Célokat fektet le maga elé és azokat terv szerint valósítja meg. Nagyon okos és logikus gondolkodású, ám sokan írják le ridegnek.

Mindezek ellenére belül sok bizalmatlanság lakozik benne és gyakran fél kockázatot vállalni. Ha látja, hogy valaki a környezetében vakmerően viselkedik, ráadásul még sikerrel is jár, mélységes irigységet érez iránta. Magáról ezt képtelen elhinni és attól fél, hogy soha nem lesz képes kiszakadni a komfort zónájából.

3 – Ikrek

Társasági, barátságos, intelligens és tökéletesen tudja, hogyan lehet másokat manipulálni. Akkor is manipulál, ha nem vallja be, vagy nem tudatosul benne. Szereti úgy mozgatni a szálakat és úgy irányítani az embereket, hogy az ő akarata érvényesüljön. Elméjüket folyamatosan új ismeretekkel táplálja.

Nehezen tud egyszerre csak egy projektre koncentrálni, hiszen annyi ötlet van a fejében és mindent meg akar valósítani. Könnyen elveszik a sok tennivaló között. Nehezen fogadja el azt, ha valaki boldogabb nála, hiszen neki kell a legjobbnak lennie mindenben. Bűntudat nélkül pletykálkodik és foglalja el mások helyét.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...