Kezdőlap EZOTÉRIA Imádkozz azért, hogy jó legyen az ellenségednek! Hidd el, ez a legjobb...

Imádkozz azért, hogy jó legyen az ellenségednek! Hidd el, ez a legjobb amit önmagadért tehetsz!

Hirdetés

A legtöbben mit teszünk, ha valaki megsért? Megharagszunk rá, többé sosem akarjuk látni, és nagyon csúnyákat gondolunk róla. Pedig az, ha megbocsátunk neki, és imádkozunk érte sokkal értékesebb lenne.

A témával foglalkozó szakemberek szerint, ha valaki megbánt, azt mi viszont bántjuk, akkor ez egy újabb negatív történést, vagyis ellenségeskedést szül. Ha a rosszra pozitívval válaszolnánk, akkor jóra fordulna a helyzetünk.

Hirdetés

Az ellenségeink a legjobb tanárok

Azért vannak az életünkben rossz események, és negatív emberek, hogy legyen amiből tanulnunk. Nagyon figyeljünk, hiszen minden kellemetlen dolog a mi fejlődésünket szolgálja.

Ha rosszindulatú embereket sodor állandóan elénk az élet, akkor ez minden bizonnyal egy olyan lecke akar lenni, amit meg kell tanulnunk. Ha nem akarunk tanulni, és változni, akkor mindaddig ismétlődik meg szinte ugyanaz a helyzet, vagy találkozunk szinte ugyanolyan tulajdonságú emberekkel, amíg fel nem ébredünk.

Nem véletlen, hogy rosszindulatú, vagy negatív emberek jelennek meg az életünkben. Ezeket mi vonzzuk be, hiszen ilyen energiákat bocsátunk ki magunkból.

Próbáljuk ki, legyünk pozitívabbak, és rögtön érezni fogjuk a változást. Ellenségeink mindig tanítanak nekünk valamit, ahelyett, hogy veszekednénk velük, próbáljuk meg megérteni, hogy mi az, amit az Univerzum általuk üzenni akar nekünk.

Vonzás törvénye

Ha a belső térbe béke, harmónia, és szeretet van, akkor mind ehhez hasonló emberek, és helyzetek fognak megjelenni az életünkben. Ha káoszban élünk, akkor továbbra is nehézségek, negatív dolgok, negatív emberek, és problémás események fognak megjelenni az életünkben.

Előbb a belső rendet kell megteremtenünk ahhoz, hogy a külső változás is bekövetkezzen. Ha állandóan félünk, és negatív dolgokra gondolunk, akkor ezeket előbb-utóbb meg is fogjuk kapni. Próbáljunk inkább pozitív dolgokra gondolni. Ha valamit nagyon szeretnénk, akkor gondoljunk rá úgy, mintha az már a miénk lenne, fogadjuk be a szívünkbe, és meg is fogjuk kapni.

Meg kell köszönnünk az ellenségeinknek, hogy beléptek az életünkbe, imádkozzunk értük, és legyünk hálásak. Ha nem következnek be a rossz dolgok az életünkben, akkor soha nem indulunk el a változás, és a fejlődés útján.

Hirdetés
loading...