Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Imádjuk ezt az olasz nagymamát, aki megmondta a tutit a koronavírusról!

Imádjuk ezt az olasz nagymamát, aki megmondta a tutit a koronavírusról!

Az alábbi videóban szereplő olasz nagymama videó üzenete bejárta már a fél világot, frankón megmondja a véleményét a koronavírusról.

 

Az idős hölgy meglepő lazasága és nyugodtsága bárki figyelmét felkeltik. Mondandója pedig nem csupán a koronavírusra igaz, hanem következtethető bármely más megbetegedésre, járványra is.

„Miről is beszélgessünk? A koronavírusról? De miért? Elvileg mindenki tud már mindent; tele a padlásunk jó tanácsokkal. De mondok én is párat, mert én már annyiféle járványt túléltem” – kezdi a nagyi, akit a folytatásban is nagyon érdemes hallgatni.

  • „Például moss kezet! Ez újdonság? Ne csak a koronavírus miatt, hanem azért, mert egész életemben ezt mondogattam neked, igaz? Mostál már kezet? Hú, hányszor kérdeztem én ezt már!”
  • „Ha tüsszentesz, a könyékhajlatodba tüsszents! Tudom, mindig azt mondogattam régebben, hogy ha köhögsz, tüsszentesz, tedd a kezed a szád elé. Most viszont azt mondom, tüsszents a könyékhajlatodba! Felőlem akár tüsszöghetsz a térdedbe is, az milyen menő!”
  • „Azt mondják, az ölelés, a kézfogás és a puszi veszélyforrás. Mi lenne, ha innentől köszönésképp kacsintanánk? Kacsintsatok egymásra, ha találkoztok! Tetszik az ötlet?”
  • „Ne hibáztass senkit, főleg ne diszkriminálj! Ez a betegség Kínából érkezett, de ezért ne bántsd a kínaiakat. Ez a vírus lecseng pár hét alatt, de a diszkrimináció itt marad és ez nincs jól.”
  • „Félsz a karanténtól? Azt kérdezed, vajon mit tudsz tenni bezárva 14 napon keresztül? Felőlem pucolj ablakot. Én például biztos, hogy szószokat és mártásokat fogok főzni. Két héten át majd főzőcskézek. És ha letelik a két hét, aranyárban eladom a mártásaimat, ahogyan most a kézfertőtlenítőt akarják súlyos pénzekért eladni nekünk.”
  • „Ezekben a napokban meg kell tanulnod kilépni a komfortzónádból. Figyelj oda másokra, próbálj segíteni ott, ahol tudsz.”

Ölelek mindenkit! (Kacsintás.)

loading...