Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ilyen pozitív változást hoz az év második fele a csillagjegyeknek, ez vár...

Ilyen pozitív változást hoz az év második fele a csillagjegyeknek, ez vár ránk júniustól!

Hirdetés

Mindenki szeretné tudni, hogy vajon mi vár rá a jövőben. Természetesen mind pozitív, mind negatív események bekövetkeznek az életünkben és ez elkerülhetetlen, hiszen így maradhat fenn az egyensúly. A kettő egymás nélkül nem létezhet.

 

Hirdetés

Mi most azokra a pozitív dolgokra szeretnénk koncentrálni.

Kos
Az előző időszak némileg csalódás volt számodra. Olyan helyzetekkel szembesültél, amelyekért kizárólagos felelősséget kellett vállalnod és időnként úgy érezted, hogy nincs hatásod a dolgokra. A következő időszak azonban pozitívabbnak bizonyul. Sokkal jobban képes leszel a dolgokat az irányításod alatt tartani, ami a személyes fejlődésnek is köszönhető.

Bika

Elég nehéz természeted van, ezért folyamatosan akadályokba ütközöl, amiken nem valami egyszerű túljutnod. Az elkövetkező félévben megpróbálod félredobni a makacsságodat. Elkezdesz egy olyan változáson keresztülmenni, amelynek hatására pozitívabbá válsz és képes leszel egy szebb jövőképet levetíteni magad elé.


Ikrek

Megvan a képességed, hogy alkalmazkodj az élet megváltozott aspektusaihoz. Az elmúlt időszakban úgy érezted, hogy a szerencse nem pártolt melléd, azonban most egy sokkal szebb és sikeresebb időszaknak nézhetsz elébe. Lelkileg is egy magasabb szintre kerülsz és megpróbálsz új emberekkel megismerkedni és új tevékenységekbe belekezdeni.

Rák

Alapvetően hajlamosan vagy könnyen megnyílni az emberek előtt, azonban az elmúlt időszakban inkább elszigeteltségben éltél, ami nem jellemző rád. A következő időszakban képes leszel újra az igazi önmagadat adni, ami lehetővé teszi számodra, hogy olyan dolgokat ossz meg másokkal, amelyek hatására a kapcsolataid is erősödni fognak.

Oroszlán

Az Oroszlánokra jellemzően nagyon idealisztikus és romantikus életet élsz, azonban az elkövetkező időszakban igényed lesz a személyiségbeli változásra. Szeretnél fejlődni azáltal, hogy valamivel reálisabban és pragmatikusabban közelíted meg az életet.

Szűz

Szűzként túlságosan is óvatos vagy és kerülöd a kockázatokat. Szeretsz mindig biztosra menni, ami valóban nem is hozott téged eddig semmilyen kellemetlen vagy mondjuk úgy, váratlan helyzetbe. A következő időszakban azonban ez változni fog. Felbátorodsz és olyan dolgokba is belekezdesz, amelyekbe eddig nem mertél. Kockázatot vállalva sikereket is el fogsz érni.

Mérleg

Az elmúlt időszakban sok negatív dologgal volt szerencséd találkozni az életedben és nehezen tudtál túljutni ezeken a problémákon. A következőkben képes leszel egy újfajta megközelítéssel állni az élethez és általa észre fogod venni, hogy a legbonyolultabb dolgok sem lehetnek olyan nagyok, hogy ne lehessen felettük uralmad.


Skorpió

Az elkövetkező időszakban azt fogod érezni, hogy megnő a bizalmad mások felé. Ez abban gyökerezik, hogy valójában a magabiztosságod fog növekedni, ami egy nagyon pozitív változás az életedben. Sokkal könyörületesebb is leszel másokkal, amit nagyra fognak értékelni benned.

Nyilas

Mint Nyilas, nagyon szereted felfedezni a világot, minden új dolog érdekel. Jellemzően kifelé tekintesz. Az elkövetkezendő időszakban azonban jellemző lesz rád, hogy sokszor fogsz magadba nézni és a felfedezésnek egy új dimenzióját fogod megtapasztalni, az önmagad felfedezését.

Bak

Jellemző rád, hogy soha nem vagy elégedett önmagaddal. Mindig többet és jobbat akarsz elérni és ez egy stresszforrás számodra. Az elkövetkezőkben megtanulod, hogy fogadd el önmagad és hogyan becsüld meg az értékeidet, eddig elért eredményeidet. Ünnepled az erőfeszítéseidet és megtanulod elengedni azokat a dolgokat, amelyek teljességgel elérhetetlenek.

Vízöntő
Azt a benyomást kelted néha az emberekben, hogy nagyon szigorúan ragaszkodsz egy bizonyos nézethez. Ez a jövőben meg fog változni, hiszen alkalmad lesz rá, hogy a nyíltságodat sokkal jobban kifejezésre juttathasd. Szellemi képességeidet és személyes tehetségedet is kamatoztatni tudod majd egy adódó nagyszerű lehetőség során.

Halak

Halakként nagy álmodozó vagy és képes vagy napról napra megálmodni a dolgokat, amelyeknek történniük kellene veled. Az elkövetkező időszakban egy igazán pozitív változás fog bekövetkezni. Olyan lökést érzel magadban, amely segíteni fog, hogy mindazt, amit megálmodsz, létre is hozd. Így sokkal teljesebb lesz az életed.

tudasfaja.com

Hirdetés