Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ilyen hatással volt a csillagjegyedre a 2019-es őszi napforduló

Ilyen hatással volt a csillagjegyedre a 2019-es őszi napforduló

Hirdetés

A 2019-es őszi napforduló szeptember 23-án következett be, az asztrológiai év felét jelöli és egyúttal a kalendáriumi év végét is jövendöli. Az biztos, hogy ez a napéjegyenlőség mindannyiunk számára érétkes leckét tanít meg. 

Lássuk, hogy melyik csillagjegy számára mit jelent ez pontosan.

Hirdetés

Kos

Azt kezdheted érezni, hogy mindaz az energia, amit eddig magadra szántál, most hirtelen máshová szivárog, és a kapcsolataidra irányítja a figyelmet. Légy figyelmes és gondold át, hogy ki az, akit továbbra is az életed részeként szeretnél számon tartani, ugyanakkor ki az, akivel felszámolnád a kapcsolatot.

Bika

Egy új időszak mindig jó indok arra, hogy valami újba kezdjünk az életünkben. Egy új szokást fogsz bevezetni a mindennapi rutinodba. Nem kell, hogy sürgesd a dolgot, hagyd meg neki, hogy a maga ütemében váljon szerves részévé az életednek.

Ikrek

Különféle okok miatt a szerelmi életed eddig nem volt különösebben gyümölcsöző, de ennek hirtelen vége szakad. Ideje, hogy belevesd magad a flörtölés világába és odatedd magad a romantikában. Még akkor is, ha nem vagy készen elköteleződni, fűszerezd meg az életedet.

Rák

A Nap mindig máshogyan szórja fényét a napéjegyenlőség után és a benned lévő fény is másnak érződik. A hiedelemrendszered változáson megy keresztül. Fogadd szeretettel ezt a változást, hiszen egy vég nélküli fejlődés az életed. Hagyd magad újra és újra virágozni.

Oroszlán

Nagyon egyszerű körbenézve magadon ítélkezni mások felett, ám akármennyire is pontosak az ítéleteid, inkább tartsd meg őket magadnak. Próbálj meg nem pletykálni ezen a héten, mert visszaszállhat rád a negatív energia. Védd meg a jó hírnevedet.

Szűz

A Nap éppen hogy csak kilépett a jegyedből és talán az érzed, kicsit jobban kirúgtál a hámból, mint kellett volna. Az őszi napforduló egy energiaáramlattal arra ösztönöz, hogy hozd ki magadból a legtöbbet. Tervezz, szervezz, ötölj ki új bevételi forrásokat. Hipp-hopp, újra formában leszel.

Mérleg

Mivel a Mérleg időszak pont a napfordulóval vette kezdetét, nem is kérdés, hogy megérzed a hatását. A jó hír, hogy a rezgések pozitívak lesznek. Az elméden lévő zavaros köd kitisztul és képes leszel határozottan döntést hozni.

Skorpió

Vizsgáld meg az elköteleződéseidet dolgok, szokások, emberek felé és fontold meg, hogy melyek azok, amik felemelnek és melyek, amik lerántanak és visszafognak. Ez az az időszak, amikor a kompetitív energiák és az ego parkoló pályára szorul. Engedd el azokat a dolgokat, amelyek haszontalanná váltak az életedben.

Nyilas

Ez egy nagyon különleges időszak lesz a számodra. A Jupiter és a Neptunusz szövetkezik, hogy varázslatos energiákkal ajándékozzon meg. A társasági életed felvirágzik, és olyan emberekkel veszed körbe magad, akik inspirálnak, hogy elérd az álmaidat.

Bak

Sok dolognak nézel elébe, ahogy belevágsz az év utolsó negyedébe. A karrier szektorod fénybe borul. Egy új projektbe kezdhetsz bele, amely tele lesz izgalmakkal és a jövőre nézve is sok lehetőséggel kecsegtet.

Vízöntő

A napforduló az egzisztenciális helyzetedre lesz hatással, legalábbis erre fogsz fókuszálni. De álljunk csak meg! Változott valami, ami miatt aggódnod kellene? Szánj minden nap időt a meditációra, lépj kapcsolatba a belső erőddel és merítkezz belőle.

Halak

Ideje, hogy végre teljes fényedben ragyogj és elérd azokat a célokat, amiket eddig 2019-ben nem sikerült. Nyerd vissza az erődet, vesd le magadról az elmúlt hónapok visszahúzó gondolatainak terhét és vedd a nyakadba az utad.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés