Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre az október 13-i telihold

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre az október 13-i telihold

Az asztrológusok szerint a telihold mindenkire intenzív hatást gyakorol. Befolyásolja az érzelmeket, hangulatingadozást válthat ki, egészen máshogy viselkedhetünk, mint általában. Sok szokatlan esemény is bekövetkezhet, amelyet ilyenkor mind az égi jelenség számlájára írnak. 

A legközelebbi teliholdat október 13-án fogjuk megtapasztalni és talán jobb, ha előre felkészülünk, így hatásai nem érhetnek minket váratlanul. A telihold a Kosban lesz, ami sok feszültséget is teremhet bennünk és az alvásunkat is megzavarhatja.

Lássuk, hogy mire számíthatnak az egyes csillagjegyek.

Kos

Nem a telihold lesz az egyetlen ok, amiért álmatlannak fogod érezni magad. Párkapcsolati problémák miatt is nyugtalankodni fogsz. Beszéljétek meg a dolgot és hunyd le végre a szemed.

Bika

Különösen érzelmes leszel telihold környékén, ami határozottan rányomja a bélyegét az esti hangulatodra is. Több alvásra lesz szükséged, így engedj meg magadnak nap közben is szundikat.

Ikrek

Rég találkoztál már barátokkal, így hajlamos vagy túlvállalni magad. Adj magadnak időt pihenésre, ahelyett, hogy kimeríted magad. Nem kell, hogy őrületesen nagy társasági életet élj a telihold idején.

Rák

Határozottan érezni fogod a telihold hatását. A munka jobban stresszelni fog, mint általában, ami miatt sokkal jobban vágyni fogsz a pihenésre. Engedd meg magadnak a szundikat nap közben.

Oroszlán

Szükséged lesz egy kis közösségi oldal mentes időszakra, a saját érdekedben. Kapcsold ki az elektronikai eszközöket már egy órával lefekvés előtt, hogy pihentetőbben tudj aludni. Mondj nemet az utolsó esti Facebook/Instagram pörgetésre.

Szűz

Sok dolgod akadt az elmúlt időszakban és ez sem könnyít a helyzeteden. Ki vagy merülve, ezért fokozottan szükséges, hogy az erőd visszaszerzésére időt fordíts. Akár 8-10 órát is jó lenne, ha aludnál.

Mérleg

Egészen intenzív érzelmek kerítenek hatalmukba. Magas az energiaszinted, amely miatt nem kizárt, hogy éjjel forgolódni fogsz az ágyadban. Meditálj és próbálkozz légzési gyakorlatokkal lefekvés előtt.

Skorpió

Ha a teliholdat megelőző időszakban sokat dolgozol és talán még túlórákat is vállalsz, akkor annak meg fogod érezni a hatását lefekvéskor. Ha túlhajtod magad, akkor kimerült és álmos leszel egész nap, a stresszről nem is beszélve.

Nyilas

Nagyszerű, hogy a társasági életed mostanában egészen mozgalmas, de szükséged van pihenésre is. A sok szórakozás is megteszi a hatását és kimerít, különösen, ha dolgozni kell mellette. Add meg a szervezetednek a szükséges alvási időt és ne a melóban bóbiskolj.

Bak

A túlzottan pörgő agyad nagy valószínűséggel álmatlan éjszakákat fog okozni neked. Sokkal nyugtalanabb vagy, mint bármikor, ezért egy meleg fürdő és egy levendulás párologtatás segíthet ellazulni.

Vízöntő

Használd ki a telihold energiáját és fókuszálj a mentális egészségedre. Tölts le egy meditációs applikációt. Ez segíteni fog abban, hogy ellazulj és békésen aludj éjjel.

Halak

Készülj fel, hogy teljesen ki leszel merülve, ugyanis ez a telihold minden energiádat elkobozza majd. Szánj elegendő időt az alvásra már a teliholdat megelőző napokon is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...