Kezdőlap EZOTÉRIA Ilyen főnök vagy a csillagjegyed szerint. Rangsor a legjobbtól a legrosszabbig.

Ilyen főnök vagy a csillagjegyed szerint. Rangsor a legjobbtól a legrosszabbig.

Hirdetés

Befolyása alatt állhat-e a csillagjegyeknek az, hogy valaki mennyire jó főnök, vezető? Nos, a mai napon erre keressük meg a választ. Lássuk, hogy te milyen főnök vagy, esetleg lennél a zodiákusod szerint.

1 – Kos

A Kosok az első helyen állnak. Született vezetők, hiszen eltökéltek, jól szervezettek és nagyon kitartóak a céljaikat illetően. Amitől még jobbak lehetnek az az, hogy segítőkészek és tudják, hogyan kell motiválni az embereket és hogyan lehet a legjobban együttműködni velük.

Hirdetés

2 – Szűz

Nagyon intelligensek, odaadóak, lelkiismeretesek és képesek változást hozni a világba. Bár szigorúak és szeretnek rámutatni a hibákra, ezt azért teszik, hogy abból fejlődni lehessen. Jól tudnak együttműködni, sok kreatív ötletük van.

3 – Nyilas

Tudják jól, hogyan motiválják az embereket és hogyan használják fel a képességeiket arra, hogy minél nagyobb sikereket érjenek el. A Nyilasok a dolgozókra koncentrálnak és képesek kizárni a munkából a magánéletet. Sosem személyeskednek.

4 – Mérleg

Szintén jó főnökök, mivel higgadtak és becsületesek. Szükségük van a harmóniára az életben, így a munkahelyen is. Mindent megtesznek azért, hogy mindenki jól érezze magát. Néha zárkózottnak tűnhetnek, de mindig jó döntést hoznak.

5 – Bika

Nagyon jó főnök, de csak abban az esetben, ha mindig mindenki azt teszi, amit mondanak. Nagyon makacsak és precízek. Ha van egy ötletük vagy tervük, amellett a végsőkig kitartanak. Ha jól végzed a munkádat, nagyra fogják értékelni.

6 – Ikrek

Elsőre úgy fest, hogy az Ikrek csupa energia és teljesen elkötelezettje a cége tevékenységének. Nagyon sok ötlete van, kreatív és aktív. Ugyanakkor van egy másik oldala is. Ha túlterheltté válik, akkor megbízhatatlan lesz. Ilyenkor nem számít, hogy mekkora hibát ejthet, nagyon dramatikussá válik. Ezért helyezkedik el a rangsorban középen.

7 – Rák

Nagyon melegszívű, kedves, törődő, megbízható személyiség, jó hallgatóság. Amilyen típusú ember, olyan típusú főnök is. Ez így tökéletesen hangzik, de ott a “de”. Nagyon könnyen elérzékenyül, ami befolyással van a munkájára. Ilyenkor hangulatemberré változik. Sokkal jobb csapatjátékosnak, mint főnöknek.

8 – Bak

Nagyon konzekvensek, ragaszkodnak a hagyományokhoz és azokhoz a megoldásokhoz, amelyek már bejáratottak. Abból a szempontból jó ez a dolgozóknak, hogy tudják, mi az elvárás, mi a feladatuk. Más szempontból negatív, ugyanis egy ilyen főnök nem képes nyitni az újítások, változtatás felé és egy idő után lemarad.

9 – Halak

Leginkább feladatcentrikus személyiség. Nagyon kreatív, de csakis akkor, ha olyan dologgal foglalkozik, ami igazán érdekli, ami a szívügye. Ilyenkor képes 110%-ot teljesíteni. Szeret tanulni, fejleszteni magát, felfedezni új dolgokat, sokkal inkább, mint embereket irányítani. Túl érzékeny lenne főnöknek.

10 – Oroszlán

Nagyon nehéz velük együtt dolgozni, különösen ha főnök szerepben vannak. Szeretnek dominálni és nagyon kritikusak másokkal. Ezek a tulajdonságok egy dolgozót sem tudnak motiválni. Azok sokkal inkább félnek és tartanak a főnöküktől.

11- Skorpió

Nagyon aprólékosak, szőrszálhasogatóak. Szeretik fontosnak érezni magukat, ezért mindent túlhangsúlyoznak és túldramatizálnak. Nem született vezetők és kifejezetten nehéz nekik dolgozni. Amellett túlságosan titokzatosak és hajlamosak pesszimistának lenni.

12- Vízöntő

A legrosszabb főnökök, habár meg lenne bennük a képesség, hogy jók legyenek. Nagyon sok kreatív és újító ötletük van, ugyanakkor problémáik adódnak a kommunikáció terén és gyakran a szabályok ellen szegülnek. Ha főnök szerepbe kerülnek, szükségük van egy olyan munkatársra, akivel baráti viszonyt alakíthatnak ki.

tudasfaja.com

Hirdetés