Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ilyen a kapcsolatod a pénzzel a horoszkópod alapján! Te magadra ismertél?

Ilyen a kapcsolatod a pénzzel a horoszkópod alapján! Te magadra ismertél?

A pénz a legtöbb embernek az életében nagyon fontos szerepet játszik. Hiába mondjuk, hogy a pénz nem boldogít, hiszen tudjuk, hogy, ha nem is boldogít, de kiszámíthatóbbá, nyugodtabbá teszi az életünket.

 

Nézzük, melyik csillagjegy milyen kapcsolatban áll a pénzzel!

Kos

Mindig tudja, hogyan tud elegendő pénzre szert tenni. Így a váratlan kiadások, vagy fontos beruházások sem jelentenek akadályt számára. Különös képessége van arra, hogy hogyan szerezzen pénzt, azonban nem mindig tud kellőképp takarékoskodni vele.

Bika

Szereti a luxust, a kényelmes életet, és természetesen a pénzt is. Kitartó, sokat dolgozik, és megharcol azért, hogy minél több pénze legyen. Nem szeret kölcsön adni, és ezt is általában garanciához köti. Pénzét művészetekre, élvezeti cikkekre, kulináris különlegességekre költi.

Ikrek

Dinamikus, rugalmas, és jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Ezek mind hozzásegítik ahhoz, hogy felfedezze a legjobb pénzforrásokat. Gyakran váltogatja a munkahelyét, és a pénzzel sem tud igazán jól bánni. Sokat költ utazásra, könyvekre, tanfolyamokra.

Rák

Nagyon óvatos, ha pénzről van szó. Nem szereti, ha elfogy a pénze, és retteg a váratlan kiadásoktól. A bizonytalanságtól kiborul. Betegesen ragaszkodik a pénzhez, és spórol. Az elegendő pénz jelenti számára a biztonságot.

Oroszlán

Úgy gondolja, hogy csak akkor lesz a társadalomban megbecsült helye, ha elegendő pénze van. Mindig arra vágyik, hogy csodálják. Mindig van pénze, anélkül jut hozzá, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tegyen. Gyakran szórja a pénzt, nem tud spórolni.

Szűz

Nagyon szorgalmas, néha már munkamániásnak tűnhet. Mindig szereti előre kiszámolni a költségeit pontosan, fontos számára, hogy napirendre legyen a pénzzel. Van félretett pénzre, és előre már a nyugdíjas éveire is gondol. Csak azokra a dolgokra költ, amelyek hasznosak.

Mérleg

Mindig tudja az életben, hogy mit akar, kiszámítja a költségeit, és mindig napirenden van a pénzzel. Nem él luxusban, de úgy tűnik, nem szenved hiányt semmiben. Szereti a márkás autókat, ruhákat, fontos számára a megjelenése, és a külcsín. Megtakarított pénze nincs.

Skorpió

Nagyon fontos helyet kap az életében a pénz, úgy gondolja, hogy ez egy olyan eszköz, amellyel bármit el lehet érni az életben. Pontos stratégiákat állít fel az életében, és, amit eltervezett, azt pénzzel, és határozottságával mindig el is éri. nem szeret kölcsönadni, és befektetni, csak, ha az jókora nyereséggel jár számára.


Nyilas

Szereti költeni a pénzt, nem fukarkodik, és nem is stresszel miatta. Szeret szórakozni, utazni, távoli tájakra, és nem aggódik soha a pénz miatt. Valahogy mindig kialakul, és soha nem marad pénz nélkül. Adományozni, és jótékonykodni is szokott rendszeresen.

Bak

Nem játszik túl fontos szerepet a pénz az életében. Azonban mindig van belőle annyi, amennyi szükséges. Nem kell soha kölcsönkérjen. Szeret spórolni is, hiszen így meg tudja előzni, hogy kölcsön kelljen kérjen.

Vízöntő

A pénz számára a függetlenséget jelenti. Általában sok pénzt költ, de csak azért, mert valakit, vagy valamilyen jó ügyet támogat. Meggondolatlanul soha nem szórja a pénzt. Jótékonysági célokra is szokott adakozni.

Halak

Mivel álmodozó, és bohém alkat, nagy jelentősége nincs az életében a pénznek. Ha van úgy is jó, de, ha nincs nem esik kétségbe. Bár nem ragaszkodik hozzá, de néha mégis különös módon vonzza az életébe a pénzt.

loading...