Kezdőlap EGÉSZSÉG Így tüntesd el a csúnya véraláfutásokat, vérömlenyeket!

Így tüntesd el a csúnya véraláfutásokat, vérömlenyeket!

Hirdetés

Azok akik érzékeny bőrűek, elég egy apró rossz mozdulat, egy enyhe ütés, és pár perc múlva máris kékes folt éktelenkedik a lábszáron, karon.

 

Hirdetés

Ilyenkor jöhet egy hosszú szoknya, vagy hosszú ujjú blúz, hiszen jobb takargatni a dolgokat, minthogy magyarázni kelljen a pletykás szomszédasszonynak, hogy már megint megütöttük magunkat, és nem, nem a férjünk emelt kezet ismét ránk.

A véraláfutás eltüntetése az alább recept elkészítésével és alkalmazásával eltüntethető.Szükség lesz:

  • egy kisebb fej hagymára
  • egy kisebb burgonyára
  • egy kiskanál mézre

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a hagymát, és vágjuk fel jó apróra. Hámozzuk meg a burgonyát, majd reszeljük le. Tegyünk bele mindent egy edénybe, a kiskanál mézet is és egy fakanállal keverjük el alaposan. Ha ezzel megvagyunk, tegyük rá a keveréket egy kétrétegű gézre.Ezt helyezzük a véraláfutásra, és rögzítsük egy ragasztószalaggal, vagy egy másik gézzel. Hagyjuk rajta 30–40 percig. Ezt kell 5 napon keresztül, mindennap kétszer megismételni, és végleg búcsút inthetünk az éktelenkedő kékes foltoknak.

A hagymában és a krumpliban lévő hatóanyagoknak köszönhetően rövid idő alatt felszívódnak ezek a sérülés útján keletkezett hematómák, vagy vérömlenyek.

Forrás:filantropikum.com

Hirdetés
loading...