Kezdőlap EGÉSZSÉG Így szabadulhatsz meg villámgyorsan a felhalmozódott zsírtól és a méreganyagoktól

Így szabadulhatsz meg villámgyorsan a felhalmozódott zsírtól és a méreganyagoktól

Hirdetés

Hiába hajtogatjuk, hogy nagyszüleink is zsíron, szalonnán és házi kenyéren nőttek fel, mégse lett semmi bajuk, el kell fogadnunk, hogy a világ nagyon megváltozott. Akkor nem dolgoztak napi 12 órában a számítógép mögött görnyedve, nem volt alvási problémájuk, nem hullt a hajuk a stressztől, és még sorolhatnánk.

 

Hirdetés

Dolgoztak a mezőn, a jó levegőn, és persze közben megettek egy fél tábla szalonnát, de nem lett hasi zsírjuk, és felhalmozódott méreganyaguk. A mostani életformánk igencsak káros, és, ha nem szeretnénk számos betegséget beszerezni, tenni kell ellenük, de még idejében.

Egy évben kétszer, tavasszal és ősszel mindenkinek receptre kellene felírni egy kis méregtelenítést. Ezen túl pedig figyeljünk oda nap, mint nap, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. A feleslegestől pedig igyekezzünk megszabadulni minél hamarabb. Az alábbi recept segítségével sokat tehetünk testi egészségünkért.

Felgyorsítja az anyagcserét, és megtisztítja a szervezetet a felhalmozódott zsíroktól, és méreganyagoktól.Hozzávalók:

  • 1 csésze paradicsomlé
  • ¼ csésze citromlé
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 csípős paprika (vagy egy fél teáskanál bors)
  • 2 zeller szár

Fogyasztás:

A hozzávalókat keverjük el, majd töltsük egy nagy üveg pohárba. A zeller szárat össze is turmixolhatjuk, de akár mellé is rágcsálhatjuk. A lényeg, hogy naponta, a főétkezések között, három pohárral fogyasszunk el a csodálatos hatású keverékből.

Pár napon belül már érezni fogjuk a hatását, ugyanis, karcsúbbak és energikusabbak leszek. A zeller vízhajtó hatásának köszönhetően a derék-és hasbőségünk is csökkenni fog.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés