Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így reagálnak a különböző csillagjegyek az élet megpróbáltatásaira!

Így reagálnak a különböző csillagjegyek az élet megpróbáltatásaira!

A boldogságért egész életünkben keményen meg kell dolgoznunk. Nap, mint nap tennünk kell valamit annak érdekében, hogy könnyebben reagáljunk az életünkben felbukkanó problémákra.

A nehézségekre mindenki másképp reagál, van, aki egy kis akadálytól is teljesen kiborul.

Nézzük, mit olvashatunk ki a csillagjegyünkből, hogyan reagálunk a minket érő problémáktól.

Kos

Leginkább másokat hibáztat az életében felmerülő problémákért, és ahelyett, hogy cselekedne, inkább leül egy sarokba és duzzog. Mindig más, de leginkább a körülmények hibásak azért, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretné. A Kosok szerint, ők sosem hibáznak. Amikor azonban rájön, hogy senki sem jön, hogy megoldja a problémáit, akkor cselekedni kezd.

Bika

Egy nehéz helyzetben a feje, gyomra, szíve és a lelke megfájdul. Stressz esetén testileg, és lelkileg egyaránt rosszul érzi magát. Nagyon csalódott tud lenni, ha elsőre nem találja a problémára a helyes megoldást. Ilyenkor azt hiszi, hogy mindenki ellene fordult, senki sem akar segíteni, elszigetelődik, és bizalmatlan lesz.

Ikrek

Csalódottság, és kudarc esetén egy mély depresszió uralkodik el rajta. Mindig a magyarázatot, és soha nem a megoldást keresi. Szeret mindenre egy kifogást találni. Elég sok időbe telik, míg a kudarcból kimászik, és annyira összeszedi az erejét, hogy cselekedni is tudjon.
Rák

Probléma esetén gyorsan a homokba dugja a fejét, és addig marad ott, amíg elülnek a viharok. Nem szereti keverni az érzelmi, és a racionális döntéseket, ezért igen nehezen tud zöldágra vergődni. Bármilyen kicsi probléma esetén, képes napokig szenvedni.

Oroszlán

Jellemzően nagyon bátor, ezért úgy tűnik, mintha egész életében fel lenne készülve a problémákra. Nincs olyan nehézség, melyet ne tudna megoldani. Azonban, ha véletlenül padlóra kerül, akkor aztán nagyon tud szenvedni.

Szűz

Mindent megtesz annak érdekében, hogy kiharcolja a helyes, és igazságos utat. Ha megsértik, vagy kellemetlenül érzi magát, akkor visszahúzódik, és felveszi a páncélt. Ilyenkor nehéz vele szót érteni egészen addig, amíg meg nem békél.

Mérleg

Sokáig tart nála, míg a tagadás fázisból eljut az elfogadásig. Mindig van egy nyugodt, és diplomatikus haditerve, ebben nagy segítségére van a kiegyensúlyozott lelki alkata is.

Skorpió

Nagyon negatívista, mindig fel van készülve a legrosszabbra. Igen bosszúálló, és sokszor rosszindulatú is. Minden kudarctól egyre óvatosabb, és szúrósabb lesz.

Nyilas

Sokszor nagyon feszült, és letargikus, de csak a legközelebbi barátai előtt mutatja meg az igazi érzéseit. A feszült pillanatokban gyakran fordul nyugtatókhoz, vagy alkoholhoz.

Bak

Mindig objektívan szemléli az eseményeket. Csak akkor hoz döntéseket, amikor már lecsillapodtak a problémák, és a kedélyek. Túl sokat gondolkozik, mindig eszi magát valamiért, állandó belső nyugtalanság gyötri.

Vízöntő

Nem harcol a sorssal, elfogadja úgy, ahogy van. Mindig bízik abban, hogy valami csoda fog történni. Ha viszont ez nem történik meg, akkor szüksége van valakire, aki lelket önt belé, és motiválja.

Halak

Nagyon nehezen viselik a csalódásokat, megpróbáltatásokat. Ha valami baj történik, hetekig, hónapokig nem érzik jól magukat. Hajlamosak a depresszióra, fontos, hogy valaki mindig legyen mellettük, aki segít, ha baj van.

Szerző: tudasfaja.com

loading...