Kezdőlap EGÉSZSÉG Így kezeld a húgysavad otthon, természetesen, gyógyszeres kezelés nélkül!

Így kezeld a húgysavad otthon, természetesen, gyógyszeres kezelés nélkül!

Az emelkedett húgysavszint olyan anyagcserezavart jelző indikátor, amelynek hátterében szív- és érrendszeri változások állhatnak. Az utolsó évtizedben újra és újra tanulmányozták az emelkedett húgysavérték klinikai jelentőségét.

Számos nagy létszámú epidemiológiai tanulmány, metaanalízis utal arra, hogy a magas húgysavszint nemcsak típusos köszvényt okoz, hanem nagyon szoros kapcsolatban áll más betegségekkel; ilyen a hipertónia, a diabetes mellitus, a szívelégtelenség, a vesebetegségek és a metabolikus szindróma.

Hazánkban is egyre gyakrabban állapítanak meg az orvosok köszvényt. Férfiaknál 40-50 év között jelentkeznek az első köszvényes rohamok, nők esetében ez 50-60 évre tehető. A betegség gyakori előfordulását támasztja alá, hogy a 65 év feletti férfiak közül átlagosan minden harmadik férfi köszvényes.

Eláruljuk hogyan kezelhetjük a húgysavszinted otthon, természetesen!

A betegség inkább a férfiak esetében gyakoribb. Egy felnőtt férfinél a normális húgysavszint 3.4–7.0mg/dL, a nőknél ez az arány 2.4–6.0 mg/dL.
Az egyik legtermészetesebb módszer a betegség megelőzésére az almaecet, ami semlegesíti a húgysavat, pontosabban megakadályozza, hogy a nátrium kristályok lerakodjanak, mivel azokat képes feloldani, így a ízületi gyulladások nem alakulnak ki.Emellett természetesen tisztítja a vért is, az érfalak lerakódásait is eltávolítja. Remek antioxidáns is, és a gyulladásokat is segít megelőzni.

Íme a módszer!

Tegyünk egy pohár vízbe egy kanál almaecetet. Ezt a tisztítóitalt kell meginni kétszer, háromszor egy nap.
Aki teljes tisztulást szeretne, az két-három kanál almaecetet öntsön a pohár vízbe. Ha 100%-os almaecetet használunk (azaz vízzel nem hígították az almaecetet), akkor óvatosan kortyoljuk, mert igen erős hatása van.

Szerző: tudasfaja.com

loading...