Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így derítheted ki, hogy van-e negatív energia a lakásban és így tudsz...

Így derítheted ki, hogy van-e negatív energia a lakásban és így tudsz megszabadulni tőle egy pohár víz segítségével!

Nem csak a mindennapi életünkben, de az otthonunkban is körbe vehetnek minket negatív energiák, amelyek rossz hatással vannak a mindennapi életünkre.

Kevés olyan otthon akad, mely minden tekintetben megfelel a feng shui elvárásainak. Van olyan tárgy, ami kifejezetten árt, ha a lakás egyes helyiségeiben tartod, és van, ami kimondottan kell ahhoz, hogy minden rendben legyen. Íme a lista!

 A feng shui a gyógyító szimbólumok mellett azokat a kártékony tárgyakat is számon tartja, melyek negatív energiát teremtenek. A feng shui szerint száműzni kell az olyan lakáskiegészítőket, melyek negatív energiát vonzanak a lakásba, és megzavarják a harmonikus párkapcsolatot, hátráltatják a karrieredet, vagy egészségügyi problémákat okoznak.
Íme egy nagyon egyszerű módszer, amellyel könnyedén kideríthetjük, hogy a mi otthonunk negatív energia befolyása alatt áll-e és ha igen, akkor azt is megtudhatjuk hogyan szabadulhatunk meg tőle!

Hozzávalók:

  • egy üveg vagy kristály pohárra
  • 150 ml vízre
  • 50 ml fehér ecetre
  • 1 kiskanál tengeri sóra

Alkalmazás:

A vizet töltsük bele a pohárba, majd mehet bele az ecet és a só. Keverjük fel, hogy minden összeolvadjon. Ezt a pohár ecetes, sós vizet helyezzük el oda, ahol feltételezéseink szerint a negatív energiák vannak. Hagyjuk ott a poharat 24 órát, és vigyázzunk, hogy közben senki se érjen hozzá.

Ahogy az órák telnek, vessünk egy pillantást a vízre. Ha nem változik meg a színe, akkor nincsenek negatív erők azon a helyen, ha viszont elszíneződik, zavarossá válik, akkor az a negatív erőknek tulajdonítható. Öntsük el a vizet, majd készítsünk egy új ecetes, sós, vizes adagot, és ismét 24 órára helyezzük vissza a poharat. És ezzel máris megszabadultunk sok ártó negatív energiától.

A technika segítségével az egész házat egy hét alatt, energetikai szempontból ki lehet takarítani.

loading...