Kezdőlap EGÉSZSÉG Így csökkentheted rövid időn belül, gyógyszer nélkül a legmagasabb lázat is!

Így csökkentheted rövid időn belül, gyógyszer nélkül a legmagasabb lázat is!

Hirdetés

Arról, hogy a lázat szükséges-e csillapítani, és mi, az a hőmérséklet, amikor már mindenképp érdemes orvoshoz fordulni, a vélemények jócskán megoszlanak. Vannak, akik már egy kis hőemelkedés esetén gyógyszer után nyúlnak, mások inkább a természetes gyógymódokra esküsznek.

 

Hirdetés

 

Sőt, azok tábora is egyre szaporodik, akik azt vallják, hogy a lázzal nem kell törődni, hiszen ez egy szükséges rossz. A szervezet így védekezik a baktériumokkal szemben, ezért, amíg még nem túl kellemetlen a lázas állapot, nem feltétlenül szükséges csökkenteni.

Ha azonban úgy döntünk, hogy csökkenteni szeretnénk a lázat, érdemes a természetes gyógymódokat kipróbálni. Az alábbi keverék azon túl, hogy csökkenti a lázat, értékes tápanyagokkal és vitaminokkal tölti fel a szervezetet, így a gyógyulási folyamat is sokkal könnyebben beindulhat.

Tegyünk egy üvegbe 125 ml almaecetet, és 125 ml mézet, majd addig kavargassuk, míg a méz teljes mértékben feloldódik. A keverék felét rögtön igyuk meg, a másik felét pedig kicsit később ötpercenként kortyolgassuk el.A gyógykeverék hatása szinte azonnal érezhető, hiszen az almaecet megöli a szervezetben jelenlevő vírusokat, és ezzel egy időben csökkenti a testhőmérsékletet is. Naponta háromszor fogyaszthatjuk a keveréket, míg a láz csökken, és sokkal erősebbnek érezzük magunk.

Hogy könnyebben meg tudjunk küzdeni a vírusokkal, próbáljuk ki az alábbi gyógymódot is.

Hozzávalók:

  • 50 gramm reszelt gyömbér
  • 50 gramm apróra vágott vörös áfonya
  • 50 gramm őrölt fahéj
  • 500 gramm méz
  • 1 citrom leveAlkalmazás:

A hozzávalókat alaposan keverjük össze, és fogyasszunk naponta kétszer egy-egy teáskanállal belőle.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés