Kezdőlap AKTUÁLIS Így búcsúzott Mazsi Berki Krisztiántól a temetésen

Így búcsúzott Mazsi Berki Krisztiántól a temetésen

Hirdetés

Ma kísérik utolsó útjára a tragikus körülmények között közel három hete elhunyt Berki Krisztiánt. Az egész ország által ismert celeb özvegye, Mazsi korábban azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a szertartásra, ez ugyanis annak idején még kifejezetten Krisztián kívánsága volt.

 

Hirdetés

 

A televíziós személyiséget a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra, ahová megállás nélkül érkeznek a megemlékezni vágyók, akik fehér öltözékeiknek köszönhetően egészen egyedi hangulatot adnak a sajnálatos eseménynek.

A 14:30-kor kezdődő szertartáson a számtalan jelenlévő sztár mellett Kökény Attila is tiszteletét teszi, aki a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalok előadásával búcsúztatja majd az elhunytat.

“Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem” – mondta megtörten lapunknak a Farkasréti temetőben állva az énekes.Berki Mazsi és Hódi Pamela már megérkeztek a helyszínre, egymás oldalán sétálva indultak el a ravatalozó felé. Pamela mellett Berki Krisztiánnal közös kislánya, Nati is feltűnt, aki egy plüss kiskutyát szorongatva áll a gyászolók között.

Mazsit és Pamelát követően 13:45 körül Krisztián édesanyja, Majer Júlia Zsófia is megérkezett.

A szertartás megkezdése előtt egy szívszorító jelenet játszódott le, Nati édesapja urnája mellé helyezte plüsskutyusát. A gyönyörű gesztust követően énekelni kezdett Kökény Attila, aminek hatására Krisztián anyukája vígasztalhatatlanul zokogni kezdett.

Itt látható az előadás:Kökény énekét követően Mazsi állt a jelenlévők elé és Kun Magdolna: Béke volna jó című versét kezdte szavalni.

“Ezzel a verssel kezdem, mert ez volt a szerelmem kedvence” – mondta, majd így folytatta a verset követően:“Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el… Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát… Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel” – magyarázta el-elcsukló hangon a gyászoló özvegy végül pegig így zárta beszédét:

“Hálás vagyok neked, érted, és Emmáert, amíg csak élek, szeretlek!”

A hófehérbe öltözött gyászolók előtt ezekben a pillanatokban indították utolsó útjára Berki Krisztiánt.Az elhunyt és a jelenlévők megérkeztek a sírhoz, melyre a következő feliratot írák: “Köszönjük a mesét (folyt köv.)”. Krisztián lányai a sír mellett állnak, amíg galambokat engedett szabadon egy szív alakú kosárból, addig Emma Mazsi húga karjai között figyeli az eseményeket.

Amíg a hamvakat a sírba helyezik, addig Kökény Attila ismét énekel. Hódi Pamela könnyek között vesz búcsút lánya édesapjától.

Hirdetés