Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Igazi házisárkányok: 3 csillagjegy, akikkel lehetetlen együtt élni!

Igazi házisárkányok: 3 csillagjegy, akikkel lehetetlen együtt élni!

Az asztrológusok szerint a csillagok nagyban befolyásolnak minket. A stílusunkat, a viselkedésünket, a sorsunkat és azt, hogy miként viszonyulunk a másikhoz egy párkapcsolatban.

Természetesen nem lehet azt mondani, hogy minden, adott csillagjegyű személyekre teljesen ugyanazok a jellemzők, illetve azt is figyelembe kell venni, hogy minden párkapcsolatban vannak boldog és kevésbé boldog időszakok.
Az alábbiakban azt a három csillagjegyet mutatjuk be, akikkel az asztrológusok szerint a legnehezebb együtt élni.

Bak

A Bakok nem bírják ki, hogy ne az övék legyen az utolsó szó, legyen szó a terítő színétől kezdve a fogkeféig bármiről. Szinte nem tudják elviselni, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt szeretnék. Általában sikerül is elérni a céljukat, ami a magas intelligenciájuknak köszönhető. Továbbá, elvárják a partnereiktől, hogy mindig mindenben alkalmazkodjanak hozzájuk. Sajnos az sem érdekli, ha a szavaival megbántja a párját, ha ez a céljai elérését szolgálja

Nyilas

Általában ők hordják a nadrágot egy kapcsolatban. A Bakokhoz hasonlóan, ők is nehezen viselik, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezték. Ilyenkor nagyon nehéz lenyugtatni őket, a legjobb, ha békén hagyjuk őket. Továbbá, a rájuk jellemző túlzott féltékenység sem teszi könnyebbé a kapcsolatot. Elég egy mondat, vagy egy gesztus, amit ha ők egy kicsit másként értelmeznek, el van rontva az egész nap. Az pedig, hogy miként fogják értelmezni, a hangulatuktól függ.

Skorpió

Nagyon tüzes temperamentummal rendelkeznek, illetve rendkívül válogatósak is, szinte mindenben. Egy párkapcsolatban szinte elvárják a partnerüktől, hogy a tenyerükön hordozzák és nagyon tiszteljék őket. Ha ez nincs meg, azt igencsak nehezen viselik. Lehet, hogy nem ott és akkor vágnak vissza, de az biztos, hogy szinte sosem felejtenek és majd a legváratlanabb pillanatban támadnak. Ám ok nélkül szinte sohasem bántanak másokat.

loading...