Kezdőlap EZOTÉRIA Horoszkóp: ennek a három csillagjegynek hamarosan óriási változás lesz a szerelemben

Horoszkóp: ennek a három csillagjegynek hamarosan óriási változás lesz a szerelemben

Hirdetés

Köztük vagy?

 

Hirdetés

Ennek a három csillagjegynek új energiákat hoz az augusztus:

 

Bika

Hirtelen irányváltást érezhetsz a kapcsolataidban. Lehet a munkahelyeden be vagy ragadva, nem kapod meg a kellő elismerést, így hirtelen hozhatsz meg döntéseket, melyek előre vihetnek. Az Uránusz és a Hold is az egyes házban van, így olyan érzelmek kerülhetnek felszínre belőled, melyekkel megkérdőjelezed, hogy akivé váltál, az biztos, hogy te vagy? Családodban egy titok kerülhet napvilágra, ez kavarhatja meg a világodat. Ha megteszed a kellő irányváltást, rájössz, hogy ennek itt volt az ideje. Káoszosnak tűnnek a napok, de minden megoldódik, csak ne menj szembe az árral, és engedd be a változást a napjaidba.


Oroszlán

Nyomást és korlátozást élhettél meg az elmúlt időszakban. Kapcsolataid visszatartottak, nem pedig emeltek. A Nap és a Merkúr az egyes házban van, így előtérbe kerül valódi természeted, és célod. Ennek érdekében szinte kitörsz azokból a helyzetekből, ahol egyes kapcsolatok behatárolnak. Legyen az munka, barátság, család, vagy szerelem. Senkinek nincs most létjogosultsága megakadályozni téged abban, hogy önmagad lehess! Szabadulj meg mindentől, ami a karriered emelkedését hátráltatta! Lehet rájössz, hogy az a pálya, amin vagy nem egyezik azzal, amit magadnak választottál. Az is lehet, hogy a kapcsolatod gátol a növekedésben. Ne feledd, bátran lépj, mert ez nem azt jelenti, hogy minden kapcsolatod megszűnik, de azt biztosan, hogy egy teljes átalakuláson megy majd át! Új szintre emelkedhet, ami eddig visszatartott, hogy támogassa utadat.


Vízöntő

Mivel a Szaturnusz az első házban van, így nagy figyelmet kap az önképzavar. Felmerülhet benned a kérdés, hogy nem vagy jó úgy, ahogy vagy. Az Uránusz és a Hold a negyedik házban van, ezek az energiák felboríthatják a családi békét, és megingathatják az alapokat. A Merkúr sem tétlenkedik, így kapcsolataidon belül heves és hirtelen kitörő kommunikációkat hozhat. Ebből még dühkitörés is lehet. A Szaturnusz felszólít majd, hogy szelídítsd meg magad, és bölcsen használd a szavaidat. Fontos az önkifejezés, mert meg kell találni benne az egyensúlyt, érvényre kell juttatni a hangodat, de nem szabad, hogy a szavaid hosszútávú károkat okozzanak a kapcsolataidban. Védd meg magad és szeretteidet a saját hangod és szavad erejétől!

via Ripost

Hirdetés