Kezdőlap EZOTÉRIA Hogyan reagálnak a különböző csillagjegyek, ha összetörik a szívüket?

Hogyan reagálnak a különböző csillagjegyek, ha összetörik a szívüket?

A szakítás, vagy megcsalás természetesen minden embert megvisel, azonban van, akit egy kicsit jobban, mások meg hamarabb túl teszik magukat a történteken. Azt mondják, az idő minden meggyógyít, így tehát legyünk türelmesek önmagunkkal, és hagyjuk a saját vérmérsékletünk szerint reagáljon az összetört szívünk.

Vízöntő

Igen erős érzelmeik vannak a Vízöntő csillagjegyű személyeknek, de egy szakítás mégsem viseli meg őket különösebben. Tudják, hogy egyedül magukra számíthatnak, éppen ezért nem csinálnak nagyobb problémát abból, ha valaki elhagyja őket, hamar feldolgozzák.

Halak

Nagyon romantikus, és érzékeny alkatok. Tele vannak szenvedéllyel, és érzelmekkel, és elvárják, hogy mások is pont ennyire kimutassák az érzelmeiket velük szemben. Egy szakítás után igencsak ki tudnak borulni, és megpróbálnak minél több időt a szeretteik körében tölteni.

Kos

Szakítás után a Kosok nagyon hamar el tudják veszíteni az önuralmukat. Ilyenkor nagyon magányosak, és úgy érzik, hogy egyedül nem érnek semmit. Azonban a nehéz helyzet után nagyon megerősödnek, és sokkal önállóbbak lesznek.

Bika

A Bikák számára nagyon fontosak a családi kötelékek, nekik egy szerető közösség jelenti a biztonságot. Ha szakításra kerül sor, gyorsan átrendezik, és újjáépítik az életüket, és másban kezdik keresni a biztonságot, stabilitást.

Ikrek

Egy szakítás nagyon le tudja rombolni az önbizalmukat, és az egójukat. Valósággal depresszióba esnek egy rövid időre, de aztán gyorsan keresnek maguknak valami elfoglaltságot, amiben kiteljesedhetnek.

Rák

Nagyon érzékeny személyek a Rák csillagjegyű emberek. Egy szakítás után úgy érzik, hogy nem ér semmit az életük, elvonulnak, és a bezárkózva gyógyítgatják a lelküket. Ilyenkor nem kell nagyon foglalkozni velük, hiszen számukra a lehető legjobb most, ha egyedül lehetnek.

Oroszlán

Soha nem mutatják ki igazán az érzéseiket ilyen helyzetben. Túl büszkék ahhoz, hogy bárkinek is bevallják, hogy mennyire padlón vannak. Természetesen neki is szükségük van egy kis időre a gyógyuláshoz, míg új szerelemre találnak.

Szűz

Igen fejlett intuíciós képességgel rendelkeznek, ezért előre megérzik, és fel tudnak készülni rá, hogy szakítani fognak velük. Ilyenkor képesek másba fektetni az energiát, és nem szomorkodnak.

Mérleg

Nagyon megzavarja a Mérleg csillagjegyű személyek kiegyensúlyozottságát egy szakítás. Utána sokáig nem képesek róla beszélni, és nem is hajlandóak találkozni az illetővel.

Skorpió

Egy szakítás még bizalmatlanabbá teszi a Skorpió csillagjegyű személyeket. Ezután még kevésbé engedik majd közel magukhoz az embereket, így gy ideig csak felszínes kapcsolatokat folytatnak.

Nyilas

Nagyon függetlenek a Nyilasok, éppen ezért nem viseli meg annyira őket a szakítás. Úgy vannak a dologgal, hogy szép volt, lejárt, köszönik szépen, és tovább állnak.

Bak

Egy szakítás mindig sok pozitívumot hoz a Bakok életébe, levonják a tanulságot belőle, és igyekeznek, hogy jobb emberré váljanak.

tudasfaja.com

loading...