Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi szerelmi horoszkóp április 14-15. A Szüzekre rátalál a szerelem, a Nyilasoknak...

Hétvégi szerelmi horoszkóp április 14-15. A Szüzekre rátalál a szerelem, a Nyilasoknak semmi sem sikerül

Ha szeretnéd tudni, hogy mit ígérnek számodra a csillagok ezen a szép tavaszi hétvégén, akkor olvasd el az április 14-15-i hétvégére szóló előrejelzésünket.

Kos

Hiába vagy jellmezően lehengerlő és izgalmas típus, azzal semmit nem érsz el, ha ki akarod erőszakolni a szerelmet. Nyugodtan valld be magadnak, hogy jelenleg nem vágysz másra, csek egy kis énidőre, amikor nem tartozol számadással senkinek és a saját dolgaiddal törődhetsz. Lehet, hogy kialakul egy románc, de az sem lesz hosszúéltű.

Bika

Csak úgy tündökölsz majd ezen a hétvégén, szóval ne is lepődj meg, ha az erőteljes kisurgárzásod odavonzza hozzád a csodálódiat. Nagy eséllyel egy külföldi is kiszúrhat, akivel össze is fonódhattok. Ha párban vagy, ezen a hétvégén igazán különleges élményben lesz részeket, amit egész életetekben emlegetni fogtok.

Ikrek

Itt az ideje, hogy lebontsd azt a falat, amit az elmúlt időszakban magad köré építettél, mert így senki nem lesz képes közel jtuni hozzád. Engedd, hogy a szerelem megérkezzen az életedbe. Adj lehetőséget mások számára, ami nem azt jelenti, hogy vesd oda magad bárkinek. Légy megfontolt, de mégis nyitott.

Rák

Sokat ábrándozol az igaziról, aki mindenben tökéletes társad lehet. Ez a hétvégén beérhet és elérkezhet hozzád az igazi, akinek a hatására többé már nem fogsz egy jobb után vágyódni. Hatalmas hatással lesz rád. Ha párod van, a vele eltöltött idő most kimagaslóan jól fog telni. Mint egy mesében.

Oroszlán

Nagy rá az esély, hogy egy hétvégi utazás, kirándulás során ismerkedsz meg azzal a személlyel, aki meghatározó szerepet fog betölteni az életedben. Olyan hatást fog gyakorolni rád, hogy úgy érzed, eddig nem is tudtad mi az a szerelem. Oroszlán lévén nem könnyű téged lenyűgözni, úgyhogy le a kalappal a bátor oroszlánszelidítő előtt. Valóban különleges személyigégről van lesz szó.

Szűz

Most leginkább magadra szeretnél koncentrálni és eszed ágában sincs párkapcsolati dolgokon morfondírozni, de valahogy a nem törődömséged ellenére is kereszteződik az utad egy igazán megnyerő személlyel. Olyannyira kompatibilis lesz veled, hogy az eszed nem fog győzedelmeskedni a szíved felett. Számíts rá, hogy az érdeklődési körödhöz kapcsolódó találkozásról lesz szó.

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor légy óvatos ezen a hétvégén, mert lehetséges, hogy úgy fogod megsérteni a másik feledet, hogy észre sem veszed. Ha tapasztalod rajta a sértődöttség leghalványabb jelét is, akkor jobb, ha azonnal beszélgetést kezdeményezel vele. Ha szingli vagy csak annyit mondunk, hogy egy varázslatos hétvégére számíts, mert most minden összejöhet, amit a fejedbe veszel.

Skorpió

Kifejezetten mély érzelmeket fogsz megélni a pároddal ezen a hétvégén. Olyan hatással lehet rád a közös tapasztalat, hogy úgy érzed, a köztetek lévő kapcsot már senki és semmi nem lesz képes megbontani, de még meglazítani sem.

Nyilas

Teljes odaadást tanusítasz a párkapcsolatban, ami most el is fog kélni, mert a párodnak némi kételye támad. Lehet csak önmagával kapcsolatban, lehet mindkettőtöket érint a dolog. A fontos, hogy a támasza légy és próbáld az ő szemszögéből megvizsgálni a dolgokat. A támogatásoddal sikerül kimásznia a helyzetből, ami csak még jobban megerősít benneteket.

Bak

Fontos, hogy képes légy felengedni és megnyílni mások előtt, enélkül szinte lehetetlen lesz téged megközelíteni. Azonban ha ezt sikerül megtenned, akkor nagy eséllyel rádtalálhat az igazi valamilyen hétvégi, barátok, szomszédok vagy család által szervezett összejövetelen. Ha már van párod, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy az elmúlt időszakban mennyit tettél meg a kapcsolatotokért.

Vízöntő

Az kivitelezhetetlen, hogy egyszerre boldog párkapcsolatban élj, ugyanakkor ezért neked ne kelljen tenned semmit. Vizsgáld meg, hogy te mit adsz a párodnak. Beszéled-e a szeretetnyelvét vagy csak azt várod, hogy ő tegyen téged boldoggá. Egy kapcsolat két emberről szól és a támogatásnak, odaadásnak is kétirányúnak kell lennie. Ne csodálkozz, ha egy problémátok nem tud megoldódni, miközben te sem teszel érte semmit.

Halak

Még a szokásosnál is érzelmesebb leszel ezen a hétvégén, viszont ez nagyon jó hatással lesz rád és a párodra is. Igazi romantikus szerelmessé válsz, aki filmbe illő gesztusokkal lepi meg párját, az ágyba vitt reggelitől kezdve a rózsazsirmos fürdőig. Ha egyedülálló vagy, akkor le sem tudod majd vakarni magadról az udvarlókat és ezzel nem túlzunk.

tudasfaja.com

 

loading...