Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp március 21.-22.- Ez a hétvége lesz talán a legnehezebb!

Hétvégi horoszkóp március 21.-22.- Ez a hétvége lesz talán a legnehezebb!

A Kosok és Skorpiók számára a tervek szerint alakulnak majd a dolgok, az Ikrek új kalandokra vágynak, a Szüzek kellemes meglepetésben részesülnek, a Nyilasok pedig végre teljesen ellazulhatnak majd.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy számára mit hoz az előttünk álló hétvége.

Kos

A hétvége első részében minden úgy fog alakulni, ahogyan azt előre elképzelted. Ha vannak elintézendő dolgaid azokkal éppen időben végezni fogsz, így még egy kis esti mókára is jut időd. Szeretnél kimozdulni otthonról? Jó ötlet! Ha nincs konkrét terved, figyeld a telefonod, mert egy ígéretes meghívás érkezhet be hozzád. Nincs értelme nemet mondani. Irány az éjszaka. Vasárnap részed lehet egy kisebb családi összezörrenésben. Ha azonnal megpróbálod orvosolni a problémát, jövő hétre már nem kell a bosszúságot átcipelned magaddal.

Bika

Összegyűlt egy-két halaszthatatlan dolog a listádra, amit csak hétvégén tudsz elintézni. Semmi gond, kösd fel a gatyamadzagot és láss neki. Ha dinamikusan haladsz előre, akkor idejében végezni fogsz és pihenésre is bőven jut időd a napból. A hangsúly a tenni akaráson van. Mivel töltenéd szívesebben az estét? Csendes borozgatással, valakivel vagy egy pörgős programmal a városban? Mindkettő jónak hangzik. Másnap aludd ki magad és vedd körbe magad gyerkőcökkel, hiszen velük sosem lehet unatkozni, a közös foglalkozás közben pedig minden felnőtt gondodat elfeledheted.

Ikrek

Eleged van a megszokott dolgokból? Minden hétvégén ugyanaz a forgatókönyv? Szeretnél valami mást, valami újat és izgalmasat kipróbálni? Kell az adrenalin? Akkor gondolkozz el azon, mi az, amit már régóta szerettél volna kipróbálni, de még sosem vitt rá a lélek, pedig már annyit emlegetted. Mikor, ha nem hétvégén kell az ilyesmibe belevetnie magát az embernek? Figyelj a jelekre, mert lehet, hogy egy olyan út felé kalauzolnak el téged, amit álmodban sem gondoltál volna.

Rák

Kezdetben egész langyosan indulhat a hétvége. Nehezen mászol ki az ágyból és akkor sem igazán akaródzik beindulni a nap. Semmi baj, néha jó lassítani egy kicsit, de ne tengd-lengd végig az egész napodat, hiszen már itt a tavasz és rengeteg szuper program létezik, csak utána kell járni egy kicsit. Mozdulj ki a friss levegőre, ha más nem, sétálj egyet. Máris energikusabbnak fogod érezni magad. A lényeg, hogy ezen a két napon ne adj lehetőséget semmilyen vitának. Ha már épp formálódna valami, akkor csírájában fojtsd el a dolgot. Semmi szükség bosszankodni. Keresd a dolgok miértjét és nézd a pozitív oldalát.

Oroszlán

Eléggé leterhelő volt az elmúlt hét, ráadásul még hétvégére is vállaltál be feladatokat mások segítésére, amihez most semmi kedved. Legközelebb, ha ilyesmire vállalkozol, gondold végig, hogy a te dolgaidban ki szokott segíteni és azt is, hogy ha a hétvégéidet is ennyire leterheled, akkor mikor fogsz végre pihenni? Szükséged van arra, hogy feltöltsd a lemerült elemeidet. Amit megígértél, illik betartani, de utána szánj magadra is pár órát.


Szűz

Eredetileg talán nem így tervezted, végül mégis eléggé zsúfolt lesz a hétvégéd. Azt gondoltad, hogy a semmittevés az egyedüli dolog, ami most képes kikapcsolni és ellazítani, de rájössz, hogy ez nem igaz. A barátaiddal, családoddal szervezett programok annyira felvillanyoznak, hogy haza sem akarsz majd menni és alig várod a következő alkalmat. Talán még új emberekkel is megismerkedhetsz, az pedig sosem árt. Új emberek = új barátságok = új lehetőségek.

Mérleg

Ha előre elterveztél mindent az elkövetkező hétvégére, akkor próbálj meg higgadt maradni arra az esetre, ha valaki mégis felül akarná írni a dolgokat. Sosem tudhatod, talán még jobban is fogjátok érezni magatokat, ha módosítotok egy kicsit a terveken. Hallgasd meg mások javaslatát, légy nyitott és gondold át azt az opciót is. Te amúgy is eléggé kompromisszum kész típus vagy. Biztosan mások sem akarnak rosszat neked és a társaságnak. A lehetőségek száma végtelen, és ha pozitívan állsz hozzá, minden irányból jó dolog sülhet ki.

Skorpió

Ha kellően előre gondolkodtál a mostani hétvégére, meg fogod hálálni magadnak. Böngésztél a programok között, eltervezted, hogy mit szeretnél főzni, megírtad hozzá a listát, sőt lehet, hogy már be is vásároltál. Minden jól és dinamikusan halad. Szombat délelőtt el is készítheted a hétvégéi menüt, utána pedig tiéd a világ. Menjetek el a barátokkal, családdal valahová kirándulni, látogassatok meg régen látott helyeket, ismerősöket. Közben nagy beszélgetésekre is jut idő. Kell ennél ideálisabb hétvége? Aligha.

Nyilas

Mivel eléggé feszített tempót diktált neked az elmúlt hét, ezért te sem tartod kétségesnek, hogy a hétvége csak a tiéd kell, hogy legyen. Itt a helye a későn kelésnek, a reggeli nyugodt kávézásnak, miközben a kedvenc zenelistádat hallgatod és olvasod a magazinodat. Idilli állapot. Ha van valamilyen személyes kapcsolati problémád, érdemes azzal foglalkozni a nap további részében, hiszen jobb a békesség. Ha sehogy nem sikerül dűlőre jutni, akkor pedig érdemes elgondolkozni, hogy valójában mennyit is ér ez a kapcsolat. A vasárnap hasonlóan harmonikusan fog telni, talán egy szabadban tett séta dobja fel a hangulatodat friss levegővel és napfénnyel.


Bak

Mindennek kell, hogy helyet találj a hétvégében. Mivel te amúgy sem szereted, ha semmi nem történik az égvilágon a láblógatáson kívül, ezért ideális lesz valamilyen teendőt beiktatni a napok előző felébe, utána pedig egy kis pihenést és / vagy aktív programot a házon kívül. Így este elégedetten fogod álomra hajtani a fejed, abban biztos lehetsz. Ne feledkezz meg a családodról sem. Egy jó kis beszélgetésre soha ne mondj nemet, közben pihenhetsz is egy csésze kávé vagy tea mellett.

Vízöntő

Viszonylag laza héttel a hátad mögött, energikusan várod a hétvégét, amelybe részedről bármit bele lehet tölteni. Otthoni tennivalókat, újítgatást, takarítást, szelektálást, kreatívkodást, baráti, családi összejöveteleket, aktív szabadtéri programokat. A lehetőségek száma szinte végtelen, csak meg kell találnod azt, ami most a kedvedhez legjobban passzol. Minden esély megvan rá, hogy új emberekkel ismerkedj meg, ami számodra mindig felemelő. Vasárnap engedd el magad, akár otthon a kanapén, akár egy parkban ücsörögve és olvasva.

Halak

Ez a hétvége a segítő szándék jegyében telhet, persze, ha te is kapható vagy rá. Több lehetőség is az utadba kerül, hogy támogatást nyújthass barátnak, rokonnak, ismeretlennek, embernek és négylábúnak egyaránt. Gondold át, hogy mi az, amit te megtehetsz és mi az, amit úgy tehetsz meg, hogy abból neked károd ne keletkezzen. Ha kedved szottyan szombat este kirúgni a hámból és beülni valahová vagy táncolni egy jót, hát semmi akadálya. A vasárnap még mindig ott van, hogy relaxálhass egy jót.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...