Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp május 5-6. – Borzalmas lesz a szombat, de duplán jól...

Hétvégi horoszkóp május 5-6. – Borzalmas lesz a szombat, de duplán jól alakul a vasárnap! Rád mi vár?

Bár nemrég telt el a hosszú hétvége, máris újra pihenhetünk, ami ilyen szuper időben igazán nem esik nehezünkre. Az Oroszlánok nagyon pozitív hétvégére számíthatnak, az Ikreknek szerelmi téren lesz kalandos a hét utolsó két napja, de a Bikák sem panaszkodhatnak, hiszen a megtestesült nyugalom és relaxáció, ami rájuk várhat.

Lássuk, melyik csillagjegynek mit ígér az elkövetkező hétvége.

Kos

A hétvége jól fog indulni, de sajnos megtörténhet, hogy egy szeretteddel vagy barátoddal összetűzésbe keveredtek. Valamilyen félreértés fogja okozni a galibát, de ne hagyjátok, hogy erőt vegyen rajtatok a harag és a sértődés. Azonnal törekedjetek a békülésre és beszéljétek meg higgadtan a dolgot, hogy a hétvége további részére már ne nyomja rá a bélyegét ez a hangulat.

Bika

Jobb hétvégére nem is számíthatnál, mint az elkövetkező. Ugyan lesz némi teendőd otthon, de ezeken kellő erőbedobással gyorsan túl is lendülhetsz, és máris belevetheted magad a szórakozásba és a kikapcsolódásba. Tervezz valami jó kis szabadtéri programot a családoddal vagy a barátaiddal. Nagyon jól fogjátok érezni magatokat, ebben biztos lehetsz, legyen szó egy túráról vagy akár egy szabadtéri főzésről, sütögetésről.

Ikrek

Ez a hétvége a romantika jegyében fog telni. Végre úgy fogod tölteni a napjaidat, ahogyan már régóta szeretted volna. Mondhatni erről álmodoztál az elmúlt időszakba és most át is élheted. A partnered annyi kényeztetésben részesít, hogy el sem akarod majd hinni. Talán kezdetben kényelmetlenül fogod magad érezni, hiszen nem vagy ehhez hozzászokva, de végül sikerül elengedned magad. Élvezd!

Rák

Fontos, hogy jól ütemezd be a hétvégédet, így semmi nem fog bekavarni a programjaidba. Először is nézd át a teendőidet, mert akad belőlük néhány, viszont egy kis aktivitás és túl is juthatsz rajtuk. Nézd meg az időjárás előrejelzést, hogy ahhoz tudd igazítani a programokat. Menjetek el kirándulni, de ha úgy ítéled meg, hogy nem jó az idő, ideje végre beülni egy jó mozifilmre!

Oroszlán

Olyan hétvégében lesz részed, hogy el sem akarod majd hinni. Bár sok apró gondon töprengsz alap járaton, mégis azt veszed észre, hogy megmagyarázhatatlanul jól fognak működni körülötted a dolgok. Mintha a szerencse is melléd szegődne. Igazán feldobott leszel, és minden történésben megtalálod majd az igazi örömforrást.

Szűz

Valahogy furamód előtörnek benned régi érzések. Múltbéli történéseken fogsz rágódni, aminek nem érted az okát és eléggé nyugtalanná válsz miatta. Ne hagyd, hogy így teljen el az egész hétvége. Zárd le magadban a múltat és koncentrálj a jelenre, hiszen a múltat már nem lehet megváltoztatni, a jelent viszont lehet formálni. Ha az segít, akkor menj el vásárolni, de egy kis testmozgás is nagyon szépen ki tudja tisztítani az ember fejét.

Mérleg

Nem lesz túl szórakoztató hétvégében részed, hiszen folyamatosan váratlan problémákat kell majd megoldanod. Alapvetően higgadt típus vagy, de most annyi mindennel kell egyszerre megbirkóznod, hogy könnyen ki fognak tudni billenteni az egyensúlyodból. Igyekezz lenyugodni és elkerülni a vitákat vagy minél hamarabb megbeszélni azokat. Próbálj meg pihenni is egy kicsit, hogy feltöltődhess a következő hétre.

Skorpió

Viszonylag nyugalmas hétvégére számíthatsz. Semmi sürgősen elintézendő dolog vagy beütemezett program nem vár rád. Töltsd az idődet úgy, ahogy már régóta nem tudtad. Találj ki valami programot magadnak, amit már egy ideje szerettél volna csinálni. Ha úgy érzed, hogy elég volt az énidő, akkor keress fel egy régen látott családtagot vagy barátot és beszélgess egy nagyot vele. Mindkettőtöknek jót fog tenni.

Nyilas

Ezen a hétvégén fokozottabb óvatosságra intenek a csillagok. Figyelj oda az értékeidre, mert hanyagságból előfordulhat, hogy elhagysz valamit, aztán foghatod a fejed. Ugyanakkor a közlekedésben is légy óvatos, nehogy egy kellemetlen baleset rondítson bele a hétvégi kikapcsolódásodba. Próbáld meg elkerülni a felesleges stressz forrásokat, így nyugodtan hátradőlhetsz majd.

Bak

A hétvége jelszava most a türelem. Valahogy úgy érzed, hogy nem csak te, de az egész család ingerültebb a megszokottnál. Emiatt veszekedések is kerekedhetnek. Fontos, hogy időben elejét vegyétek a nagyobb sértődéseknek és megbeszéljétek a dolgokat, így a hétvége második fele még megmenthető és talán egy közös, békítő programra is lehetőségetek lesz.

Vízöntő

Az elmúlt hét elég mozgalmas volt és ezalatt a pár nap alatt rengeteg dolog történt veled, ami kivette az erődet. Nyugodtan engedd el magad a hétvégén. Semmi gond nem fog történni, ha szó szerint nem csinálsz semmit, csak lógatod a lábadat, fekszel a napon és olvasol egy jó könyvet. A lényeg, hogy el tudj lazulni. Ha úgy érzed, hogy kipihented magad, a hétvége második napján egy aktívabb program is beleférhet a barátokkal vagy a családdal.

Halak

Fontos lesz, hogy ezen a hétvégén több figyelmet fordíts egy családtagod felé, akivel az elmúlt időszakban valahogyan nem jöttetek ki igazán jól. Rá fogsz jönni olyan dolgokra, amelyek a szituációval kapcsolatban relevánsak, de ehhez az kell, hogy komolyan vedd a kettőtök ügyét és őszintén leüljetek beszélgetni. Végül sikerül pontot tenni a dolog végére. Tölts egy kevés időt a szabadban is, hogy energiával töltődhess fel. Szükséged lesz rá a következő héten.

tudasfaja.com

loading...