Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp június 15-16. – Megcsalás, lánykérés, váratlan utazás, váratlan pénz, új...

Hétvégi horoszkóp június 15-16. – Megcsalás, lánykérés, váratlan utazás, váratlan pénz, új barátok… Rád vajon melyik vár?

Egy igazán kellemes hétvégének nézünk elébe, amelyben a szeretteinknek is nagy szerep jut majd. Nem kell túlzásba vinni a munkát, aktivizálódni viszont annál inkább érdemes, hogy minél több lehetőséggel szemben találhassuk magunkat.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező két napban.

Kos

Ezt a hétvégét vedd a lehető legegyszerűbbre. Ne akard leterhelni magad feladatokkal, házimunkával. Szombat délelőtt egy kis főzőcske belefér, de utána add át magad a programoknak. Bármilyen szituációba is kerülj, mindent úgy kezelj, ahogyan az előtted megjelenik. Ne agyalj túl semmit, és ha valamiről beszélni akarsz valakivel, akkor légy egyenes és egyértelmű. Van, hogy ennyi is elég a boldogsághoz – őszinte beszéd, letisztult gondolatok, egyszerű öltözködés, visszafogott viselkedés.

Bika

Érdekes hétvégének nézel elébe, hiszen egy olyan személlyel kerülsz összetűzésbe, akivel még talán soha egy hangos szó sem fordult elő köztetek. Ez új lesz mindkettőtöknek, ám sokat számít, hogy te hogyan állsz a dolgokhoz. Tudsz nagyon vehemens is lenni, ha a saját igazad védelméről van szó. De valóban védeni kell az igazad? Nem elég egyszerűen közölni és a másik vagy elfogadja, vagy nem? Törekedj arra, hogy minél előbb elsimuljanak köztetek a dolgok. Nem akarja senki bosszúságban tölteni az egész hétvégét. Este mozdulj ki, hadd pezsegjen fel a véred.

Ikrek

Ha már tornyosulnak otthon a tennivalók, akkor ne ijedj meg, hanem gondold át, hogy mi a legfontosabb és haladj szépen sorban. Nem baj, ha nem jutsz a végére, de az sem kizárt, hogy igen. Tipikusan az az eset fog fennállni, hogy minél inkább belelendülsz, annál több erőd lesz. Ha már aktivizáltad magad a nap első felében, a másodikban sem akarsz majd lenyugodni és elindulsz valami jó kis programra. Ha meghívnak egy összejövetelre, mindenképpen menj el, ismerkedj.

Rák

Bár nincsen fix programod a hétvégére, érzed, hogy valami izgalmas dolog fog történni, ezért nem is leszel képes megülni a hátsódon, a négy fal között. Mindegy lesz, csak mehess valahová. Ez is jó hozzáállás, hiszen idő közben fogja kiforrni magát a hétvégéd. Szerencsére semmi kötelezettséged nincs, így úgy osztod be az idődet, ahogy tetszik. Sportolj valamit, fogadd el a meghívást, ha érkezik, maradj kontaktban a barátokkal, vedd a nyakadba a családod és indulj el valahová.

Oroszlán

Olthatatlan vágyat érzel arra, hogy a kulturálódás jegyében töltsd a hétvégét? Szeretnél megnézni már egy ideje egy jó darabot a színházban, vonz egy koncert vagy valamilyen egyéb előadás, de eddig nem engedtél effajta vágyaidnak? A hétvége arra van, hogy olyasmit csináljunk, amire hétköznap nincs időnk. Menj el egy ilyen programra, sőt utána ülj be egy szuper étterembe. Ilyen módon kirúgni a hámból igenis kell néha. Annak jegyében, hogy inkább élményeket gyűjtsünk, mint tárgyakat, ne fukarkodj magaddal.

Szűz

Hétvége van, a pihenés és kikapcsolódás ideje, szóval ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha éppen nincs kedved csinálni semmit. Ha van néhány elintéznivalód, akkor azokat tudd le még a legelején, hogy a fennmaradó időben szabadon tervezhesd meg a programjaidat. A kerti munka csak akkor számít kikapcsolódásnak, ha élvezed. Egy hideg limonádé mellett gondold át, hogy hogyan fog kinézni a nyarad. Ütemezd be a dolgokat és fantáziálj, hogy melyik szabad hétvégére mit tudnál még beszúrni érdekes programként.

Mérleg

Ott kering a fejedben egy gondolat, egy ötlet, amitől egyszerűen nem tudsz szabadulni. Valami azt súgja, hogy ebben az esetben nem is kell, hanem érdemes lenne mélyrehatóbban foglalkozni vele. Eddig talán nem volt teljesen egyértelmű, hogy mit kellene tenned, de most kitisztul majd a kép és minden a helyére kerül. Már csak cselekedned kell, ha meghatároztad a hogyanokat. Segítségre van szükséged? Kérj meg valakit a szeretteid közül, biztosan nem fogsz elutasításban részesülni.

Skorpió

Ez a hétvége inkább a szeretteidről fog szólni számodra, azonban te is nagyon fogod élvezni, hiszen a legfontosabb, hogy olyanokkal vedd körbe magad, akik számítanak. Ez már elég lesz egy boldog, örömteli hétvégéhez. Most nem leszel azon, hogy érvényesítsd az akaratodat, inkább támogató szerepet fogsz betölteni a többiek között, segítesz ötletelni a programoknál és lelki segítséget is nyújtasz, ha valakinek arra van szüksége.

Nyilas

Nagyon elemedben vagy mostanában, a mosolyt szinte le sem lehet vakarni az arcodról és ez jól is van így. Egyszerűen odáig vagy a nyárért és alapból mindig megannyi lehetőséget fedezel fel magad körül, ám ilyenkor mintha tálcán kínálná magát egyik a másik után. Élvezed, hogy lengén öltözhetsz, hogy bármit csinálhatsz, mert az időjárás sem szabhat gátat semminek. Leginkább egy izgalmas nyaralás lebeg a szemed előtt, amit időszerű meg is tervezni.

Bak

Úgy érzed, hogy valami hiányzik az életedből? Nem elég kerek, de nem tudnád megfogalmazni, hogy ennek pontosan mi az oka? Gondolkodj ezen a hétvégén. Találj megoldást a kérdéseidre. Lehet, hogy el kellene engedned végre valamit, legyen az egy visszahúzó kapcsolat vagy egy meddő ötlet. Nem kell mindent sikerre vinni, tudni kell néha továbblépni és elfogadni, hogy nem mindig a legjobb döntéseket hozzuk meg. Vedd magad körbe a szeretteiddel és kérd ki az ő véleményüket is. Talán rá tudnak világítani valamire, amit te eddig nem vettél észre.

Vízöntő

Eléggé zizi leszel ezen a hétvégén. Mintha nem találnád a helyed. Nem tudod hová menj, mit csinálj. Egy helyben nem akarsz ülni, de azt veszed észre, hogy egyik program sem neked való. Mégis mit lehet ilyenkor tenni? Nem kell elkeseredni, hiszen nem vagy egyedül a világban, és ha te nem tudsz dönteni, majd mások mutatják az utat. Számtalan lehetőséged van, invitálni is fognak, szóval mondj igent legalább egyre. Hidd el, a spontaneitás most nagyon jó dolgokat szülhet.

Halak

Dolgos, sűrű hetet tudhatsz magad mögött, így éppen ideje lesz, hogy egy kicsit magadra fókuszálj, és azt tedd, amihez kedved szottyan. Álmodoztál mostanában olyan programról, amit hétköznap mindig elhessegettél magadtól, hogy majd, ha lesz időd? Nos, akkor most jött el a nagy nap, ráadásul abból is kettő. Arra azonban figyelj, hogy ha valaki nem igényli a társaságodat, arra ne akaszkodj rá. Vagy te annyira empatikus, hogy ezt azonnal észreveszed és annyira kiegyensúlyozott is, hogy ez ne zavarjon.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...