Kezdőlap EZOTÉRIA Hétvégi horoszkóp (Február 10.-11.) – A nehézségek után jönnek az örömteli pillanatok!

Hétvégi horoszkóp (Február 10.-11.) – A nehézségek után jönnek az örömteli pillanatok!

Nagy léptekkel közeledünk a hétvége felé, ezért jó, ha előre tudjuk, milyen meglepetésekre kell számítanunk szombat-vasárnap. Tervezzük ennek függvényében hétvégi programunkat!

Kos

Ne zárkózz el a külvilágtól, nem érdemes a saját fejed után menned, hiszen most egységben sokkal jobban működnek a dolgok. Hiába kritizálod a környezeted, egy idő után rá fogsz jönni, hogy ugyanolyan vagy, mint ők. Próbálj alkalmazkodni a környezetedhez, működj együtt velük, vedd fel a régi barátaiddal a kapcsolatot.

Bika

Hangulatod nagyon váltakozó lesz, egyik percről a másikra zuhansz a boldogságból a szomorúságba, és fordítva. Most csak rajtad múlik, hogy hogyan bánsz az érzéseiddel. Próbáld elfogadni őket, ha rosszak, ha jók. Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani a szélsőséges érzéseknek. Hallgass inkább az intuíciódra!

Ikrek

Az út, amelyen most haladsz nagy jelentőséggel lesz az egész életedre. Légy bizakodóbb, és optimistább, látni fogod, hogy megéri szemléletet váltani! Ha a negatív energiákat pozitíva cseréled, az egész világod megváltozik. Így könnyen eljuthatsz a céljaidhoz.

Rák

Azt szeretnéd, ha egy kicsit békén hagyna mindenki, csendre és befelefordulásra lenne inkább szükséged. Amennyire csak lehet hallgass a szíved hangjára, ne tervezz találkozókat, bújj be egy pokróc alá, és olvass egy kellemes könyvet. A telefont is nyugodtan kikapcsolhatod egy időre.

Oroszlán

Mivel kissé különc vagy, sokszor nehezen érted meg a körülötted levőket. Itt az ideje, hogy egy kicsit kilépj a hétköznapi rutinos, és maximalista életedből, és azt tedd, amit a szíved szeretne, ne azt, amit elvárnak tőled.

Szűz

Bármerre is indulsz a hétvégén, kedvezően alakulnak ahhoz, hogy jól érezd magad. Kezdetben úgy érzed, hogy nagyon nehezen fogsz neki egy projektnek, de, ha belendülsz, akkor nagyon jól fognak alakulni a dolgaid. Győzd le a félelmeidet, és az akadályokat, és légy sikeres.

Mérleg

Minden okod meglenne arra, hogy boldog legyél, de valahogy nem tudod átadni magad mégsem a jó hangulatnak. Barátaid bulizni, szórakozni hívnak, de te nem akarod elfogadni a meghívást, hiszen számos problémával van tele a fejed. Jó, ha inkább lecsillapítód a kavargó gondolataidat, és elmész bulizni.

Skorpió

Kissé mélypontra süllyedtél, de szerencsére mindig van, aki melletted áll, és segít a bajban. Fogadd el mások segítségét, hiszen így sokkal könnyebb lesz megoldanod a problémákat. Ne tekints úgy mindenkire, mintha ellenséged lenne, biztosan nagyon sok kedves ismerősöd van.

Nyilas

Ne várj arra, hogy mindenki egyetértsen veled, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle véleményünk van. Ha nagyobb döntés előtt állsz, hallgass másokra is, fogadd el a tapasztaltabbak véleményét. Mielőtt cselekednél, mérlegelj alaposan.

Bak

Tedd félre egy kicsit a büszkeséged, és próbálj meg kedvesebb lenni. A legjobb, ha csendben maradsz, és csak figyeled a világot, hidd el, hogy sokkal hasznosabb, mintha állandóan harcban állnál. Ismerd be, hogy tévedtél, és ne aggódj, a dolgok előbb-utóbb elrendeződnek.

Vízöntő

Hajlamos vagy arra, hogy mindig úgy alakíts a helyzetet, hogy te kerülj ki győztesként belőle. Ne érezd hibásnak magad, hiszen te mindent megtettél azért, hogy megoldódjanak a dolgok. A lényeg az, hogy a végén minden jól alakult, nem számít, hogy milyen úton érted el.

Halak

Egy új barátságra tehetsz szert ezen a hétvégén, egy nagyon kellemes emberrel fogsz megismerkedni. Nagyon sok közös van bennetek, sok megbeszélnivalótok van, és nagyon könnyen egymásra hangolódtok. Végre találsz egy olyan személyt, akivel egy hullámhosszon vagytok. Az is lehet, hogy a barátság szerelemmé fog átalakulni!

tudasfaja.com

loading...