Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp 12.01. – 12.03. Ezek a meglepő fordulatok várnak rád!

Hétvégi horoszkóp 12.01. – 12.03. Ezek a meglepő fordulatok várnak rád!

Hirdetés

Ha kíváncsi vagy rá, hogy most hétvégén mire számíthatsz a csillagok állását nézve, akkor ne hagyd ki aktuális hétvégi horoszkópunkat, ami elárulja mindazt, amit tudni szeretnél!

 

Hirdetés

 

KOS:

Egészen biztos, hogy már pénteken hétvégi hangulatod lesz. Ennek oka, hogy olyan zsúfolt hét áll mögötted, ami nemcsak fárasztó, de elgondolkodtató is. Vagyis szükséged lenne egy kis megállásra, hogy legyen időd feldolgozni az eseményeket. Ez hozzásegíthet a jobb megértéshez, a helyzet átlátásához és a „hogyan tovább” döntéséhez is. Két dolog lesz ezen a hétvégén jó hatással rád. Az egyik a friss levegő. A legokosabb, amit tehetsz, hogy kimész a szabadba, és mélyen beszívod a friss levegőt! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! A másik a jótékony semmittevés. Most megengedheted magadnak ezt a „luxust”. Lazíts, pihenj, tedd fel a lábad! Közben valami titokra is rájöhetsz.

BIKA:

Ha egy igazán jó hétvégére vágysz, akkor add át magad az élvezeteknek, és ne törődj a jövővel! Nézd meg az elégedett és boldog embereket! Mindegyik a jelenben él. Nem kesereg a múlton, és nem aggódik a jövő miatt. Kövesd a példájukat! És keresd az ilyen pozitív beállítottságú emberek társaságát! A közelükben te is mindent jobb színben fogsz látni. A jövő tervezgetése alól egyetlenegy kivétel lehet, ha a közelgő ünnepekről van szó. Persze csak akkor, ha ezt derűsen tudod tervezgetni. Közben számíts rá, hogy estére meghívást fogsz kapni a barátaidtól! Mindenképpen tarts velük! Meglátod, remekül fogod érezni magad. Sőt ötleteket kapsz a szilveszteri bulival kapcsolatosan.

IKREK:

Ezen a hétvégén elemedben leszel, annak ellenére, hogy pénteken régi, lezártnak hitt ügyek kerülhetnek elő. És szombaton kissé szétszórt leszel. Szerencsére ezek sem tudnak kibillenteni. Tudod, miért? Mert a béke, a harmónia benned van. A külvilág csak ezt tükrözi. Ennek ellenére szánj kis időt arra, hogy előkészíted a „terepet” a közelgő karácsonyra! Pl. vedd elő a karácsonyi díszeket, és válogasd ki, hogy idén milyen színűeket akarsz felhasználni! Fel is frissítheted a készletet pár új darabbal. A szabadtéri karácsonyi vásárok jó alkalmat nyújtanak arra, hogy nézelődj, ötleteket gyűjts, és közben kinn legyél a friss levegőn. Így nemcsak egy, hanem „több legyet ütsz egy csapásra”.

RÁK:

Készülj fel egy találkozásra! Lesz valaki, akit rég nem láttál, és ismét felbukkan. Mielőtt megijednél vagy elkezdenéd a múlt eseményeit felidézni, adj neki egy új esélyt! Máskülönben nem tudja bebizonyítani, hogy megváltozott. Legyen időtök beszélgetni! Közben arra kell vigyáznod, hogy a jelen kapcsolatodat, kapcsolataidat ne zavarja össze ez az esemény. Ezek után vár rád még egy feladat: a pénzeddel és/vagy a kiadásaiddal kapcsolatosan kell okosnak lenned. Ahhoz, hogy ne kerülj kínos helyzetbe, illetve hogy elkerülhesd, okos lenne magaddal vinni valakit, ha vásárolni mész. Egy józan ember megakadályozhat, hogy felesleges költségekbe verd magad. De egy jó bevásárlólista is lehet „mankó”.

OROSZLÁN:

Ha van párkapcsolatod, akkor vigyázz rá ezen a hétvégén! Több olyan esemény is adódik majd, ami vitára fog okot adni. Ezek mindegyike valamilyen félreértésből indul ki. A megelőzés egyszerű és hatékony: gyorsan tisztázni kell, ha valami elcsúszik. Amennyiben keresed a párod, most rátalálhatsz. De legyél óvatos, mert az első találkozás fura lesz! Nem szabad elsietett következtetéseket levonnod, „nem eszik olyan forrón a kását”. A hét utolsó napján a kiadásaidra és az egészségedre kell vigyáznod. Szerencsére a bolygóállások nagyon kedvezőek, így minden sikerülni fog. Ez fel fog dobni, és további lendületet ad a folytatáshoz. Tudsz róla, hogy milyen sokan figyelik, mit csinálsz?

SZŰZ: 

Jogosan várod a hét utolsó napját. Az egy szép, szerelmes nap lesz a számodra. De addig lesz egy érdekes dolog. A múltadból térhet vissza valaki. Ő személyesen, vagy az emléke. Az se kizárt, hogy a gyerekkoroddal kapcsolatos ez az egész. Ha van kedved, derítsd ki, hogy mi ennek az aktualitása. Ezek után a legfontosabb dolgod, hogy vigyázz magadra és az egészségedre! Ennek most a leghatékonyabb módja, ha kimész a friss levegőre. Nem baj, ha hideg van. Öltözz fel melegen! Meglátod, egy óra séta jót fog tenni: teljesen felfrissülsz testileg és lelkileg is. Ha lesz hó, akkor akaratlanul is előjön belőled a gyerek. Ez még vidámabbá fogja tenni a hétvégédet, amit szerelemmel kell zárnod!

MÉRLEG:

A hétvége első fele családi és/vagy ingatlanügyekkel fog telni. Ne bánd! Minden témában látványos lesz a haladás. Még akkor is, ha lesznek a közeledben ideges vagy irigy emberek. Ne törődj velük! Most neked annyi a dolgod, hogy tudd, mi a célod, és haladj felé. A folytatás még jobbnak ígérkezik. Tele leszel életkedvvel, tervekkel és játékossággal. Ez utóbbiban a gyerekek is benne lesznek. De bármit játszotok vagy csináltok, mindig tisztázzátok előre a játékszabályokat, mert vita lehet abból, hogy ki hogyan értette. A hét utolsó napja azt a békét fogja előrevetíteni, amire vágysz a karácsonyi ünnepeken. Rögzítsd ezt az érzést! És tudd, hogy belőled indul ki a harmónia.

SKORPIÓ:

Egyértelműen a hét utolsó napja lesz a tied. De addig sem lesz okod panaszra. Ez a hétvége azzal indul, hogy a családod kérdésekkel áll elő. Jogosan várják, hogy egyeztessetek arról, ki mikor és hova fog menni. Ne halogasd tovább ezeknek a megbeszélését! Hívd össze a családi kupaktanácsot, és döntsetek! Ezek után kioszthatod, hogy az előkészületekben ki hogyan és mivel segítsen. Hidd el, élvezni fogják, mert osztozhatnak veled a hasznosság és a siker élményében. És ez egy nagy ajándék. A vasárnapot szánd a gyerekeidre! Ha nincsenek, akkor „kérhetsz kölcsön”. Idézd fel, hogy te hogyan készülődtél gyerekkorodban a karácsonyra! És ki ne hagyjatok egy nagy hógolyócsatát!

NYILAS:

Ez a hétvége három témát hoz eléd. Az egyik a társaság, társalgás. Igényed lesz értelmes emberek közelségére. Velük feltöltődhetsz, és nem mellékesen fontos infókhoz juthatsz. Ezek hasznosak lehetnek a közelgő karácsony kapcsán. A másik téma, hogy óvatosnak kell lenned a közlekedésben az utakon, főleg, ha köd vagy havazás nehezíti meg a látási viszonyokat! Az biztos, hogy mehetnéked lesz. Szóval nem kell otthon ülnöd, elég, ha lassan mész. A harmadik téma a családod. Ismered őket, vagyis nem okozhatnak meglepetést. Olyanok, amilyenek. Nem kell, és nem is tudod megváltoztatni őket. Viszont kölcsönösen szükségetek van egymásra. Ezt sose feledd! A hét utolsó napján se!

BAK: 

Ne ijedj meg, ha elakad a szavad! Erre pénteken kell számítanod. Igaz, hogy egyre kevesebb dolgon akadsz fenn, de ez az lesz. Saját érdekedben ne időzz sokat ezzel! Ha tudsz tenni valamit, akkor tedd meg! Ha nem, akkor lépj tovább! Ne hagyd, hogy egy ostoba ügy vagy ember elrabolja az idődet és az energiádat! Szombaton a pénzedre kell vigyáznod. Zavarba jöhetsz, ha meglátsz valamit, de nincs nálad elég pénz vagy bankkártya. Megoldás lehet, ha félreteteted. A kereskedők fel vannak készülve ilyesmire. A hét utolsó napja kellemesnek ígérkezik. Alkalmas lesz utazásra és találkákra. Bármelyiket vagy mindet tervezheted mára. Az legyen a szempont, hogy melyik kapcsán érzed jól magad.

VÍZÖNTŐ:

Jó hangulatban fog indulni a hétvégéd. Nemcsak hogy elemedben leszel, hanem népszerű is leszel. Élvezd, és tudd, hogy megérdemled. De számíts rá, hogy lesz egy pillanat, amikor össze fogsz zavarodni. Vagy elveszíted a fonalat, vagy valaki olyan összefüggéstelenül beszél, hogy képtelenség követni. Mindkét esetben annyi a teendőd, hogy szólj, ismételje meg! Emellett fogadd meg a tanácsot, és legyél valamennyit kinn a szabadban! Nem baj, ha hideg van. Fel fogsz frissülni testileg és lelkileg. A hét utolsó napján nagyon jó „üzletet” fogsz kötni. Olcsóbban tudsz megvenni egy csomó mindent. Érdemes lenne elkezdened a karácsonyi bevásárlást. Ezzel időt és pénzt is meg fogsz spórolni.

HALAK:

Tuti, hogy vasárnap fogod a legjobban érezni magad a bőrödben. Ezt megalapozhatod azzal, ha előtte lassítasz és pihensz. Nem hétvégén kell az egész házat kisuvickolnod. A családod nem egy hullafáradt emberre vágyik. Persze fontos a tisztaság meg a karácsonyi készülődés, de nem mindegy, milyen áron. Okosan tennéd, ha bevonnád őket is. Oszd ki a feladatokat! Majd vasárnap jutalmazzátok meg magatokat egy „vizes” élménnyel! Menjetek fürdőbe lubickolni, szaunázni! Meglátod, mindenki ki lesz cserélve. Ez fel fog érni egy egész hetes wellnessezéssel. Pedig most csak pár órára lesz szükség ahhoz, hogy kikapcsolódjatok, ellazuljatok és feltöltődjetek. Utána sok ivás, de kevés evés javasolt.

Hirdetés