Kezdőlap EZOTÉRIA Hétvégi horoszkóp 02.03.-02.04. – Nem várt meglepetések hétvégéje lesz ez!

Hétvégi horoszkóp 02.03.-02.04. – Nem várt meglepetések hétvégéje lesz ez!

Hirdetés

Év elején mindig nagy tervekkel indulunk neki a napsütést hozó hónapoknak. Van, aki összeírja, hogy mit szeretne megvalósítani, mások csak gondolatban ábrándoznak. Az élet attól izgalmas, hogy soha nem tudjuk pontosan, mi vár ránk.

Szeretné tudni, mit jósolnak hétvégére a csillagok?

Hirdetés

Kos

Ezen a hétvégén komoly szakmai kihívások várnak rád, ha munkahelyi megbeszélésre hívnak be, most nem utasíthatod vissza. Egészségi szempontból a lábaidra, és az emésztőrendszeredre kell jobban odafigyelned. A közeljövőben nem ártana egy-két rutinvizsgálatot elvégeztetned.

Bika

A szeretteiddel, és gyerekeiddel kapcsolatos kérdések kerülnek előtérbe. Egy kis nézteltérésre kell számítanod. Légy nyitott mindenre, és akkor pozitívan fognak alakulni a dolgok. Hétvége felé egy új munkahely ötlete merülhet fel. Gondold át a dolgokat.

Ikrek

Házátalakítás, renoválás, vagy költözés van a láthatáron. Figyelj szeretteidre, mert remek tanácsokkal látnak el. Ha egy új kapcsolatba bonyolódnál, tudd, hogy ez most nem az a helyzet, amikor tartós párkapcsolatra számíthatsz.

Rák

Most kibékülhetsz a régi ellenségeiddel, vagy az exeddel is átalakulhat barátsággá a kapcsolatotok. Ebben az időszakban intellektuális kutatások várnak rád, a szellemi munka iránti érdeklődésed felerősödik. Szakmai haladásra számíthatsz, de egy kicsit nem ártana pihenned, mielőtt teljesen belevetnéd magad a dolgokba.

Oroszlán

Ezen a hétvégén pénzügyi sikerekre tehetsz szert, de légy óvatos, és oszd be jól a plusz jövedelmed. Csupán arra költs, amire feltétlenül szükséges, a többi pénzt tedd félre.

Szűz

Ezen a héten nagyobb változások voltak az életedben, és az igazi átalakulás még csak most kezdődik el. Egészen új tevékenységekbe kezdesz, új irányt vesz az életed, de hidd el, ez a javadra szolgál. Koncentrálj a pozitív gondolkozásra, minden csak tőled függ.

Mérleg

Itt az ideje, hogy újragondold, és átértékeld az életed. Most megváltoztathatod az eddigi elképzeléseidet, és új döntéseket hozhatsz. A családi életedben kisebb nézeteltérésekre kell számítanod, de légy kiegyensúlyozott, mert idővel lecsillapodnak a viták.

Skorpió

Új barátokra tehetsz szert, úgy érzed, hogy elérkezett az ideje, hogy egy pár régi kapcsolattól megszabadulj. Ez a hétvége alkalmas időszak lesz arra, hogy egy kellemes környezetben új barátaiddal töltsd az időt.

Nyilas

Kisebb fizetésmelésre, és dicsérő elismerésre számíthatsz ebben az időszakban. Akár még vezető pozícióba is kerülhetsz. Vigyázz, hogy ne kerülj senkivel konfliktus helyzetbe, mert hosszútávon negatív következménye lehet. Pihenj a hétvégén, megérdemled.

Bak

Filozofikus beszélgetések, nagy gondolatok megszületése, és nemes cselekedetek várnak rád ezen a hétvégén. Megváltozik a hozzáállásod bizonyos emberekhez, nyugodt, és kiengyensúlyozott leszel. Ez a hétvége egy kellemes feltöltődés lesz számodra.

Vízöntő

Az életednek egy új szakasza kezdődik el. Hosszútávú befektetés, és nagyobb pénzügyi nyereség elé nézhetsz most. Ne vegyél fel kölcsönt, mert megjárhatod.

Halak

Szakmai és magánéletedben új lehetőségek várnak rád. Jó lenne megszabadulnod a negatív, nem működő kapcsolataidtól.

tudasfaja.com

Hirdetés