Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp szeptember 12.-18. – Ez a hét nagy változásokat hoz mindenki...

Heti horoszkóp szeptember 12.-18. – Ez a hét nagy változásokat hoz mindenki életében!

Intellektuálisan serkentő hétnek nézünk elébe. Sokan fontolgatják új tanulmányok megkezdését, új képességek megszerzését. A karrier és a kereseti lehetőségek szerepe előtérbe kerül. Sok csillagjegy vet számot az életével, céljaival.

 

Lássuk, hogy a következő hétre mit ígérnek nekünk a csillagok.

Kos

Az elkövetkező egy hétben a Merkúr szemben lesz a jegyeddel, amely segíteni fog abban, hogy megmagyarázz és tisztázz bizonyos dolgokat egy közeli baráttal vagy a pároddal. Szintén alkalmas az idő arra, hogy konzultálj egy szakértővel, bármilyen témát illetően. Romantikus kapcsolatod problémáival is fontos, hogy őszintén foglalkozz. Mentális stimulációra lesz szükséged, amelyre rá is találsz érdekfeszítő beszélgetéseidben.

Bika
Az elkövetkező héten készen állsz rá, hogy felgyűrve ingujjadat, aktívan és hatékonyan végezd el feladataidat. A szellemi munkára is alkalmas lesz az időszak, hiszen sokkal figyelmesebb leszel a részletekre, mint máskor. Örömmel fogsz tervezni, mivel az elkötelez és közelebb visz célodhoz. Állj ellen a kísértésnek és ne kritizálj másokat. Ha aggodalmad akad az egészségeddel kapcsolatban, első körben az étkezéseden kellene változtatni.

Ikrek

Szerencsés vagy, ugyanis a Merkúr a jegyed legszórakoztatóbb szektorán halad keresztül, esélyt adva neked, hogy kreatív módon fejezd ki magad mások számára. Szívesen kötöd le az elmédet mentális játékokkal, kihívásokkal, különösen olvasással és írással kapcsolatosan. Szívesen és szellemesen vicceled majd meg a barátaidat. Mivel mindennek ára van, ennek a túláradó örömnek és jókedvnek az lesz, hogy aligha tudsz majd figyelni arra, mit akarnak közölni veled mások.

Rák
Különös figyelmet fordítasz az otthoni dolgokra, a családodra, a szeretteiddel való kapcsolatodra. Sokat gondolsz vissza a múltadra, gyerekkori emlékeidre. Az is feltűnhet, hogy a múlt eseményei milyen nagymértékben befolyásolják a jelenedet. Eltökéled, hogy helyrehozol olyan hiányosságokat és ballépéseket, amelyekkel mostanában nem akartál foglalkozni. Egy idősebb családtaggal való beszélgetés jelentős hatással lesz rád.

Oroszlán

Az elkövetkező egy hetet nagyon felgyorsultnak fogod érezni. Sok megbeszélés munkahelyen és/vagy azon kívül, új ismeretségek születése és kisebb-nagyobb utazások is tarkíthatják a napjaidat. Mindamellett intellektuális elfoglaltságokon is részt vehetsz, ami azt jelenti, hogy talán írni vagy tanulni fogsz valami újat. Határozottan nem egy laza hét nap áll előtted.


Szűz

Sokat fogsz gondolkozni rajta, hogy mi is hordozza a legnagyobb értéket számodra. Anyagi, szellemi vagy spirituális dologról van szó? Valami azt súgja neked, hogy ezt az értékszemléletet meg kell osztanod valaki mással is. Emellett az anyagiak is sokat foglalkoztatnak. Pénzkereseti lehetőségeket veszel számba, aminek gyakorlatba ültetése talán nem is vár tovább, mint október.

Mérleg

A Merkúr október 2-ig a jegyedben lesz, amely nagy vágyat kelt benned, hogy kifejezd a látásmódodat mások számára. Úgy érzed majd, hogy képes leszel beleadni mindent, hogy elmondd, amit akarsz és meglehetősen meggyőző is leszel. Az elméd egyik ügyről a másikra nyargal majd, kifejezetten gyorsan. Mindamellett önmagadra is remek rálátásod lesz. Az utazás gondolatával is eljátszol, még ha nem is messzire, csak országon belül. Egy gyors kirándulás lehet a legkedvezőbb számodra. Remek idő lesz szerződések megírására, megállapodások megkötésére, hiszen az elméd nagyon tiszta lesz.

Skorpió
Te vagy a legtitokzatosabb jegy, és ha ez egyáltalán még lehetséges, az elkövetkező héten ez még inkább fokozódni látszik. Úgy döntesz, hogy a véleményedet megtartod magadnak, senkivel nem osztod meg, még akkor sem, ha kellene. Előnyödre legyen, sokkal jobban tudsz majd kapcsolódni személyiséged rejtett zugaihoz. Elgondolkozol, hogy merre is tartasz az életedben és kell-e változtatnod valamin. Talán egyedül vágsz bele egy nagyszabású projektbe. Örömmel veszed magad körül a nyugalmat és a csendet és merülsz el elméd mélységeibe.

Nyilas

Az elkövetkező héten sok időt töltesz majd fiatalabb emberek társaságában, kreatív energiákkal körülvéve. Ebben az esetben sok új és érdekes információt kaphatsz önmagadról és az élet folyásáról általában. Azon is elgondolkozol, hogy az elképzeléseid mennyire vannak párhuzamban a környezeted elképzeléseivel. Azon kapod magad, hogy egyre többször elemzed a viselkedésedet másokkal kapcsolatban. A céljaidat illetően megkérdőjelezed, hogy egyáltalán megfelelőek-e még számodra. Az önvizsgálat hete kezdődik.

Bak
A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás, ami a Merkúr számlájára írható, megmozgatja a karriereddel kapcsolatos szálakat. Szakmai életedet illetően terveket szövögetsz. Alkalmas az idő arra, hogy új ismereteket szerezz, amelyeket a munkádban hasznosíthatsz majd. Általa kitűnhetsz a kollégáid közül. Beszélj a feletteseddel, ha fizetésemelésen vagy előléptetésen gondolkoztál már egy ideje. Nem veszíthetsz, ha megpróbálod, viszont nem is nyerhetsz, ha nem.

Vízöntő

A következő héten megfordul a fejedben, hogy belekezdj egy tanfolyamba, új ismereteket szerezz, ugyanis intellektuálisan tágítani szeretnéd a horizontodat. Érdeklődsz minden iránt, ami a világban történik, különösképpen az idegen kultúrák, a filozófia és az irodalom. Semmi kétség, hogy vágyad támad utazni, hiszen a kíváncsiságod minél messzebbre hajt. Talán az életmódodon is radikálisan változtatni fogsz, különösen akkor, ha valaki iránt érdeklődsz, aki máshogyan éli az életét, mint te.

Halak
Ne veszítsd szem elől a hét elején, ami igazán fontos számodra. Gondold át, hogy mi az, amit képes vagy elintézni, ami az idődet, erőfeszítésedet és a pénzedet is megéri. Természetesen az sem utolsó szempont, hogy hogyan érzed magad tőle lelkileg. Egy kis változtatás a másokhoz való hozzáállásodon kifizetődő lesz. Ha segítő kezet kínálsz fel, ugyanazt kapod majd vissza. Egy bizalmon és egyenlőségen alapuló szövetség segít, hogy elérjetek egy közös álmot. Ne hagyd, hogy érzelmi ügyek bukkanjanak a felszínre a hét vége felé. A túlreagálás és túlköltekezés helyett válaszd a nyugalmat és a mértékletességet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...