Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp október 18.-24. – Az Ikrek rosszul lesz, az Oroszlán gyermekáldásnak...

Heti horoszkóp október 18.-24. – Az Ikrek rosszul lesz, az Oroszlán gyermekáldásnak örülhet, a Vízöntőre csalódás vár… és ez még nem minden!

A Kosok és az Ikrek aktívak és hatékonyak lesznek, a Rákok és a Skorpiók hetében a szórakozás, az Oroszlánokéban az otthon és család lesz a fókuszban. Sok csillagjegy fog vágyat érezni arra, hogy most vessen számot az életével az év vége előtt.

 

Lássuk, hogy mit tartogat számunkra az előttünk álló hét.

Kos

Bármit, amibe belekezdesz a héten, intenzíven fogsz csinálni és ég benned a vágy, hogy fejleszd magad. Találkozhatsz valakivel, aki provokálni fog arra, hogy alapos önvizsgálatot folytass. Lehet, hogy az értékeidet is meg fogod kérdőjelezni. Örömhír, hogy a romantikus kapcsolatod szenvedéllyel és romantikával teli lesz. Ez a romantika óriási hatással lesz a hátralévő életedre. Remek az idő arra, hogy anyagi ügyeket intézz, kölcsönt vagy egyéb támogatást kérj a terveidhez.

Bika

A Nap szemben fog állni a jegyeddel az elkövetkező 4 héten keresztül. Ez az jelenti, hogy lesz alkalmad sokkal több dolgot megtudni magadról, közeli kapcsolataid révén. Vizsgáld meg ezeket a kapcsolataid és ismerd fel, hogy milyen hatással vannak rád, pozitív vagy negatív? Gondolkodj el azon is, hogy a párodnak mennyire vagy jó partnere. Az elméd egyfajta stimuláció alatt lesz, és könnyedén fogod tudni átadni gondolataidat a környezetednek.


Ikrek

Az elkövetkezőkben sokat fogsz gondolkozni azon, hogyan menedzseld az életedet és ez pontosan milyen feladatokat és kötelezettségeket követel meg tőled. Készen állsz az akcióra és hatékony is leszel. Nem kizárt, hogy valaki más helyett is dolgoznod kell, de ezért nem fogsz olyan jutalomban részesülni, mint megérdemelnéd. Az egészségedre fordíts több figyelmet. Kollégáiddal való kapcsolatod szeretetteljes és pozitív lesz. Remek az idő arra, hogy nehézségeket beszéljetek át és jó eredményre jussatok. Vigyázz az édességekkel.

Rák

Remekül fogod érezni magad a következő héten és ez azért van így, mert szabadon ki fogod fejezni az érzéseidet és azt, aki vagy. Nem hagyod, hogy mások utasítgassanak és te sem fogsz parancsolgatni senkinek. A szórakozás és a pihenés lesz a fókuszban. Menj el színházba, koncertre, sporteseményekre vagy mulass jót a gyerekekkel. Bolondozós, játékos kedvedben leszel. Romantikus kapcsolatod erőteljes, szeretettel és nevetéssel teli lesz.

Oroszlán

A magánélet és a család lesz a fókuszban ezen a héten. Nagyon jól fogod érezni magad otthon, alig akarsz majd kibújni a kuckódból és szívesen töltöd az idődet dekorálással, hogy még hívogatóbb és kényelmesebb legyen az élettered. Ezenközben talán néhány javítást, újítást is elvégzel. Ha már ennyi munkád benne van, úgy gondolod, hogy érdemes rokonokat, barátokat is áthívni. Remek ingatlanos lehetőségekkel találhatod szemben magad.

Szűz

Ez a hét nagyon felpörgetett lesz, amibe számtalan dolog fog beleférni, mint rövidebb utazások, foglalások, rokonokkal való találkozás és még olvasni, tanulni is lesz időd. Ne félj, hiszen ez boldog elfoglalt állapot lesz. Örömmel fogsz felfedezni intellektuális ötleteket és élvezni fogod a másokkal való beszélgetést. Üzleti ügyek tárgyalására is fordítasz majd időt. Képes leszel észrevenni azt is, hogy mennyi szeretet vesz körül téged valójában. Mintha fátyol hullana le a szemedről, csodákat látsz meg a környező világban.

Mérleg




A következő hét anyagilag nagyon kedvező lesz számodra, hiszen vonzani fogod a pénzt. Pénzügyi tárgyalásokra remek lesz az időszak. Okos ötlet lesz művészetbe és esztétikus tárgyakba befektetni. Szerencsére a költekezésed ki fog egyensúlyozódni, hiszen remek pénzteremtési ötletek jutnak eszedbe. Komolyan elgondolkozol rajta, hogy mi is számít igazán az életben, hogy mi a legfontosabb érték számodra. Mi tesz téged igazán boldoggá?

Skorpió

A Nap, a Merkúr és a Vénusz is a jegyedben van. Ez egy remek időszak lesz arra, hogy feltöltekezz az év hátralévő részére és némileg az újesztendőre is. Semmi baj, ha kicsit többet foglalkozol magaddal ebben a periódusban. Szabad, hiszen most lesz a szülinapod. Az önképed is remekül fest, ráadásul másokra is jó benyomást teszel. Tökéletesen ki fogod tudni fejezni magad, az elméd pedig tele lesz káprázatos ötletekkel. Utazni vágysz és társaságba menni, de miért is ne tehetnéd meg? A szórakozás előbbre való lesz a munkánál.

Nyilas

Imádsz kimozdulni és új emberekkel találkozni, ám az elkövetkező héten sokkal inkább arra vágysz majd, hogy egyedül lehess, és a bensőddel kapcsolódj. Lassan vége az évnek és vágyat is érzel arra, hogy visszatekints és számot vess magaddal. Az új esztendőben talán máshogy csinálnád a dolgokat, van, amin változtatni szeretnél? Igényt érzel arra, hogy segíts másokon, ezért nem kizárt, hogy segélyszervezetek munkájába kapcsolódsz be, különösen állatokkal kapcsolatosan.

Bak

Nagyon népszerű leszel ezen a héten, mindenki a te társaságodat fogja keresni. Együtt lógsz majd fiatalabbakkal, kreatív, művészi beállítottságúakkal. Szívesen csatlakozol csoportokhoz, klubokhoz, szervezetekhez, a lényeg, hogy szocializálódj. Ha megfigyeled az embereket, akikkel együtt vagy, azáltal sokat megtudhatsz magadról is. Oszd meg a vágyaidat, reményeidet, jövőképedet valakivel és hasznosítsd a visszacsatolást.

Vízöntő

A reflektorfény rád fog irányulni ebben az időszakban, ami azt jelenti, hogy lenyűgözöd majd feljebbvalóidat, legyenek azok szülők, tanárok vagy főnökök. Remek az időszak arra, hogy egészében megvizsgáld az életedet és meglásd, jó irányba haladsz-e. Szintén érdemes terveket szövögetni a jövőre nézve és tanulni valami újat, ami a karrieredben segítségedre lehet. Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozol, valaki a tanácsodat fogja kérni művészeti dolgokkal kapcsolatban.

Halak

Sokkal jobban, mint máskor, hatalmas vágyat érzel arra, hogy utazz és tágítsd a horizontodat. Szeretnél elkezdeni valami újat tanulni vagy valami új hobbiba fogni. A szépség iránti vágyad is növekszik, és szívesen látogatsz el kiállításokra, múzeumokba, lényegében bárhová, ami szemet gyönyörködtető és inspiráló. Azok az emberek, akik kitűnnek a többiek közül, most különösen érdekelni fognak téged. Egy idegen kultúrából származó személlyel romantikus kapcsolatot is kialakíthatsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...