Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Heti horoszkóp március 22.-28.- Nem sok jót ígérnek a csillagok erre a...

Heti horoszkóp március 22.-28.- Nem sok jót ígérnek a csillagok erre a hétre!

A múlt héten a Jupiter hanyatlásnak indult és így is marad júliusig, de nem ez az egyetlen lényeges változás ebben a hónapban. A bátor Mars a Bak jegyébe költözik hat hétre, ami minden jegyet arra ösztökél, hogy kissé komolyabban vegyék a mondanivalóikat, mint általában.

 

Ne tégy semmilyen ígéretet a héten, amit nem biztos, hogy be tudsz tartani. Légy magaddal őszinte és higgy a megérzéseidben, ezáltal egy újabb szintre léphetsz az életedben.

Kos

Kedden nehézségekbe ütközhetsz egy feljebbvalóddal amiatt, hogy őszintén kifejezed a véleményed és engedély nélkül jársz el egy ügyben. Ha úgy érzed, hogy a helyzet megkívánja, hívj össze egy meetinget és oszd meg a gondolataidat. Az őszinte kommunikáció a legkeményebb szituációkban is megoldást hoz.

Bika

Ez megfelelő hét lesz arra, hogy elmondd, amit valóban gondolsz, és ne azon aggódj, mivel bánthatsz meg másokat. Sok olyan helyzet volt, ahol tartottad a szádat, de talán az lesz a legjobb, ha végre kimondod, ami a szíveden van. Szombaton az újhold a társasági szektorodban lesz, így érdekes meghívásokra számíthatsz, jó, ha igent mondasz.

Ikrek

A társasági életed most a középpontban lesz, köszönhetően a Marsnak és a Vénusznak. Rengeteg emberrel fogsz találkozni és lehet, hogy kissé félénk is leszel, hogy megközelíts valakit, akit szeretnél. Ne tedd ezt! Mindenki szereti a bókokat és lehetséges, hogy éppen olyan izgatott lesz veled kapcsolatban, ahogyan te vele. Ne hezitálj, hanem cselekedj!

Rák

A munka kissé megbonyolítja az életed ezen a héten. Sok elismerést kapsz, de lehet, hogy a kollégáid közül páran féltékenyek lesznek és ellened fordulnak majd. Ne engedd, hogy ez befolyásoljon téged! Ha valaki tényleg megpróbálja szabotálni a munkádat, akkor a legjobb, ha akcióba lépsz, ha kell, főnök bevonásával.

Oroszlán

Úgy érezheted, hogy nagy változás közeleg, mivel egy bizonyos projekt természetes módon le fog zárulni az életedben. Jó érzés lesz, hogy egy teher végre lehull a válladról. Az életmódod kerül a figyelmed középpontjába, így nagyszerű alkalom lesz rá, hogy beiratkozz egy edzőterembe vagy elkezdj egy 30 napos étkezi kihívást, hogy elérhesd egy régóta kitűzött célodat.

Szűz
Azon hezitálsz, hogy megoszd-e a valódi érzéseidet valakivel vagy sem. Csináld! Mi hátrányod származhat belőle? Gyakran vagy túlzottan óvatos, de ezen a héten ideje lesz merésznek lenned. Még akkor is, ha nem olyan választ kapsz, amire számítasz. Meglátod, hogy milyen felszabadító érzés őszintén megvallani az érzéseidet.

Mérleg

Ezen a héten családi problémák léphetnek fel, ami eléggé csalódottá tehet. Nem viseled jól, ahogyan a szeretteid viselkednek veled. Próbáld meg a helyükbe képzelni magad és együttérzéssel kezelni a helyzetet. Mérleg lévén ez jól megy neked és ilyen érzelmekkel túlfűtött időszakban jó, ha emlékezteted magad erre.

Skorpió

Ezen a héten a párkapcsolatodra helyeződik a hangsúly és némi harc ütheti fel a fejét. Úgy tűnhet, mintha a semmiből robbanna ki, de valójában múltbéli gyökerei vannak. Ideje, hogy leromboljátok ezeket az akadályokat, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz, mint eddig valaha.

Nyilas

A kaland a horizonton van, ahogy a Merkúr és a Vénusz a szabadidős szektorodba jut. Talán a költségek miatt akadályba ütközöl, főként, hogy elérkezel egy olyan pontra, amikor felfogod, hogy a te pénztárcád sem kifogyhatatlan kincstár. Itt az ideje, hogy felülvizsgáld a pénzügyeidet és egy olyan rendszert alakíts ki magadnak, amivel mindig tudod majd finanszírozni ilyen irányú vágyaidat.

Bak

A héten családdal kapcsolatos kérdések merülnek fel benned. Úgy érezheted, hogy te vagy az egyetlen, aki két lábbal a földön áll, a többiek pedig álomvilágban élnek. Talán az lesz most a legjobb, ha megvárod a jövő hetet, amikor minden letisztul benned, mert elhamarkodottan lecibálni őket a fellegek közül, talán elszeparálna most tőlük.

Vízöntő

Nagyon sok minden foglalkoztat most, amiről jobb, ha beszélsz. Ezen a hétvégén a bátor Mars a spirituális szektorodban lesz, és nagy harcokat játszol majd le a fejedben felbukkanó kérdésekkel és aggodalmakkal. Egy nagy változás küszöbén állsz, de légy türelmes kivárni azt. Úton van és érkezni fog, csak nem a te időbeosztásod szerint.

Halak
Kedd lesz az a nap, amikor a Nap a Jupiterrel kapcsolódik a jegyedben. Nagyszerű napra számíthatsz. Lehetséges, hogy igent mondasz egy utazásra, új emberekkel találkozol vagy nagyban tágítod a tapasztalati körödet. Úgy érezheted, hogy a barátaid a pálya szélén állva néznek és ítélkeznek feletted, de csak rajtad múlik, hogy erre hogyan reagálsz.

tudasfaja.com

loading...