Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp március 11-17. – Légy nagyon óvatos a következő napokban!

Heti horoszkóp március 11-17. – Légy nagyon óvatos a következő napokban!

Hirdetés

Legyünk résen, koncentráljuk azokra a dolgokra, amelyek valóba fontosak és örömet is okoznak nekünk. Ne hagyjuk magunkat megvezetni és olyasmire rávenni, ami hosszú távon anyagilag veszteséges lenne vagy a fizikai, lelki jólétünket negatívan befolyásolná.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz az elkövetkező hét.

Hirdetés

Kos

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy egy szituációt az irányításod alatt tarts, nehogy valaki, aki kevésbé van bevonva a dologba, félreértsen valamit. Tudd, mikor lépj le egy helyzetből, ami kezd elmérgesedni. Védd a hiedelemrendszeredet és a fizikai egészségedet. Bízz a tudásodban és ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, hogy mit csinálj. Ha segítesz egy barátnak, az váratlan meglepetéssel fog járni később, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá. A szabadidődet olyasvalakire szánd, akit igazán szeretsz.

Bika

Fejezd ki a szükségleteidet, maradj résen és arra koncentrálj, ami igazán fontos, és amelytől elégedett és boldog vagy. A motiváltságod messze túlszárnyalja azt, amit el akarsz érni, így a lényeg, hogy haladj tovább egyenesen. A pozitív változások már csak egy karnyújtásnyira vannak. Pazarlásról árulkodnak a bolygók és ez lehetsz te vagy valaki a környezetedben. A fontos, hogy tartsd magad távol a tékozlástól.

Ikrek

Légy gyanakvó azzal kapcsolatban, amit mások mondanak neked a hét elején. Valaki hajlamos lesz túlozni is annak érdekében, hogy megnyerje a figyelmedet. Haladj tovább, ha valaki olyasmire kér, ami veszélybe vagy adósságba sodorhat. Ha valamit túlzásba viszel, azzal nem segíted önmagad. Koncentrálj a személyes növekedésre és tanulj, amit csak lehet, annak érdekében, hogy haladhass előre. Légy gyakorlatias és használd a józan eszed. Fel tudod ajánlani a segítségedet anélkül, hogy veszélybe sodornád a jó hírneved, nem kell átvállalnod valaki helyett a balhét.

Rák

Kötelezd el magad valami felé, amit már régóta fontolgatsz és vesd bele magad. Ha lefoglalod magad és olyan dolgokat csinálsz, amelyeket élvezel, az fog előre vinni az utadon és fejlődést tapasztalhatsz meg munkahelyi, otthoni és közösségi fronton is. Ha ragaszkodsz a tervedhez, akkor sikerrel fogsz járni. Egy partnerkapcsolat arra ösztönöz majd, hogy légy sokkal kreatívabb. Tartsd magad a szabályokhoz, ha orvosi, pénzügyi vagy jogi üggyel kapcsolatban intézkedsz. A hét vége felé a kapcsolataidat helyezd előtérbe.

Oroszlán

Az idő a te oldaladon áll és ha összeilleszted az információdarabkákat, amelyekkel igazolhatod a gondolataidat és érzéseidet, akkor elkerülheted a hibázás lehetőségét. Vegyél részt olyan programokban, amelyekkel a kapcsolataidat ápolni és fejleszteni tudod a szeretteiddel. Ne hagyd, hogy a csábítások elragadjanak. Gondolj bele mi lesz a következménye, ha túlköltekezed magad, vagy olyat csinálsz, ami nem egészséges rád nézve. Ha adósa vagy valakinek, azt igyekezz minél hamarabb intézni.

Szűz

Kutass fel érdekes helyeket vagy programokat, regisztrálj egy hasznos konferenciára vagy beszélj meg találkozót egy szakértővel. A tudás, amit így magadra szedsz, lendít egyet a terveiden, segít egészségesebb döntéseket hozni és csökkenteni a stresszt az életedben. Vizsgáld meg a lehetőségeidet és a tervedet a költségvetésedhez igazítsd, így nem leszel majd kitéve érzelmi taktikáknak.

Mérleg

Hallgasd meg, amit mások mondanak, de ne aszerint cselekedj, hanem a szíved hangját kövesd. Csakis rajtad áll, hogy mit választasz. Te tudod a legjobban, hogy mi a jó neked, mi működik nálad, nem kell, hogy mások lábnyomába lépj. Légy a saját életed kapitánya. Olyan lehetőséget után kutass, amelyek reálisak és ne olyanokat kergess, amelyek túl sokba kerülnének és sérüléshez vezetnének. Ha fejlődést szeretnél elérni, akkor végezz előtte egy kis kutatást. Ne hagyd, hogy az érzelmeid vakvágányra juttassanak.

Skorpió

Afelé mozdulj, amit el tudsz érni, ne a lehetetlent akard hajkurászni. Az, hogy hogyan kezelsz egy bukásra ítélt helyzetet, kritikus érzelmi kimenetellel végződhet egy szeretted számára. Használd az intelligenciádat, hogy a legjobb megoldást megtalálhasd. Nézd át az anyagi helyzetedet és találj megoldást arra, hogy pénzt csinálj valamiből, aminek tovább már nem veszed hasznát. Sokat fogsz tanulni valakitől, aki teljesen más háttérrel rendelkezik, mint te. Hallgass figyelmesen és építsd be a javaslatait a mindennapi életedbe.

Nyilas

Ragaszkodj ahhoz, ami tudsz és hozd ki belőle a legjobbat ezen a héten. Dönts ésszerűen és ne hagyd, hogy valaki olyasmire kényszerítsen, ami sokba kerülhet vagy árthat az egészségednek és a jóllétednek. Koncentrálj a személyes fejlődésedre. Valaki a múltadból felborzolhatja az állóvizedet, ha nem leszel óvatos. Ne légy naiv, ne higgy el mindent, amit hallasz. A tények alapján cselekedj, ne pedig a feltételezések szerint. Ha nem találsz valamire igazolást, fordulj a forráshoz, hogy kiderítsd az igazságot.

Bak

Diktáld magadnak a tempót, ahogyan a legjobb és ehhez ragaszkodj is. Sok mindent elérhetsz, amely a kapcsolatidnak és az otthoni környezetednek is jót tesz, ha képes vagy megfelelően megszervezni az időbeosztásodat. Semmit ne bízz a véletlenre, elégedett leszel a végeredménnyel. Hallgass figyelmesen és haragból soha ne reagálj semmire. Adj időt magadnak feldolgozni, amit hallasz, mielőtt elkezdenél beszélni.

Vízöntő

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogy a hét elején mit híresztelsz, el vagy mit fecsegsz ki. Ne hagyd magad egy sebezhető pozícióba csalni, ahol, ha a másik fél utolsó pillanatban meggondolja magát, akkor csapdában maradsz. Használd a megérzéseidet és a pozitív gondolkodásodat annak érdekében, hogy átlendülj valaki szegényes ítélkezésén. Egy szituáció érzelmi konfrontációba csaphat át, jobb, ha kitérsz előle. A szíved szava erős lesz, de most talán jobb, ha az eszedre hallgatsz.

Halak

Légy realisztikus, amikor valakinek segítséget ajánlasz fel a hét elején. Az egyáltalán nem tesz jót, ha többet ajánlasz fel lelkileg, fizikálisan vagy anyagilag, amellyel magad rendelkezel. Győződj meg róla, hogy a családod nem szenved-e hiányt semmiben, mielőtt másoknak ajánlasz fel valamit. A kommunikáció kiemelkedő helyen áll majd. Ne bízz senkiben, aki nem tűnik szavahihetőnek. Ha konzervatív megközelítést alkalmazol, akkor megelőzheted a hibázás lehetőségét. A hétvégén tölts több időt a szeretteiddel és öröm járja majd át a lelkedet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés