Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp július 1-7. – Július első hete felpezsdíti a szerelmi életed!

Heti horoszkóp július 1-7. – Július első hete felpezsdíti a szerelmi életed!

A változások hetével állunk szemben, legyen szó otthoni, munkahelyi vagy kapcsolati történésekről. A komoly döntéseket ne hamarkodjuk el és fordítsunk nagyobb figyelmet a környezetünk felé, amelyből sokat tanulhatunk. Egyes csillagjegyek életében a romantika is dominálni fog.

Lássuk, hogy mit hoz a következő hét a csillagjegyek számára.

Kos

Légy kedves, alázatos, megértő és jószívű a mai napon. Figyelj és hallgass és egy váratlan lehetőségre fogsz bukkanni az utadon. A romantika a csillagokba van írva. Gondold át, hogy hogyan tudnád a legjobban kezelni a követelőző és haragtartó embereket és elkerülhetsz valamit, amit nem akarsz megtenni. Kezdj bele valamibe, amit igazán élvezel és még pénzt is kereshetsz vele. Egy olyan változás merül fel az életedben, aminek talán elsőre nem fogsz örülni, mégis kiderül, hogy áldást hoz az életedbe.

Bika

Mindent fontolj meg alaposan, mielőtt olyan döntést hoznál, ami komoly hatással lehet az otthonodra vagy a pozíciódra. Ha úgy érzed, hogy valami bosszúságot okozhat a későbbiekben, akkor beszéld meg a terveidet, mielőtt belevágnál. Figyeld meg, hogy mit csinálnak mások, így betekintést nyerhetsz abba, hogyan cselekedhetsz veszekedés nélkül. Testi és személyiségbeli fejlődésed felturbózhatja az önbizalmadat. Keresd meg a módját, hogyan tegyél félre többet és hogyan kezeld jobban a pénzed, hogy a stressz ne befolyásolhasson olyan mértékben. Válaszd a minőséget a mennyiség helyett.

Ikrek

Légy nagyon figyelmes arra, hogy mit mondanak mások a hét elején, ugyanis a dicséreteik mögött hátsó szándék rejtezik. Mielőtt elfogadsz egy ajánlatot, tudd meg, hogy mit kell adnod cserébe. Vedd sorra a tartozásaidat, ha vannak és ötölj ki egy pénzkezelési módszert, amivel egyszerűsítheted az életedet. Használd az intelligenciádat, figyeld a többieket és tanulj általa, használd fel az így szerzett információt a személyes fejlődésedre. Egy pozitív változás az otthonodban jó hatással lesz a kapcsolatodra, ami a világot fogja jelenteni számodra. Figyeld meg jól a hét végén, hogy hogyan reagálnak mások a szavaidra.

Rák

Jobban teszed, ha nem osztasz meg magadról személyes információkat és titkokat. Valakinek nem fog tetszeni, ha túl sokat kérdezel és belefolysz valamibe, ami nem a te dolgod. Kódnyelven megfogalmazott, határozatlan instrukciókkal bajt okozhatsz. Csak rajtad áll, hogy képe leszel-e változást hozni az életedbe. Talán vonakodva fogsz nekikezdeni, de a végén győztesként fogsz kikerülni. Egy izgalmas üzlet kifizetődő lesz. Ha meghajolsz valaki más akarata előtt, akkor veszekedésbe torkollhat a dolog. Találkozz a hétvégén valakivel, aki a legjobbat hozza ki belőled.

Oroszlán

Alaposan gondold át a dolgokat, és ha bármi kétséged akadna, akkor mondj nemet. Jobb, ha a biztonságos zónában maradsz, ha a jóhírneved vagy a kapcsolataid forognak kockán. Kapcsolódj ki a barátokkal, kollégákkal, mert ez most a legjobbat hozhatja ki belőled. Hallgass figyelmesen és ne akard most hangoztatni a saját véleményedet. Amit fel fogsz fedezni, az segíteni fog, hogy jobb döntést hozz a szakmai életedben. Ne hagyd, hogy rávegyenek, többet fizess valamiért, amit máskülönben olcsóbban is megszerezhetsz. Változás közeledik az életedben. Hagyj időt magadnak, hogy megismerd és élvezd az utat.

Szűz

A lehető legegyszerűbben éld a hétköznapokat, mert ha túl sokat vállalsz magadra, akkor lemaradsz valamiről, amit igazán csinálni szeretnél. Csak a saját kötelezettségeidre koncentrálj és hagyd, hogy mások feleljenek az övéikért. Vegyél részt olyan eseményeken, amelyek elégedettséggel töltenek el, és amelyeknek köszönhetően ünnepelheted mindazt, amit eddig elértél. A kapcsolatépítés fantasztikus lehetőségeket tárhat eléd. Tegyél valami kedveset valakiért, aki le van törve a környezetedben, ez jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Egy szeretetteljes gesztus, amit valaki a hét vége felé tesz, megváltoztatja a róla alkotott elképzeléseidet.

Mérleg

Tekints befelé és gondold át, hogyan változtathatnál magadon kívül vagy belül, annak érdekében, hogy fejlődést érhess el. A szerelem átjár, ezért érdemes lesz több időt töltened a kedveseddel vagy egy ismeretlen, de különleges személlyel. Érzelmi szituáció fog felmerülni otthon vagy a munkahelyeden. Próbáld megérteni a szituáció jelentőségét és azt, hogy másokra milyen hatással lehet. Nyújtsd ki a kezed valaki felé, akinek segítségre van szüksége és jobb rálátást kapsz arra, hogy hogyan éli az életét. A tapasztalatból sokat fogsz tanulni és hálát adsz majd mindazért, amid van.

Skorpió

Tanulj valami újat a hét elején, történjen az megfigyelésen vagy próbálkozáson keresztül, mindenképpen meg fogja érni. Tölts több időt önfejlesztésre, belső és külső átalakulásra vagy tervezd meg a legközelebbi utadat. Ezek a dolgok segítenek majd abban, hogy a nagyobb szabású céljaidhoz is közelebb kerülhess. Romantika terjeng a levegőben. Valaki olyan változtatást tesz, amely érzelmi bizonytalanságot eredményezhet. Ne félj kérdést felvetni, hogy megtudd, pontosan mi történik. Nézz körül az állásajánlatok között, ha szeretnél több bevételre szert tenni. Frissítsd az önéletrajzodat.

Nyilas

Fordíts nagyobb figyelmet arra, kit szeretsz és törődj kevesebbet azokkal, akik bele akarnak szólni a személyes dolgaidba. Egy kedves gesztus mögött manipulatív szándék lakozik. A költekezési szokásaidon ideje volna változtatni. Ha túlságosan elereszted magad, akkor nyögni fogod a számlákat. Használd az intelligenciádat és hozd ki a legjobbat abból, amid van. Azzal nincs semmi baj, ha kiengeded a fáradt gőzt és szórakozol kicsit, csak ne feledkezz meg valakiről, aki sokat tett érted. Ápold az értékes kapcsolataidat. Egy érzelmi ügy feltételezések alapján fog kibontakozni, így jobb, ha előbb kideríted az igazat és csak aztán cselekszel.

Bak

Keress alternatív módszereket arra, hogyan kezeld a múltat, az anyagi ügyeidet vagy jelentőségteljes kapcsolatokat. Addig ne hozz fontos döntést, amíg birtokodban nincsenek a legapróbb részletek is. A tudás hatalom és ezt ki is kell használnod. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet a hét közepe-vége felé, hogy segíts valakin, anélkül, hogy veszélyeztetnéd a jóhírnevedet vagy a párkapcsolatodat. Fontold meg a következményeket, mielőtt belemerülnél valamibe, vagy adományozásba mennél bele. Mielőtt bármit is változtatnál az otthonodon, érdemes jó alaposan körbejárni a dolgokat anyagi és egyéb szempontokból is.

Vízöntő

Mire vársz még? Tegyél valamit, amitől jobban érezheted magad a bőrödben, és amitől pozitívabb szemmel leszel képes tekinteni a világra. A szerelem körbejár, ezért érdemes lesz különleges terveket szőni valakivel, akihez szeretnél közelebb kerülni. Ideje egy változtatást meglépni, jó indokkal persze. Ne hagyd, hogy egy vita vagy félreértés olyan tettre sarkalljon, amit később megbánhatsz. Olyan emberekhez fogsz vonzódni, akik osztják a véleményedet és sokat elérhettek együtt, ha összpontosítjátok erőiteket. Tölts több időt a családdal és barátokkal a hétvégén.

Halak

Érzelmi szituáció törhet kontrollálatlanul a felszínre, ha hagyod, hogy valaki megkísértsen és elcsábítson valamire. Tedd azt, ami mindenkinek jó. Rá fogsz jönni, hogy mennyi mindent el tudsz érni, ha olyan emberekkel veszed körbe magad, akik elkötelezettek és változást akarnak elérni. Oszd meg az innovatív ötleteidet, de ne akarj olyan ígéreteket tenni, amiket nem tudsz megtartani. Ha valaki felbőszül azon, hogy nem értesz egyet valamilyen változtatással vagy kiadással, akkor haladj inkább a saját dolgoddal egyedül. Sokkal kifizetődőbb lesz, ha a saját elképzeléseid szerint haladsz és mások is becsülni fogják, amit elérsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...