Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp január 3.-9. – Csodás hírünk van minden csillagjegynek, de van...

Heti horoszkóp január 3.-9. – Csodás hírünk van minden csillagjegynek, de van egy kis bökkenő is!

Hirdetés

Ez a hét a megfontoltság hete lesz. Vigyázzunk a nyelvünkre, próbáljunk segítő kezet nyújtani a szükséget szenvedőknek, ne hagyjuk, hogy az indulataink magukkal ragadjanak, óvatosan bájunk a pénzünkkel és figyeljünk oda az egészségünkre.

 

Hirdetés

Lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok az év második hetére az egyes zodiákusoknak.

Kos

A hét elején fontos lesz, hogy kilépj a komfortzónádból, amikor egy családtaggal vagy baráttal lesz elintéznivaló ügyed. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet, hogy fenntartsd a békés hangulatot, hogy segíteni tudj és ne a panaszkodásra fókuszálj. Kooperálj valakivel, aki hasonló céllal rendelkezik, mint te és ossz meg vele fontos információkat. Az előny, amit így szerzel, új irányba fog majd kalauzolni. A kemény munka pozitív változásokkal és anyagi javakkal jutalmaz majd. Légy nyitott, ha vezetőkkel lesz dolgod a héten. A fizikai aktivitás a hét vége felé segíteni fog kiengedni a fáradt gőzt.

Bika

Éld meg a pillanatot, tanulj és haladj az eseményekkel. Tedd a dolgod lelkesen és ajánld fel a támogatásodat, ahol arra szükség van. Ne kritizálj és ne panaszkodj. Fontold meg, hogy hogyan reagálsz egy felkérésre: tettekkel vagy szavakkal. Próbálj meg nem beleavatkozni mások dolgába, ha nem akarod, hogy téged hibáztassanak a kimenetelért. A hét vége felé foglalkozz olyasmivel, ami boldoggá tesz és törődj jobban az egészségeddel.

Ikrek

Kapd össze magad a hét elején és intézz el minden feladatot, amit határidő köt. Próbálj meg túllendülni azokon az akadályokon, amelyekkel a hét közepén kell szembesülnöd. Meg fogod találni azt az utat, amely egy nagyobb és jobb lehetőség felé visz. A saját erőfeszítéseidre hagyatkozz, ne pedig valaki más üres ígéreteire. Érzelmi vihar keveredhet abból, ha te vagy valaki, aki hozzád közel áll, nem képes őszinte lenni. Kérdezz egyértelműen és adj egyenes választ.

Rák

Tedd azt, ami a fontossági listádon sorrendben az első helyen áll. Töltsd az idődet azokkal az emberekkel, akik a legjobbat hozzák ki belőled. Erősítsd meg a kapcsolataid azáltal, hogy őszintén megosztod érzéseidet a szeretteiddel. Ne hagyd, hogy a dühöd vezéreljen a hét közepén egy személyes ügyed miatt. A veszekedés csak időpazarlás lenne, és semmit nem oldana meg. Légy nyílt azokkal az emberekkel, akik változást hozhatnak az életedbe.

Oroszlán

Ne hozz hirtelen döntéseket, amelyek negatívan befolyásolhatják a jó hírnevedet, a pozíciódat vagy az anyagi helyzetedet. Gondolkodj, mielőtt cselekszel, maradj higgadt, attól függetlenül mások mit tesznek. Kérj szakmai segítséget annak érdekében, hogy egy anyagi veszteségtől meg tudd kímélni magad. A tűz, amiről azt gondoltad, hogy kiveszett belőled, vissza fog térni és újra magabiztosnak érezheted magad.

Szűz
Szervezz közös programot egy szeretteddel a hét elején és érezd végre jól magad. Ez lehetőség nyújt majd arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz és erősödjön a kötelék köztetek. Fontos változtatást fogsz megtenni a hét közepe felé az otthonoddal kapcsolatban. Fontold meg, hogy milyen úton jár ez számodra a legnagyobb megtakarítással. Légy őszinte nem csak másokkal, de magaddal is.

Mérleg

Egy érzelmi ügy a felszínre fog kerülni a hét elején. Ne keveredj harcba egy olyan dolog miatt, amin nem tudsz változtatni. Hallgass figyelmesen, légy türelmes és fontold meg, hogy mi lenne a legjobb következő lépés. Egy személyes változásod nem lesz mindenki számára kényelmes, te ettől függetlenül tarts ki és folytasd az utad. Hallgass a szívedre, a negatív gondolataidat írd át pozitívakra. Romantikáról árulkodnak a csillagok, de a fontos kötelezettségeidről ne feledkezz meg. A fizikai aktivitás segít megszabadulni a stressztől.

Skorpió

Bármivel is foglalkozol, egy kis kreativitás fel fogja rád hívni a figyelmet. Ha egy barátot vagy rokont látogatsz meg, figyelj a nyelvedre, mert komoly bajba sodorhatod magad. Használd a fantáziádat, hogy a legjobbat hozd ki a helyzetből. Tegyél meg mindent, hogy elkerülj egy komoly veszekedést. A hét közepén a pénzügyeid kerülnek előtérbe, amelyet nem lesz könnyű elválasztanod a személyes ügyeidtől.

Nyilas

A hét elején foglalkozz a pénzügyeiddel és a hivatalos dokumentumaidat is rendszerezd. Szelektáld ki azokat a holmijaidat, amelyeknek nem veszed többé hasznát. Találkozz valakivel a hét közepén, aki képes olyan hatással lenni a gondolkodásodra, amelynek segítségével pozitív változást hozhatsz az életedbe. Alakítsd át a környezetedet úgy, hogy megteremtsd a terepet egy új projektnek. Kérdőjelezz meg mindent, ami gyanúsan hangzik. Érdemes óvatosnak lenned, nehogy végzetes hibát kövess el. Hétvégén szervezz összejövetelt a számodra kedves emberekkel.

Bak

Egy nehéz helyzetet okosan kell majd kezelned és a harag nem fog segíteni megszerezni azt amire vágysz. Segíts másokon a héten, attól sokkal jobban fogod érezni magad, de mielőtt a pénzedet vagy az idődet ajánlanád fel, vedd figyelembe a kötelezettségeidet és a szeretteidet, akik számítanak rád. A nagylelkűséget otthon kell elkezdeni. Ne engedj a csábításnak a hétvégén, mert a rövidebbet fogod húzni és később nagyon meg fogod bánni.

Vízöntő

Ideje volna változtatnod a hozzáállásodon azzal kapcsolatban, ahogyan a napi betevődet keresed meg. Mások megsegítésén is gondolkodhatnál. Tedd bele szívedet-lelkedet a munkádba, használd fel bölcsen a képességeidet. Az érzelmeidet ne fedd fel bárki előtt. Ha túl nyílt leszel, valaki ki fogja használni a sebezhetőségedet. Elgondolkozhatnál egy új életmódon, egészségesebb szokásokon.

Halak
Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy segítséget nyújts egy rászorulónak anélkül, hogy viszonzásra várnál. A szíved mélyéről érkezzen a gesztus és ne akard piedesztálra emelni magad miatta. Érzelmi zűrzavarra számíthatsz a hét közepén. Ha valamivel kapcsolatban elveszettnek érzed magad és nem érted a miérteket, akkor kérdezz. Egy fizikai változtatás nem úgy fog elsülni, ahogyan azt tervezted. Ne fektesd a bizalmadat akárkibe. Ha pénzt tervezel költeni a héten, akkor ne szaladjon el veled a ló, maradj a realitások talaján.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés