Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp: január 22-28. Ideje végre tényleg kimozdulni a komfortzónádból!

Heti horoszkóp: január 22-28. Ideje végre tényleg kimozdulni a komfortzónádból!

Ahogy a beszédes Merkúr és az erős Plútó együtt állását tapasztaljuk, olyan hétbe lépünk, ahol valamilyen függőben lévő döntést kell meghoznunk vagy egy fontos beszélgetés vár arra, hogy megejtsük. Ha ezt megtesszük, az életünk jobb irányba fordul majd. Ugyanakkor a tüzes Mars belép a nyughatatlan és kalandos Nyilasba, amely arra ösztönöz majd minket, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és talán valami újjal próbálkozzunk meg.

Kos

A nap most a társasági szektorban van a kellemes Vénusszal, úgy érzed, hogy most hajlamosabb vagy te is kimozdulni és új kapcsolatokat építeni. Ezek különösen hasznosak lehetnek majd számodra ez elkövetkező hetekben, miközben új ötletek, lehetőségek is megtalálnak. A romantika is középpontba kerül, amely a következő hetekben kiváló alkalmat biztosít majd a randizásra és a nagy ő-vel való találkozásra. Ha valamilyen kalandhoz támadna kedved a héten, akkor ne fogd vissza magad!

Bika

A gyönyörű Vénusz és a nap azzal, hogy a felelősségi szektorodra összpontosít, kihasználhatod a lenyűgöző oldaladat és a diplomáciádat, hogy segítsd a céljaidat. Talán te magad is előtérbe kerülhetsz, és ez alkalmat adhat arra, hogy bemutasd készségeidet és befolyásolj bizonyos eseményeket. Lehetséges, hogy olyan döntést kell hoznod, amely jogerős lehet. Gondolkodj, mielőtt döntesz.

Ikrek

Lehetséges, hogy meg kívánod tartani gondolatait magadnak, különösen a hét elején, miközben komoly döntést hozol. Azonban, ha megvagy vele, nem gond, hogy megoszd másokkal is, mire jutottál. Valójában pozitív következtetések is levonhatsz majd belőle. Az utazási szektorod is fókuszba kerül majd. Elgondolkozol egy kisebb kiránduláson vagy nyaraláson, ami nem rossz ötlet, főleg az év eleji hajrá után. Ez határozottan egy olyan dolog, amin érdemes most elgondolkodnod.

Rák

Ha ezen a héten bármilyen ígéretet szeretnél tenni, akkor jól gondold át előtte. Hallgass az ösztöneidre, hogy megtudd, mi legyen a következő lépésed. Egyáltalán nem lenne most elvetendő, ha a saját igényeidet helyeznéd az első helyre. A Mars az életmód szektorodba fog kerülni a hét utolsó felében és hat hétig ott fog tartózkodni, így érdemes megfontolnod, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy fejleszthesd az egészségedet.

Oroszlán

A nap és a kellemes Vénusz is a kapcsolatok szektorába kerül, ezzel erőt adva szoros barátságaidnak és párkapcsolatodnak. Az elkövetkező hetek lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden nehézség felett simán átlendülj és sikerüljön mindennel kapcsolatban kompromisszumot találnod. Ha új romantikus kapcsolatba vetnéd bele magad, az energiák ezen keveréke  pozitív erőt jelenthet a kapcsolat fejlesztésében. A munkában figyelj az ösztöneidre, amikor megpróbálsz dönteni egy cselekvés irányáról, mert a logika nem lesz elég.

Szűz

Lehetséges, hogy amit hét elején kiterveltél, arról a hét végén már teljesen máshogyan fogsz vélekedni. Lehetséges, hogy a Merkúr és a Plútó hatására most gyors cselekvésre leszel ösztönözve, hogy egy vágyadat minél hamarabb kielégíthesd. Ha vársz vele, előfordulhat, hogy a dolgok később már merőben máshogyan fognak alakulni és rájössz, hogy így mégis csak jobban jártál. A hét második fele nagyon jó lehetőség lesz rá, hogy az otthonodban egy nagyobb lomtalanítást végezz és megszabadulj a felesleges dolgoktól.

Mérleg

A családdal való elfoglaltságok után a szabadidős szektorra fektetve a hangsúlyt végre jutni fog időd magadra is. Lehet, hogy van egy függőben lévő kérdésed az otthoni dolgokkal kapcsolatban, de ez gyorsan megoldódhat, ha képes leszel bízni az ösztöneidben. Lehet szó valaminek a beszerzéséről vagy egyéb pénzügyi dolgokról és most a logika nem az egyetlen dolog, ami ebben segítségedre lesz. A hét második felében a kapcsolatépítésre és a sikerek elérésére helyeződik át a hangsúly.

Skorpió

A hét elején nagyon mélyen elgondolkodsz magadban, mivel egy, az életedre nagy hatással bíró dolog arra ösztönöz, hogy sokkal jobban megvizsgáld, mielőtt a következő lépést megtennéd. Mindazonáltal, ha intuitív módon állsz hozzá és úgy érzed, hogy minden rendben lesz, az is elegendő lehet a dolgok elintézésében. Belépsz a héten abba a fázisba, hogy a hét második felében kicsit kibújj mindennapi dolgok terhe alól és kényeztesd magad végre. Ugyanakkor fontos, hogy időt szentelj számodra közel álló embereknek. Ezt a kettőt akár kombinálhatod is!

Nyilas

Egy igazán spirituális befolyás által olyan döntést hozhatsz most, amely nagyon hasznos lehet mások számára. Ha megteszed, akkor nagy elégedettséget érzel majd, amely arra utal, hogy valóban helyesen cselekedtél. Nagy hír számodra, hogy a lelkes Mars január 26-án a csillagjegyedbe ér és hat hétig marad, ami azt jelenti, hogy a vitalitásod az egekbe szökik, ami jó lehetőség lesz arra, hogy többet mozogj és nekivágj egy merész elképzelésednek.

Bak

Ha valamit fontos dologban kell döntened, ne félj tanácsot kérni a barátaidtól. Ha magad próbálod egyedül meghozni a döntést, lehet, hogy túlanalizálod a dolgot, ami nem biztos, hogy most a segítségedre lesz. A pszichéd nagyon felélénkül majd és igazán élénk álmokat fogsz tapasztalni, sőt olyan mélyen eltemetett kérdések is a felszínre törnek majd az elmédből, amikről már majdnem el is feledkeztél. Alkalmad lesz megoldani és végleg magad mögött hagyni őket.

Vízöntő

Mivel a nap és a csodás Vénusz a jegyedben van, ezért megtapasztalhatod az energiád emelkedését és az általános jóllét érzését. Az elkövetkező négy hét tökéletes lesz arra, hogy elhanyagolt terveidet és projektjeidet előre vedd és foglalkozz velük. Ugyanakkor nagyszerű lehetőse lesz most társasági eseményeken megjelenned és új kapcsolatokat építened. Talán arra is ösztönzést érzel majd, hogy a külsődön valamilyen változtatást hajts végre.

Halak

Olyan természetes fázisban vagy most, amikor a kozmosz arra bíztat, hogy vedd egy kicsit könnyedébben az életet. A gondolataidra, érzéseidre, belső kérdéseidre való összpontosítás arra ösztönözhet, hogy olyan belső tisztítást végezz, amellyel végre nagyobb terhektől és felesleges holmiktól is megszabadulhatsz, amelyek eddig csak visszatartottak. A dinamizmusod növekedését tapasztalhatod a hét második felében, ami azt jelenti, hogy szívesen lendülsz bele a terveid megvalósításába és kitartó vagy a sikerek elérésében.

tudasfaja.com

loading...