Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp december 4.-10. – Ez a hét sok meglepetést tartogat neked...

Heti horoszkóp december 4.-10. – Ez a hét sok meglepetést tartogat neked is!

Hirdetés

Lassan vége az évnek, így ideje elővenni a tennivalók listáját és kipipálni a betervezett, elintézetlen dolgokat. Az őszinteség és nagylelkűség legyen a jelszó ezen a héten. Nyíljunk meg a lehetőség előtt, hogy az életünk pozitívabb irányt vegyen.

 

Hirdetés

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

Foglalkozz a kötelezettségeiddel, kerüld a kritikát és ne adj okot panaszra. Készülj fel bármire, ami az utadba kerülhet. Valaki olyan lépést tehet, ami teljesen felkészületlenül fog érni. A szíved ajándéka valakit boldoggá fog tenni. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet, hogy segíts a közösségednek és egyben valakinek, aki nagy szükséget szenved valamiben. Ezáltal a világlátásod és a másokhoz való hozzáállásod is pozitív irányba változik majd.


Bika

Tudd, hogy mit akarsz és aszerint hozd meg a döntéseidet. Foglald el a helyed az asztalnál és légy őszinte az érzéseiddel és a szándékaiddal kapcsolatban. Készülj fel némi ellenállásra is. A könyörület és a megértés segítségével meg fogod találni a legjobb utat céljaid eléréséhez. Mindenek felett nyújts szeretetet és békességet a szükségben lévőknek.

Ikrek

Kicsit vegyél visszább a tempóból a hét elején és ne hagyd, hogy bárki valóságtól elrugaszkodó álmokat plántáljon az elmédbe. Az egyszerűség és a mértékletesség legyen most a jelszavad, ezzel tudsz előre haladni az utadon ezen a héten. Ismerd a határaidat és fejezd ki az érzelmeidet egyértelműen. Ne azzal törődj, hogy mások milyen utat választanak. Inkább a saját választásaidat igazítsd az igényeidhez. Ne hagyd, hogy bármely kollégád olyasmire beszéljen rá, amihez nincs kedved.


Rák

Számos nézeteltérést kiküszöbölhetsz azáltal, hogy a szívedből beszélsz és képes vagy elfogadni másokat úgy, ahogy vannak. Egy romantikus gesztus jó hatást fog gyakorolni az életedre. Találj rá alkalmat, hogy találkozz a hét közepén valakivel, akit már nagyon régen nem láttál. Ne aggódj amiatt, hogy mások mit mondanak. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet és azok felé orientálódj, akik hasznát veszik a segítségednek.

Oroszlán

Ne hagyj semmit félbe az év vége előtt. Sokkal nyugodtabban várhatod az ünnepeket úgy, hogy tudod, minden személyes és szakmai ügyről gondoskodtál. A hét közepén lesz okod egy munkahelyi sikert ünnepelni. A pénzköltés a hét végén nem fog boldoggá tenni, sőt inkább adósságba sodorhat. Erre nagyon figyelj oda. Tudd, hogy szeretetet vásárolni nem lehet, csak kiérdemelni.

Szűz

Ellenőrizd a tennivalók listáját és készülj fel, hogy azokat év vége előtt mind ki is pipáld. Sokkal jobban fogod érezni magad attól is, hogy tudod, másokért is mindent megtettél, amit szerettél volna. Némi vásárlás és előkészület elegendő időt fog adni ahhoz, hogy a családdal élvezhesd a közös együttléteket. Ne hagyd, hogy szomorú emlékek kedvetlenítsenek el a hét közepén. Természetes, hogy visszatekintünk, milyen utat tettünk meg, de nem szabad elveszíteni idő közben a csapásirányt. A pozitív szemlélet a lelket is frissíti.

Mérleg

Ne vívj olyan csatát, amiben egyértelműen vesztésre állsz. Foglalkozz inkább a valóban fontos dolgokkal és a céljaid elérésére koncentrálj. Engedd el a negativitást az életedből és kerülj közelebb olyan emberekhez, akik a nyugalmat és a békét árasztják magukból. Tölts időt fiatalabbakkal vagy olyan emberekkel, akik a legderűsebb oldaladat hozzák elő. Az, amit az ilyen személyektől tanulhatsz, segít neked is tovább haladni az utadon. Az őszinteség és becsületesség vezéreljen a hét vége felé. Valaki érzelmileg manipulálni próbál és ha nem leszel óvatos, akkor sikerrel is fog járni.

Skorpió
A hét elején találkozz olyan emberekkel, akik a múltad egy fejezetének szereplői voltak. Beszélgessetek régi emlékekről és találjatok ki közös programokat. Az az öröm, amit ezen találkozók révén elérhetsz, segítségedre lesz abban, hogy kellő energiával tudd befejezni ezévi kitűzött feladataidat. Ne hagyd, hogy a szomorúság aláássa a terveidet a hét közepén. A nyílt szív és a megértés megkönnyíti a nehéz időszakok átvészelését. Egy szeretetteljes gesztus nagy hatással lesz rád és képes leszel pozitívabban tekinteni az életre.

Nyilas

Minden fontosabb dolgot alaposan ellenőrizz, mielőtt jóváhagyásodat adnád hozzá. Valaki talán próbál majd elrejteni előled valamit abban a reményben, hogy kijátszhat a hiszékenységed által. A hét közepén állj ki magadért és bizonyítsd be a többieknek, hogy te igenis a hited szerint fogsz cselekedni, nem számít, mi az ára. Tudd, hogy rendjén van nemet mondani és a saját dolgaiddal foglalkozni. Hivatali ügyekkel kapcsolatban légy óvatos, mert ráfázhatsz, ha nem tudod magad dokumentumokkal védeni.


Bak

Ne engedd, hogy valaki másnak a ténykedése sodorjon téged rossz helyzetbe a hét elején. Ragaszkodj a tervedhez és bármit is tégy abban érezhető legyen a mások iránti tisztelet és szeretet, attól függetlenül, hogy ők hogyan viselkednek. A hét közepe felé az egészségedre is jobb lesz odafigyelni. A mértékletesség az évnek ebben a szakában talán nem a legegyszerűbben betartható tanács, mégis érdemes volna kicsit lassítani, élvezni a pillanatot és tisztelettel bánni a szervezeteddel. Állj meg egy pillanatra és tekints vissza az évedre. Ha van valami, amin javítanál, még nincs késő megtenni.

Vízöntő

Légy nyitott és kínáld fel mindazt, amit tudsz. Az őszinteséged és a segíteni akarásod nagy hatással lesz azokra az emberekre, akikkel az utad során találkozol. Adni sokkal-sokkal nagyobb ajándék, mint kapni. Pozitív változás szele érzékelhető. Érzelmileg nagyon zaklatott leszel a hét közepén, éppen ezért próbálj mindig kedvesen és higgadtan reagálni. A szeretet örömet áraszt és ha valamit szívből teszel vagy tanácsolsz, az a legnagyobb értéket képviseli.


Halak

Ajánld fel a segítségedet a közvetlen környezeted számára a hét elején. Azáltal, hogy adsz és segítesz valakin, képes leszel visszanyerni az élet jóságába vetett hitedet. Használd fel kreatívan az ötleteidet és hozd ki az évből a lehető legjobbat. Egy kedves gesztus pozitív fordulatot hoz az életedbe, amely az elvárásaidat is túl fogja szárnyalni. Ne érezz késztetést arra, hogy az ígéreteiddel túlzásba ess. Inkább fogd vissza magad és csak olyat fogadj meg, amelyet könnyen teljesíteni tudsz. Ha azt teszed és mondod, ami a szíveden van, akkor sok mosolyt csalhatsz a környezetedben élők arcára.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...